|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Пон 16 жов, 2023 08:19
ЛАД написав: Denik написав: Сибарит написав:Начнем с конца, поднятие ставок было не причиной кризиса, а методом борьбы с ним.
Зараз так само: підняття ставок - метод боротьби з кризою. Сибарит написав:В кризисные времена цены на жилье иногда падают, но кризисы проходят, и цены наверстывают упущенное.
Ця криза, яка може перерости в світову війну триватиме достатньо довго. Зараз високі відсоткові ставки є бар'єром отримання іпотеки для нещодавніх мігрантів. Цей бар'єр може протриматись достатньо довго для того, щоб стати загороджувальним для мігрантів середнього віку. ............
Вы постоянно пишете о мировой войне. Поверьте, если она случится, то цена жилья и "відсоткові ставки" будут интересовать людей в последнюю очередь. Точнее, вообще не будут интересовать.
а якщо вона уже іде?
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2851 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 16 жов, 2023 08:29
Еміграція, заробітчанство
News from Ukraine
Вчора вели розмову з нашою людиною, яка мешкає в 100 км від Києва: зібрався в еміграцію в Канаду. Розмова почалася з питання «Де можна отримати безкоштовний авіаквиток в Канаду». Я відповів, що програма роздачі безкоштовних квитків закінчилася ще взимку і не варто на них вже розраховувати. Людина почала мені задавати питання далі і тут було саме цікаве. Діалог по-памʼяті. - Хочу почати нове життя - в Канаді. Чи варто? - Можливо і варто, але почати треба з двох найважливіших чинників: а) знання мови; б) професія та здатність її змінити, якщо буде треба. - Мені 51 рік, мови не знаю, я працюю в дитячій музичній школі та викладаю вміння гри на трубі. - Ви не можете виїхати з України, сказав я, згадуючи, що в пʼятницю був на концерті симфонічної музики та грав на кларнеті запрошений з Німеччини відомий музикант. Це було цікаво. Але в даному випадку.., - Я інвалід ІІІ групи, тому можу виїхати. - Ну, якщо інвалід… але розумієте, з того, що знаю я, ні музикант, який грає на кларнеті і трубі (згадав слова відомої пісні) не знайдуть себе в Канаді. Можливо, при певних витратах та довгих пошуках місця в якомусь оркестрі, щось би і получилося, але треба мати «подушку безпеки» мабуть мінімум на 1/2 роки… важка ваша справа… Діалог закінчився тим, що порадив шукати дешевий квиток через Німеччину або Францію, але не через UK або USA.
Після цього я подумав, що людина невірно вибрала спеціальність: тут треба бути або віртуозом (якого я бачив в пʼятницю, але таких одиниці), або людиною, у якої руки виросли із правильного місця…
-
akurt
-
-
- Подякував: 4009 раз.
- Подякували: 1450 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
Додано: Пон 16 жов, 2023 08:41
Так может, человек трубач-виртуоз Можно в джазовый оркестр к неграм
-
Freza
-
-
- Подякував: 457 раз.
- Подякували: 339 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 16 жов, 2023 08:51
Может и так... Только виртуозов я видел в пятницу - и не одного... Тот, что на кларнете солировал в первом отделении - вытирал периодически шелковым платочком пот со лба... В конце концерта дирижер поднял группу трубачей (всего на сцене было около 60-ти музыкантов) - не создалось впечатление, что у них есть вакансии в оркестре... Кстати, в Канаде как-то не заметил я много чернокожих людей. Может только одного и видел... Там больше азиаты и индусы... Ну теперь и наши...
-
akurt
-
-
- Подякував: 4009 раз.
- Подякували: 1450 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
Додано: Пон 16 жов, 2023 12:26
ЛАД написав:Вы постоянно пишете о мировой войне. Поверьте, если она случится, то цена жилья и "відсоткові ставки" будут интересовать людей в последнюю очередь. Точнее, вообще не будут интересовать.
В Україні увага до відсоткових ставок - не дуже. Скоріше до курсу. На росії та в США увага до відсоткових ставок достатньо сильна. Відсоткові ставки протягом війни нікуди не зникають. Вони підвищуються.
-
Denik
-
-
- Подякував: 694 раз.
- Подякували: 1172 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Пон 16 жов, 2023 12:32
ЛАД написав: nekefer написав: Shaman написав:власники не отримують долю праці робітників, вони отримують свою власну долю за обладнання та за свої ідеї та організаторські здібності
кажется я понял, из всего что я написал было понято и задело за живое только распределение результатов, кто же из нас тогда левак 
Уже писал - у человека уровень инструктора райкома партии (не выше). Спорить нет смысла.
на цифрах щось ваші побрехеньки не витримують перевірку. а ідея, що злі власники обирають роботяг - дуже вам імпонує. що може в деяких роботяг руки з .опи, й їх при першій кризі на мороз - ні, про таке не чув тому чіпляєте на мене чогось свій ярлик - напевне, це те, що у вас навіть при совку не вдалося... співчуваю 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 775 раз.
- Подякували: 1641 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Пон 16 жов, 2023 12:33
cherchiltank написав: копейка написав: The_Rebel написав:Можу сказати за свій досвід (чому я і повернувся в Україну) - я вважаю, що рівень життя з урахуванням наявності власного житла у нас вищий, ніж у країнах заходу (я жив у Чехії та Англії) в оренді.
Рівень життя вищий у нас у порівнянні на рівні з Києвом, це малось на увазі? Регіони досить різноманітні за рівнем, але далеко не дотягують до нього.
Все просто - однокімнатна десь на околиці столиці за 1500 баків чи безкоштовне житло на умовних поздняках - все упирається в доходи) В мене дружина заробляла під час війни 5000 чистими ( зараз звільнилася тому що я так сказав - хай займається дитиною) - але порахувавши всі витрати - тут може жити краще ніж в умовній Німеччині)
5000 чистими чого? 
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Пон 16 жов, 2023 12:37
ЛАД написав:... 2. Работа была у всех, а жильё ... Если в смысле крыша над головой, то да. А если в смысле элементарных санитарных норм, то не очень. Чтобы получить квартиру, мама стояла в очереди 17 лет. Получили уже в последнюю раздачу жилья на ХТЗ, как раз в год получения независимости, больше бесплатного жилья не было. Насчёт всем было плохо, тоже утверждение несколько сомнительное. ...
а мені робітник ХТЗ (теж прихильник совку) розповідав, що житло роздавали всім й відразу. брехав чи може тому, що біля дирекції терся? де правда? 
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Пон 16 жов, 2023 13:00
rjkz написав:В НЙ процедура эвикшн (выселение) займет примерно 9 месяцев. ЧЕрез суд. Причем, после неоплаты 3 месяца можно подать в суд и все что потом до выселения не будет оплачено. То есть, полгода за счет лендлорда. Причем вместе с комуналью за вычетом счетов, которые оформлены на тенанта. Обычно ээ и иногда газ для плиты. А если суд решит, что нельзя выгнать семью с детьми на улицу, то совсем не весело лендлорду. Могут присудить, что тенант обязуется возобновить платежи как только найдет работу. Пострадает кредитный рейтинг, будет рекорд на 7 лет. Найти другое жилье будет сложно
это звиздец а если аренда единственный доход лорда что суд скажет? Вангую и у нас такое будет , поэтому я сдаю только коммерцию. Там нет детей которых нельзя выкинуть на улицу.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Пон 16 жов, 2023 13:13
Shaman написав: ЛАД написав:... 2. Работа была у всех, а жильё ... Если в смысле крыша над головой, то да. А если в смысле элементарных санитарных норм, то не очень. Чтобы получить квартиру, мама стояла в очереди 17 лет. Получили уже в последнюю раздачу жилья на ХТЗ, как раз в год получения независимости, больше бесплатного жилья не было. Насчёт всем было плохо, тоже утверждение несколько сомнительное. ...
а мені робітник ХТЗ (теж прихильник совку) розповідав, що житло роздавали всім й відразу. брехав чи може тому, що біля дирекції терся? де правда? 
Правда десь посередині. В мене тато після інститут по спеціальності працював в автобусному парку ЗП 250 ре +калимчик. Але квартира світила в далекому майбутньому. Тож перейшов інженером на 130 ре в одну організацію де буквально за 2 роки дали квартиру.
-
Bolt
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 277 раз.
-
-
Профіль
-
-
1