|
Для тих хто знімає та здає житлову нерухомість у Києві |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Суб 21 жов, 2023 19:43
PrivatSucks написав:фотошоп не фотошоп, свет, это сейчас и студенты различат. плюс какое видео? вы ведь смотрели настройки сьемки, там столько фильтров настроить можно... находишь ты дом на карте, а на остальные вопросы мне кто ответит?... допустим, хозяин говорит позвоните после 20, потом не берет, звонишь завтра - говорит не может. у тебя 10+ вариантов, тебе нужно сразу отсеивать что тебе не подходит (окна на дорогу - сразу нет, но соврут и скажут что тихо и дорогу не слышно, у всех свое понимание "тихо", кто-то и от бомб не просыпается). так вот, мне вот ждать и составлять график когда каждому удобно говорить и показать/ответить на вопросы? может мне удобней сразу отсеить варианты и за день посмотреть несколько вариантов? Это как дома на Щорса 32абвгд... Или как новопечерские липки, мне кто-то ответит что там жесть с этой школой и пробки, если я этого не знаю? или дом на дружбы 14-16, мне там нагло врали хозяева что все ок, но почему-то чат домовой не дали почитать, сказали - "да вот в чате пишут", я подошел в апарт отель в этом доме, оказалось что они мне по ушам ездят.
Більшість ріелторів ніколи не були в квартирі фото якої вкрали та розмістили від свого імені. Вони вам набрешуть те, що ви хочете почути
-
UA
-
-
- Подякував: 1881 раз.
- Подякували: 2330 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Суб 21 жов, 2023 19:53
kingkongovets написав:UA написав:У клієнтів з інсти та тік-тока IQ в межах 20-40 Нах такі орендарі?
головне що вони платеспроможні і достатньо вмотивовані шаблони заважають) але то таке, нічого не рекламую і нікого не вмовляю
Якби я сдавав квартири без ремонтів то мабуть би погодився
-
UA
-
-
- Подякував: 1881 раз.
- Подякували: 2330 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Суб 21 жов, 2023 19:59
UA написав: kingkongovets написав:UA написав:У клієнтів з інсти та тік-тока IQ в межах 20-40 Нах такі орендарі?
головне що вони платеспроможні і достатньо вмотивовані шаблони заважають) але то таке, нічого не рекламую і нікого не вмовляю
Якби я сдавав квартири без ремонтів то мабуть би погодився
фк2 - це взагалі місце компактного проживання багатьох відомих відеоблогерів і там кейсів по здачі в інсті і тіктоці - безліч модне здається по-модному часи, коли замість інету та соцмереж був додаток до газети Бізнес давно в минулому)
-
kingkongovets
-
-
- Подякував: 1316 раз.
- Подякували: 2723 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 21 жов, 2023 20:33
kingkongovets написав:відомих відеоблогерів
назовите хотя-бы 10? ну там от 5млн подписчиков...
-
PrivatSucks
-
-
- Подякував: 22 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 21 жов, 2023 20:36
PrivatSucks написав: kingkongovets написав:відомих відеоблогерів
покажіть спочатку гроші)
-
kingkongovets
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 21 жов, 2023 20:38
PrivatSucks написав: kingkongovets написав:відомих відеоблогерів
Відповідь на це питання дискредитує її автора 
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1491 раз.
- Подякували: 8224 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Суб 21 жов, 2023 21:00
Faceless написав:PrivatSucks написав: kingkongovets написав:відомих відеоблогерів
Відповідь на це питання дискредитує її автора 
чому? успішні блогери нормально заробляють я ще памʼятаю часи, коли кмс по боксу заробляв на порядки більше, ніж ссикливі та рафіновані яйцеголові недоліки і це нікого не хвилювало кому цікава рефлексія умовного франта, якщо все що він заробив своїм розумом - це хрущ біля метро Святошин? вчора багато заробляли айтішники, позавчора - банкіри, сьогодні - люди, які вміють воювати та «арбітражники трафіка» а от що реально дискредитує - так це зрадойобські дизморальні розповіді що всьо пропало і час вже валить за кордон щоб розпочинати життя з нуля з позиції прибиральника
-
kingkongovets
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 21 жов, 2023 21:20
cherchiltank написав:В ваших розповідях таке відчуття що війна обходиться стороною, а тим часом у мене в селі поховали шостого бійця, блогери та успішна країна, арбітражники трафіка - не смішіть
ти в якій бригаді воюєш?
-
kingkongovets
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 21 жов, 2023 21:21
kingkongovets написав:Faceless написав:Відповідь на це питання дискредитує її автора 
чому? успішні блогери нормально заробляють я ще памʼятаю часи, коли кмс по боксу заробляв на порядки більше, ніж ссикливі та рафіновані яйцеголові недоліки і це нікого не хвилювало кому цікава рефлексія умовного франта, якщо все що він заробив своїм розумом - це хрущ біля метро Святошин? вчора багато заробляли айтішники, позавчора - банкіри, сьогодні - люди, які вміють воювати та «арбітражники трафіка» а от що реально дискредитує - так це зрадойобські дизморальні розповіді що всьо пропало і час вже валить за кордон щоб розпочинати життя з нуля з позиції прибиральника
Та звісно хай люди, що роблять щось корисне заробляють, я ж нічого проти не маю. Але в мене "розбиратися в топ 10 блогерів-мільйонників" це як сортах лайна розбиратися. Нажаль, гарна монетизація інсти й тіктоку не еквівалентно створенню чогось корисного
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1491 раз.
- Подякували: 8224 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Суб 21 жов, 2023 21:28
Faceless написав:Але в мене "розбиратися в топ 10 блогерів-мільйонників" це як сортах лайна розбиратися.
Вы возможно пол забыли указать, блогершИ, так это на Позняки или Печерск, там и онлифанс и все что хочешь.
-
PrivatSucks
-
-
- Подякував: 22 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
|