|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Чет 19 жов, 2023 17:17
Letusrock написав:місяцями шукати і навчати очкарика Флаймана який зброю тільки по ТВ бачив ?
З його слів він служив. Мабуть зір втратив вже від непосильної праці на форумі.
-
lapay
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1203 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 19 жов, 2023 17:29
budivelnik написав:Я не знайшов жодної цифри Якісь шмарклі, емоції , припущення що Генерал хоча й багатий але до багатих не відноситься
я ж писав що не буду видумовувати цифри зі стелі, а потім, як ви, на ходу їх зменшувати/збільшувати в 3-10 разів. Який сенс в таких цифрах? закриваємо тему, безтолку ця писанина на 10 сторінок а в результаті кожен лишиться при своїй думці
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 19 жов, 2023 17:37
Letusrock написав:я ж писав що не буду видумовувати цифри зі стелі,
Я нічого не маю проти того щоб ви закінчили видумувати дурниці про те що багаті рахуються тільки в тому випадку коли вони штурмовики..а якщо вище капітана - то тоді не рахується. Ви ж не звинувачуєте багатих в тому що їх дуже мало серед двірників чи люмпенів... Чи дійде до вас колись Якщо людина багата - то в 70% вона цього добилась власною працею В 20 % - їй допомогла родина , але все одно ця людина працює І тільки в 10% - багата це мажор або злодій, або родина злодія. А раз так То багаті навіть коли потрапляють в ЗСУ - то відразу просуваються по службовій драбині вверх , бо в них для цього є знання/досвід/вміння керувати людьми/вміння швидко опановувати щось нове. Тому ще раз Можна жити в болоті і розсказувати що воно кругом...але пан Кучма казав Точка зрения определяєтся местом сидения...А тепер примірте до себе цю фразу З вашой точки зору всюди погано - уявляєте де ви зараз знаходитесь?
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 19 жов, 2023 17:57
budivelnik написав:А тепер примірте до себе цю фразу З вашой точки зору всюди погано - уявляєте де ви зараз знаходитесь?
вас спіймали на брехні про 10% багатих в ЗСУ а ви перекрутили "вашой точки зору всюди погано". До чого тут це, а де я таке писав? Ви точно жива людина а не чат-бот чи нейромережа якась? budivelnik написав:багаті навіть коли потрапляють в ЗСУ - то відразу просуваються по службовій драбині вверх , бо в них для цього є знання/досвід/вміння керувати людьми/вміння швидко опановувати щось нове.
в армії це не завжди працює, кого з піхоти візьмуть у Британію на навчання/підвищення: 25 річного накачаного студента зі знанням мов чи 55-річного пузатого власника виноробного заводу? і взагалі не пишіть мені нічого, прошу модераторів вважати флудом подальше продовження цього беззмістовного діалогу
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 19 жов, 2023 18:35
Letusrock написав: budivelnik написав:А тепер примірте до себе цю фразу З вашой точки зору всюди погано - уявляєте де ви зараз знаходитесь?
вас спіймали на брехні про 10% багатих в ЗСУ а ви перекрутили "вашой точки зору всюди погано". До чого тут це, а де я таке писав? Ви точно жива людина а не чат-бот чи нейромережа якась? Дурень - думкою багатієА можете привести чиюсь цитату яка б доводила що я брешу? Не оціночну чужу думку, не емоційні шмарклі по екрану А саме цифрове твердження яке б було більш переконливіше ніж моє.. Боба уа приведете? чи свої про те що старші офіцери не рахуються в числі багатих Letusrock написав: budivelnik написав:багаті навіть коли потрапляють в ЗСУ - то відразу просуваються по службовій драбині вверх , бо в них для цього є знання/досвід/вміння керувати людьми/вміння швидко опановувати щось нове.
в армії це не завжди працює, кого з піхоти візьмуть у Британію на навчання/підвищення: 25 річного накачаного студента зі знанням мов чи 55-річного пузатого власника виноробного заводу?
1 Не завжди працює - це виключення підтверджує загальне правило 2 За мирного життя -кожен займається тим де він більш ефективніший В умовах війни приходиться зривати з ефективної роботи власника приватної фірми і призивати його до війська...але дуже швидко виявиться що навики отримані при керуванні бізнесом перекривають просто здоровья молодої людини і такого призивника швидко перенаправлять туди де його навики принесуть найбільше користі. От і виходить Чим більш успішним є людина в цивільному житті- тим вища ймовірність що його знання/вміння/досвід будуть використані на керівних посадах в армії. От і виходить Кількість багатих серед керівної ланки в армії на порядок вища ніж кількість багатих в штурмовій піхоті Це зрозуміло і логічно тим...хто думає головою І не очевидно емоціоналам Letusrock написав:і взагалі не пишіть мені нічого, прошу модераторів вважати флудом подальше продовження цього беззмістовного діалогу
Забагато на себе берете Мені по барабану якийсь там нік 1 Я дискутую з думками викладеними у відкритому доступі на цих сторінках - а не з замаскованими під викладача ужгородського вузу - студентом трійочником. 2 Раджу не порушувати правил форуму і не вказувати модераторам що їм робити.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 19 жов, 2023 19:25
Hotab написав:flyman , я придумав. Розпустити фронт по хатам, хай в підвальні кавалірки тих, хто «не хотять» заселяться «моторола» з «бабаєм». А власник хай переховується в селі з грибами на фундаменті. Так норм?
Я тут уже напоминал "переговорщикам" про историю "ни мира ни войны, солдат распустить..." чем закончилось все знают
-
Прохожий
-
-
- Подякував: 926 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 19 жов, 2023 19:56
Прохожий написав: Hotab написав:flyman , я придумав. Розпустити фронт по хатам, хай в підвальні кавалірки тих, хто «не хотять» заселяться «моторола» з «бабаєм». А власник хай переховується в селі з грибами на фундаменті. Так норм?
Я тут уже напоминал "переговорщикам" про историю "ни мира ни войны, солдат распустить..." чем закончилось все знают
"Розпустити фронт" це маячня хотаба з Африки. Про "переговорщиків" флуд Прохожого.
Востаннє редагувалось flyman в Чет 19 жов, 2023 20:03, всього редагувалось 2 разів.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Чет 19 жов, 2023 19:58
Другу добу поспіль косоокі (чи рукожопі) кацапи обстрілюють Мико іскандерами. З чотирьох прильотів два конкретно по мирняку, причому справжні цілі не потрапили навіть у межі похибки. А взагалі у нас тут дуже гарно та цікаво 
Востаннє редагувалось fler в Чет 19 жов, 2023 20:56, всього редагувалось 1 раз.
-
fler
-
-
- Подякував: 1213 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 19 жов, 2023 20:37
fler написав:Другу добу поспіль косоокі (чи рукожопі) кацапи обстрілюють Мико іскандерами. З чотирьох прильотів два конкретно по мирняку, причому справжні цілі не потрапили навіть у межі похибки. А взагалі у нас тут дуже гарно та цікаво  Одного разу чула, як птахи розминають м'язи. Зовсім поруч була, тому гучненько і навіть лячно (їх багато, а я одна  )
Так ви в Києві живете чи в Миколаєві? Чи в Києві інколи просто?
-
Бетон
-
-
- Подякував: 192 раз.
- Подякували: 407 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Чет 19 жов, 2023 20:42
fler написав:взагалі у нас тут дуже гарно та цікаво
Капець. Тцццсссссс!!! Тцссссссссссс))) То мені тут рота закривали - а тепер я маю тут всім закривати рота  І по новинах далі продовжують таляпати язиком... Але я, таки ще втримаюсь декілька днів, або і тижнів - а вже тоді прокоментую... 
-
Успіх
-
-
- Заблокований
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-