Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 1131011311113121131311314 ... 12466>
Повідомлення Додано: Нед 15 жов, 2023 22:46

fler написав:тобто близько 18 млн осіб в Україні виживатимуть на доходи менше ніж 5,50 $ на день.
в Киеве этих людей нет, кроме бабушек доживающих в своих хрущах последние месяцы.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Нед 15 жов, 2023 23:00

Faceless написав:
beee написав:
kingkongovets написав:
нас поблажливо вчать, що локація - це не головне
головне - це мопи і фасади
і умовні приховані плінтуси, які ніхто у вторинці за легендою ніколи не використовує

я 25+ років здаю комерцію і вже заїбався повторювати, що в довгостроковій перспективі у вторинки в гарній локаціїї немає конкурентів

але комерція не потребує ремонтів
а у житловій вторинці знайти нормальний ремонт практично неможливо

поки що
Відносно локації я такої ж думки.
Потім зламали мене цими осокорками зі славутичем. Всупереч інтуїції воно продавалось. і тут Варшавський. До останнього чинив опір. А воно продається. Всупереч логіці локації.
Тому локація важлива, але ІНФРАСТРУКТУРА мабуть важливіша, хз

ІМХО, інфраструктура - це один з критеріїв локації. Локація - ширше поняття, ніж чисто географічна близькість до центру, наприклад.
Щоправда, я все одно не можу сказати, що у Варшавського гарна локація. Мабуть, таки є у ринку паранормальні явища

Я когда-то, очень давно, когда только начинал строиться Варшавский и пошли первые разговоры о метро, написал тут на форуме, что Веник со временем перетянет на себя часть популярности Оболони.
Ну, поржали все желающие, рассказав что оттуда на машине не выедешь.
Арендатор с Веника (600 метров от будущей станции метро) выехал в первые недели войны и вернулся когда отогнали от Киева. Платит довоенную цену в грн. Правда, я ему не повышал с ковида. Но судя по тому, что тут писали, за эти деньги мог найти побольше и поближе к центру.
rjkz

Подякував: 8662 раз.
Подякували: 5479 раз.

Профіль

10
5
7
Повідомлення Додано: Пон 16 жов, 2023 00:34

rjkz написав:
Я когда-то, очень давно, когда только начинал строиться Варшавский и пошли первые разговоры о метро, написал тут на форуме, что Веник со временем перетянет на себя часть популярности Оболони.
Арендатор с Веника (600 метров от будущей станции метро) выехал в первые недели войны и вернулся когда отогнали от Киева. Платит довоенную цену в грн. Правда, я ему не повышал с ковида. Но судя по тому, что тут писали, за эти деньги мог найти побольше и поближе к центру.

Вообще все индивилуально. У меня старій віехал за 7, новій вехал за 10.
Вам можна попробовать после зимі поднять цену
Хомякоид

Подякував: 3111 раз.
Подякували: 445 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 16 жов, 2023 07:01

Хомякоид написав:
  rjkz написав:

Во время войны повышать не буду никому, если сами не съедут.
rjkz

Подякував: 8662 раз.
Подякували: 5479 раз.

Профіль

10
5
7
Повідомлення Додано: Пон 16 жов, 2023 07:06

rjkz написав:
  Хомякоид написав:
  rjkz написав:

Во время войны повышать не буду никому, если сами не съедут.

Якщо ціна суттєво нижча середньоринкової по району, можна трохи підняти.
Ну, таке
Frant

Заблокований
Подякував: 1771 раз.
Подякували: 2582 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 16 жов, 2023 08:48

Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

ЛьвівРЖН догнав КРЖН
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2851 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 16 жов, 2023 09:05

vitaliiangel написав:
  fler написав:тобто близько 18 млн осіб в Україні виживатимуть на доходи менше ніж 5,50 $ на день.
в Киеве этих людей нет, кроме бабушек доживающих в своих хрущах последние месяцы.

Звісно, немає :mrgreen: Сімей з дитиною чи двома, в яких лише хтось один працює, в Києві немає, як немає і роботи з зарплатою менше 18 тисяч/місяць.))
Крім того, я шось чула про тучі переселенців, але то, напевно, виключно багаті люди, які в чергу шикуються, щоб придбати нерухомість у beee..;))
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 16 жов, 2023 09:37

fler написав:Крім того, я шось чула про тучі переселенців, але то, напевно, виключно багаті люди
зачем бедному переселенцу ехать аж в Киев? аренда в любом райцентре в 2р дешевле. Расходов на проезд ноль. Вы из секты трибэки? Не все хотят жить в Киеве. Только те кто уверены, что финансово его потянут. Заметьте, я не оспариваю вашу статистику.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Пон 16 жов, 2023 09:44

Bolt написав:
  Frant написав:
  vitaliiangel написав:Звісно, немає :mrgreen: Сімей з дитиною чи двома, в яких лише хтось один працює, в Києві немає, як немає і роботи з зарплатою менше 18 тисяч/місяць.))
Крім того, я шось чула про тучі переселенців, але то, напевно, виключно багаті люди, які в чергу шикуються, щоб придбати нерухомість у beee..;))

Публіка, яка пише про "багатий Київ" - сама в Києві не живе. Вона пише нам з Польщі чи Австрії, як деякі ріелтори.
Або ж ці кадри живуть в якихось нових ізольованих ЖК, спілкуються лише з сусідами, ТВ не дивляться, радіо не слухають, новин на сайтах не читають. :mrgreen:

Їх кредо:
"У народа немає хліба???
Нехай їсть тортики!" :mrgreen:

На днях тут відос викладав про кризу середнього класу в США. Америкос пише, я зароблю 25$/год і я бідний, не вистачає на оренду, на що чувак відповідає:,,Я живу в Ірані, заробляю 1,2$/год і мені вистачає. 😎

англичанин, закончил мед вуз в Киеве, снимает видосы, где хвалит Киев за соотношение з.п. и стоимостью жизни. он говорит, что за такую инфраструктуру и комфорт, по меркам Англии жизнь в Киеве - сущие копейки. Обучение, питание, а самое главное - проживание доступнее
Бетон

Подякував: 192 раз.
Подякували: 409 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Пон 16 жов, 2023 10:23

fler написав:
  vitaliiangel написав:

Звісно, немає :mrgreen: Сімей з дитиною чи двома, в яких лише хтось один працює, в Києві немає, як немає і роботи з зарплатою менше 18 тисяч/місяць.))

Флер, ви мені вибачте, але складається враження, що вас дві сестри під одним ніком пишуть:
-все про дії влади-переможна перемога;
-з пересічними суцільна зрадна зрада.
В мене погані новини-інших громадян для керманичів нема і не передбачається поки у суттєвій кількості. Пакистанці чи бангладешці у вишиванках теж не будуть кардинально ліпші, просто проблеми з ними будуть інакші.
п.с. Нещодавно на ринку Столичний розговорився з однією переселенкою з повним візочком усіляких смаколиків-дуже бідкалася, яка її сім'я нещасна, скільки добра довелося залишити ворогові на поталу. І живуть у Києві "дуже скромно"-купили тільки 3 однокімнатні квартири, одну собі, одну дочці і одну під здачу.
п.п.с. Зовсім бідні люди часто нікуди не виїзжають навіть з районів бойових дій бо не знають за що житимуть на новому місці або ж їдуть за кордон у всілякі Німеччини/Данії де чимало безкоштовних плюшок. В тому місці де я живу зовсім зникли з очей цигани, знайомий розповідав, що його бувші сусіди роми тепер у повному складі у Швеції.
drevlyanin

Подякував: 514 раз.
Подякували: 519 раз.

Профіль

#<1 ... 1131011311113121131311314 ... 12466>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Investor_K і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор