|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 22 жов, 2023 18:35
Успіх написав: Schmit написав:А ви так і не зрозуміли, комплекс чиїх дій/бездіяльності призвів до цього.
"Ніколи не збивай з ніг владу своєї країни під час війни!© 1:33:30
У нас війна з 2014 року А що ти особисто зробив, щоб не збивати владу своєї країни під час війни з 2014 року ?
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Нед 22 жов, 2023 18:42
beee написав:Успіх написав: Василь-Рівне написав:от йому і задавай ці питання
Так ці питання не йому, а колективному Заходу! Хто годує нас по чайній ложці? Що, Зе каже не давати нам зброю/техніку? Чи він каже, щоб давали нам її малими порціями? Світ просто тупо спостерігає збоку за тероризмом! Світ грається у войнушки, грається чужими життями, долями...
Контролируемый конфликт на буферной территории (для запада) с минимальной помощью для тления жизни мобилизационного ресурса, чтобы а будущем не пришлось посылать своих солдат. Всё прагматично и цинично. Для нас Украина это целый мир, а для них маленький совок и большой
А можно как-то обойтись без этих российских лозунгов про буферные территории для запада тема уже давно прогнившая, но кому-то нравится выкапывать стюардессу 
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Нед 22 жов, 2023 19:06
Faceless написав:mephala написав: Faceless написав:Будівельник!
3. Смешко
Смішно
ага. вибрали ж не смішного.
-
mephala
-
-
- Подякував: 333 раз.
- Подякували: 1024 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 22 жов, 2023 19:09
pesikot написав: Успіх написав: Schmit написав:А ви так і не зрозуміли, комплекс чиїх дій/бездіяльності призвів до цього.
"Ніколи не збивай з ніг владу своєї країни під час війни!© 1:33:30
У нас війна з 2014 року А що ти особисто зробив, щоб не збивати владу своєї країни під час війни з 2014 року ?
1. АТО/ОСС. А повномасштабна війна почалась в 2022р.! (бо якщо тоді назвали б не АТО/ОСС, а війна - то і мене мобілізували б ще тоді, так як я "придатний лише у військовий час") 2. А я зробив наступне: а) в 2014 проголосував за Петра, повіривши його обіцянці - швидко завершити АТО/ОСС! б) в 2019 проголосував за Зе, так як Петро НЕ виконав головну/основну обіцянку, через яку я за нього проголосував! І, голосуючи за Зе, я багатьом своїм друзям/знайомим казав, що це буде "остання крапля/остання довіра/останній мій вибір/останній мій похід на вибори - якщо знову/в 100500й раз мене і весь народ обдурять!" Далі, вибирайте хоч Петра, а хоч Кличка, а хоч Соскіна, а хоч Арестовича, а хоч Полякову)) - я на вибори НЕ піду! Наступний вибір буде всіх вас! Що/кого виберете - те і будете мати!
-
Успіх
-
-
- Заблокований
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Нед 22 жов, 2023 19:15
Успіх написав:1. АТО/ОСС. А повномасштабна війна почалась в 2022р.! (бо якщо тоді назвали б не АТО/ОСС, а війна - то і мене мобілізували б ще тоді, так як я "придатний лише у військовий час") 2. А я зробив наступне: а) в 2014 проголосував за Петра, повіривши його обіцянці - швидко завершити АТО/ОСС! б) в 2019 проголосував за Зе, так як Петро НЕ виконав головну/основну обіцянку, через яку я за нього проголосував! І, голосуючи за Зе, я багатьом своїм друзям/знайомим казав, що це буде "остання крапля/остання довіра/останній мій вибір/останній мій похід на вибори - якщо знову/в 100500й раз мене і весь народ обдурять!" Далі, вибирайте хоч Петра, а хоч Кличка, а хоч Соскіна, а хоч Арестовича, а хоч Полякову)) - я на вибори НЕ піду! Наступний вибір буде всіх вас! Що/кого виберете - те і будете мати!
Ще раз, голосувати не за фейс, а за ідею/ідеологію. Ти за лівих, чи за правих (хоч розумієш відмінність)? СН яку ідею несуть?
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 22 жов, 2023 19:23
flyman написав:........... Ще раз, голосувати не за фейс, а за ідею/ідеологію. Ти за лівих, чи за правих (хоч розумієш відмінність)? СН яку ідею несуть?
А у нас есть политические партии? Правые? Левые? Центр? Практически все наши партии (а существующие сегодня так точно) - персональные, под лидера Остаётся выбирать лозунги. Как Успіх: а) в 2014 проголосував за Петра, повіривши його обіцянці - швидко завершити АТО/ОСС! б) в 2019 проголосував за Зе, так як Петро НЕ виконав головну/основну обіцянку, через яку я за нього проголосував!
От себя добавлю - Зеленский обещал мир. И, считаю, сделал не всё для этого.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Нед 22 жов, 2023 19:27
Faceless написав:Успіх написав: flyman написав:більше нема варіантів?
А що, будуть ще якісь варіанти?)) Ану, ану - давай, озвуч всі  1.Петро 2. Кличко А ще? 
Будівельник!
Не буде балотуватись навіть у Львівську обласну чи міську По тій простій причині що тут не зміг переконати одного примітива То що тоді робити там де примітивів точно більше ніж один
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 22 жов, 2023 19:30
ЛАД написав:Остаётся выбирать лозунги.
Якось по дурному - вибирати лозунги По розумному - це створювати лозунги .... Але для мене не дивно що совок мислить по совковому..коли були вибори 70 років...і вибирали на цих виборах тільки з одного кандидата...
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 22 жов, 2023 19:30
Успіх написав: pesikot написав: Успіх написав:] "Ніколи не збивай з ніг владу своєї країни під час війни!© 1:33:30
1. АТО/ОСС. А повномасштабна війна почалась в 2022р.! (бо якщо тоді назвали б не АТО/ОСС, а війна - то і мене мобілізували б ще тоді, так як я "придатний лише у військовий час")
АТО/ОСС, але більшість тоді чомусь дуже втомилась від війни. Цікаво спостерігати тих втомлених сьогодні. Успіх написав:2. А я зробив наступне: а) в 2014 проголосував за Петра, повіривши його обіцянці - швидко завершити АТО/ОСС! б) в 2019 проголосував за Зе, так як Петро НЕ виконав головну/основну обіцянку, через яку я за нього проголосував!
В яку обіцянку Зе повірили особисто ви?, напевно в "сойдемся по сєрєдіне"? Успіх написав:І, голосуючи за Зе, я багатьом своїм друзям/знайомим казав, що це буде "остання крапля/остання довіра/останній мій вибір/останній мій похід на вибори - якщо знову/в 100500й раз мене і весь народ обдурять!"
Думки і слова не мають значення, мають значення дії і за них потрібно відповідати. Успіх написав:Далі, вибирайте хоч Петра, а хоч Кличка, а хоч Соскіна, а хоч Арестовича, а хоч Полякову)) - я на вибори НЕ піду! Наступний вибір буде всіх вас! Що/кого виберете - те і будете мати!
Наступний вибір? Оптиміст. До цього тепер нам усім треба ще дожити.
Востаннє редагувалось Schmit в Нед 22 жов, 2023 19:33, всього редагувалось 1 раз.
-
Schmit
-
-
- Подякував: 82 раз.
- Подякували: 278 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 22 жов, 2023 19:31
ЛАД написав:От себя добавлю - Зеленский обещал мир. И, считаю, сделал не всё для этого.
ніхто на його місці нічого б не міг зробити. росіяни хотіли цю війну.
-
trololo
-
-
- Подякував: 2691 раз.
- Подякували: 1423 раз.
-
-
Профіль
-
-
1