Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 1131711318113191132011321 ... 12466>
Повідомлення Додано: Чет 19 жов, 2023 00:13

drevlyanin , якщо перемоги 55/2, то вже вивалився за 3 роки.
Але дякую. Сама локація (умовно недалеко від центрального району) цікава.

Загальна концепція така, що віддати зразу багато грошей (всю суму) в незрозумілі часи не хочеться . Хотілося б залишити собі пів вартості (як резерв на чорний день) а платити решту вартості і ремонт з поточних доходів.
Hotab

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2473 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Чет 19 жов, 2023 00:25

Hotab написав:drevlyanin , якщо перемоги 55/2, то вже вивалився за 3 роки.
Але дякую. Сама локація (умовно недалеко від центрального району) цікава.

Загальна концепція така, що віддати зразу багато грошей (всю суму) в незрозумілі часи не хочеться . Хотілося б залишити собі пів вартості (як резерв на чорний день) а платити решту вартості і ремонт з поточних доходів.

На всіх варіантах, що я надав(там в пості доповнення), ЛУН пише, що Є-оселя діє але це не точно. Потрібно прозвонювати.
drevlyanin

Подякував: 514 раз.
Подякували: 519 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 19 жов, 2023 05:05

Hotab :D ну не был человек год в подземке. Завтра буду исследовать что там и как

До Ирпеня есть четкое расписание как электричек так и маршруток.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Чет 19 жов, 2023 07:25

Frant написав:В Києві метро і маршрутки ходять без розкладу, як бог на душу положить
когда то ждал автобус с веника на академ более получаса. ОТ пользуюсь редко, поэтому кейс только один. А кто ездит часто знает как всё хорошо.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Чет 19 жов, 2023 07:30

Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

Frant написав:Бєєє, чому ти перестав співати про "дорожай", що людей все більше в Києві, про дехвіцит житла і т.д.?
Раніше так заливав, так заливав!
Ну слухай.
Приходжу я в ретровіль на днях, зайду, думаю, швидко в макі капучино візьму. Черги, як в Варшаві. Прийшлось їхати на Вишгородську.
Нема людей. Пусто
Бетон

Подякував: 192 раз.
Подякували: 409 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Чет 19 жов, 2023 07:34

Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

flyman написав:
  beee написав:
Hotab написав:Серйозно розглядаю по е-оселі (я так розумію під 7%) купити щось біля 3к квартири, або таун(дуплекс) . З площею близько 80 (якщо для квартири) або 100 метрів (якщо дуплекс)
Знаю про вимоги щодо свіжості обʼєкта. Які ЖК можна розглядати? Цікавить в межах міста.
Варшавский плюс.
100 куе 90 м2 во двор. Е-оселя
До 3-х лет

Это так, навскидку. Искать у собственника и планировку получше.
Но обязательно окна во двор.Зображення

в європейській столиці в новобуді 1166уе м2, це дорого (навіть, з вікнами в двір)?
Це в тричі нижче.
Варшавський зараз нижче плінтуса.
Доречі такие трёшки известная контора в Киеве (часто на YouTube) делает апарты с прибылью 9% годовых в $
Бетон

Профіль

2
Повідомлення Додано: Чет 19 жов, 2023 08:22

beee , мене заносило пару раз в цей человєйнік. Відверто кажучи дуже схоже на Позняки з їх насиченістю. На машині звідти є що їхати в центральні райони. Метро колись буде, але я ним майже ніколи не користуюсь. Тобто як інвестиція - може і цікаво. Має подорожчати з появою метро. А як для себе - непогано, але є цікавіші локації.
Hotab

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Чет 19 жов, 2023 09:49

Думаю! Дію! Багатію!©)))

flyman написав:
  Успіх написав:
  flyman написав:83 військових та правоохоронців вкупі, що якби натякає (1 Успіх/Бобуа + 82 силовики)
Але ж ні Успіх, ні Бобюа - не взяли жодної іпотеки))

Правда, я думав "напрягти" свою дружину - подати заявки в дію в різні банки на Є-іпотеку...
Але, вже передумав через наступні чинники:
1. Війна ще не завершена і ще, навіть, не видно світла в кінці тунелю!
2. З усіх труб трублять, що Львів зараз переоцінений і подекуди/місцями, навіть, зрівнявся цінами на нерухомість з Києвом!
3. На моменті, якщо наприклад, взяти умовну квартиру з ремонтом за 2лями і здавати її в оренду, то це буде дорівнювати, або і МЕНШЕ буде приносити дохід, ніж 2лями розділити 50/50 на грн і долари - розмістивши 1 лям грн на гривнедепо і 26 666тис. доларів(еквівалент 1 ляма грн) на долаподепо!(в різні банки)
Тут, і ризики будуть розділені, і висока ліквідність!(ніж НЕрухомість)

Тим більше, коли вже володієш двома об'єктами нерухомості :wink

ти не шариш, під 3% іпотека при інфляції 10% тобі вважай дають нахаляву, я би брав іпотеку таку, тільки хто її дасть

переоцінена нерухомість, ну як сказати, від інфляції вона захистить, думаю

з.і.
пільгову іпотеку має візувати воєнком
Ключове я виділив))
Дадуть швидше під 7% і то не факт.
Але і тих 7% - то реальна ставка, якщо дивитись по банках, близько 10% виходить ;)
Тож, вже не настільки цікаво....
А ще враховуючи переоціненість ЛРЖН - теж цікавість зменшує...
А те, що кінця/краю не видно цій війні - так взагалі обнуляє всі бажання... :roll:
  vitaliiangel написав:
  Успіх написав:а моменті, якщо наприклад, взяти умовну квартиру з ремонтом за 2лями і здавати її в оренду, то це буде дорівнювати, або і МЕНШЕ буде приносити дохід, ніж 2лями розділити 50/50 на грн і долари - розмістивши 1 лям грн на гривнедепо і 26 666тис. доларів(еквівалент 1 ляма грн) на долаподепо!(
ты бредишь)
по долларам ставка 1-2% ниже его инфляции. Кроме того, риски получить вклад гривной или по 100долл в день мусором 96года.

Рефинанса в долларах нет, в случае чего банку взять доллары будет НЕГДЕ. Это изначально дурная инвестиция.

Ставки по гривне высокие пока нбу таргетирует инфляцию. Увидишь через год-два они упадут до 10% минус налоги и в этот момент недвижимость подорожает, потому что кроме депозитов, овгз и недвижимости вариантов припарковать деньги нет. С депозитов все побегут в недвижимость.

Хорошие варианты вынесут сразу, для инвестиций останется шлак. Сейчас лучшее время для инвестиций в недвижимость пока относительно немного покупателей. После войны выстрелит отложенный спрос. Большинство всё же отложили покупки на "послевойны".

1. Якщо така "біда чорна" буде з банками, що лише по 100баксів в день будуть видавати, то... - то все одно краще, ніж продавати нерухомість дешевше її купівлі, якщо теж буде потрібен кеш :mrgreen:
2. Читай вище відповідь Флаю☝️
3. Якби хоч якесь світло було на рахунок завершення війни, або мого дємбеля :mrgreen: - от тоді і можна брати бика(єіпотеку) за роги! :lol:
Успіх

Подякував: 276 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Чет 19 жов, 2023 10:28

Hotab написав:beee , мене заносило пару раз в цей человєйнік. Відверто кажучи дуже схоже на Позняки з їх насиченістю. На машині звідти є що їхати в центральні райони. Метро колись буде, але я ним майже ніколи не користуюсь. Тобто як інвестиція - може і цікаво. Має подорожчати з появою метро. А як для себе - непогано, але є цікавіші локації.

для себе таке брати не варто, це правда. тільки як інвестиція.
но я так понимаю, что под е оселю мало что подходит.

кстати, грейт для себя брать тоже нельзя. от шума с ума сойти можно
Бетон

Профіль

2
Повідомлення Додано: Чет 19 жов, 2023 10:43

beee , но вроде как золотое правило инвестирования (не для себя) , выведенное тут давно , звучит «однуха с хорошим ремонтом в хорошей локации». А тут треха , и посредственная локация.
А о каком ютубе ты говорил выше? Про 9% годовых в дол.
Hotab

Профіль

4
4
2
  #<1 ... 1131711318113191132011321 ... 12466>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти