Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 53395340534153425343 ... 14645>
Повідомлення Додано: Нед 22 жов, 2023 19:36

ЛАД написав:От себя добавлю - Зеленский обещал мир. И, считаю, сделал не всё для этого.

есть хорошая пословица. хочешь мира - готовься к войне.
что из предвыборных лозунгов зе говорило о том что он будет следовать этой пословице?
насколько я помню все его лозунги были в духе - прогнемся поглубже вдруг барин соблаговолит нашим челобитным.
mephala

Подякував: 333 раз.
Подякували: 1024 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 22 жов, 2023 19:40

trololo написав:
  ЛАД написав:От себя добавлю - Зеленский обещал мир. И, считаю, сделал не всё для этого.

ніхто на його місці нічого б не міг зробити. росіяни хотіли цю війну.

Згоден. Ніхто на його місці не зміг би підпустити ворожі війська під саму столицю, та ще й у весняне бездоріжжя, віддати ворогу цілий Південь з найбільшою в Європі АЕС за "три дня"...
Це найвеличніші досягнення гідні другого терміну.
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 22 жов, 2023 19:51

Успіх написав:
  pesikot написав:
  Успіх написав:"Ніколи не збивай з ніг владу своєї країни під час війни!©
1:33:30

У нас війна з 2014 року

А що ти особисто зробив, щоб не збивати владу своєї країни під час війни з 2014 року ?

1. АТО/ОСС. А повномасштабна війна почалась в 2022р.!
(бо якщо тоді назвали б не АТО/ОСС, а війна - то і мене мобілізували б ще тоді, так як я "придатний лише у військовий час")
2. А я зробив наступне:
а) в 2014 проголосував за Петра, повіривши його обіцянці - швидко завершити АТО/ОСС!
б) в 2019 проголосував за Зе, так як Петро НЕ виконав головну/основну обіцянку, через яку я за нього проголосував!

Ти збив владу своєї країни під час війни з 2014 року
А це була війна з 2014 року

Це тобі треба визнати і з цим жити, постійно

Ти хотів побачити в очах Путіна мир ?
Тому і так голосував
Але, немає в очах Путіна миру

То визнай, що цього не буде

Успіх написав:І, голосуючи за Зе, я багатьом своїм друзям/знайомим казав, що це буде "остання крапля/остання довіра/останній мій вибір/останній мій похід на вибори - якщо знову/в 100500й раз мене і весь народ обдурять!"

Далі, вибирайте хоч Петра, а хоч Кличка, а хоч Соскіна, а хоч Арестовича, а хоч Полякову)) - я на вибори НЕ піду!
Наступний вибір буде всіх вас!
Що/кого виберете - те і будете мати!

Да підешь на вибори, бігти будешь обирати Арестовича чи ще когось також популіста-брехуна
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Нед 22 жов, 2023 19:57

Да ты что.

Мир с кем ? С теми, кто хочет тебя убить
Это невозможно

То есть, прилетает по твоему дому, а ты такой - fontanka.ru, хорошие русские, мир

Но ты ведь сам говорил, что артилеристов и летчиков не волнует моральная сторона, у них есть цели, они по ним и работают

Мир с такими заключить невозможно. Они военные преступники
И тебе пора это признать
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Нед 22 жов, 2023 20:06

Schmit написав:
  trololo написав:

ніхто на його місці нічого б не міг зробити. росіяни хотіли цю війну.

Згоден. Ніхто на його місці не зміг би підпустити ворожі війська під саму столицю, та ще й у весняне бездоріжжя, віддати ворогу цілий Південь з найбільшою в Європі АЕС за "три дня"...

складається враження, що ви б краще вибрали поразку і захоплення києва, ніж другий термін зеленського. до речі, у військових пройопах, чомусь зрадойпи не звинувачують військове керівництво, залужного наприклад. зеленський військами не командує і не він вирішує, де давати бій ворогу - на кордоні чи під києвом. як бачимо, київ не захопили, то ж рішення було вірне, чи не так?
trololo

Подякував: 2691 раз.
Подякували: 1423 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 22 жов, 2023 20:21

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Ну що ...

Російський депутат-генерал пропонує "знищити" 20% росіян, яким не подобається Путін
Він заявив, що 80% росіян нібито "довіряють" російському диктатору, а інші 20% — виступають проти його політики.
..
"Я хочу, аби в нашому суспільстві вся оця гн*ль, яка залишилася, була якщо не ізольована, то якимось чином знищена", — сказав він.

Якщо вони своїх 20% хочуть якось знищити, за несогласіє

то з якого дива вони будуть в Україні поводитись мирно ?
Та знищать і 20%, і 30%, і 40% незгодних

Буча, Ягідне тому доказ
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Нед 22 жов, 2023 20:25

pesikot написав:
  Bobua написав:
Ще раз.
Треба вдуматись у ситуцію.

Є московія і її посіпачка.
Які можуть у будь-яку мить вирішити, що вже награлись у “війнушки”, і в короткий строк вивести війська, і припинити війну, і перестати втрачати гроші й життя своїх холопів... Бо для нас є пряма і однозначна заборона бити по їхній території зах.зброєю. А якби і не було -- то за парєбріком є яд.зброя... і дурбецели, яким, можливо, потрібен лише привід...
А вони, ті дві потвори, замість сказати, що вже “награлись” -- розвивають мобілізаційну систему.

І є Україна, виживання і захист майна у якій напряму залежать від мобілізації. Яка майже і не діє... :(

Хіба це не сюр?

По-перше, я в своєму повідомленні навів твою цитату не всю, а частково. Ти ж, доповнинв повністю. Це некрасиво спотворювати повідомлення інших

По-друге, ти особисто пропонував відкривати вогонь по тим людям, які не хочуть брати повістки

По-трете, наша країна воює з тоталітарною Росією, у якої на підтанцовці автократична Білорусь, в якіх одне беззаконня. А ти пропонуєшь такі ж самі методи, як у тоталітарних наших ворогів. То чим ти відрізняєшься від росіян ?

По-четверте, мобілізацію можно проводити і по нашим законам. Але ти, не пропонуєшь виконувати закони. Ти пропонуєшь їх не виконувати

PS. Хоча, після 5 вольт в мережу. Чому ще дивуватись

1) некрасиво -- це коментувати, вирізаючи важливу, виділену інфо з чужого повідомлення, а потім ще й скаржитись, коли автор відновлює свій текст.
2) це брудний наклеп -- бо я ж писав про диверсантів. З простими відмовниками все інакше -- арешт, суд, в`язниця.
3) я пропоную? справді?? :) Ооооо..., а мені здавалось то я просто дивувався, як же це так, що у них (які взагалі ж не ризикують) -- а є мобілізація есемесками і ел.повідомленнями. А у нас, у яких від мобілізації залежить все-все-все... дощенту -- у нас нема хоч якоїсь дієвої мобілізації... нема. :(
4) ???

PS. От не треба намовляти на 5V. Вони хороші. А людям не вдавалось би брати більше 0.5А. Смартфони не псувались би надмірним струмом заряджання...

pesikot написав:
  Дюрі-бачі написав:Успіх А тим часом вже 2 роки не можуть врегулювати процедуру вручення повістки, щоб її було законно виписувати на вулиці.

Є багато інших законих засобів вручення повісток, які НЕ використовуються

А використовують щось незрозуміле, з точки закону.

От уявімо ситуацію, що мільйонів десь так 5...9 ухилянтів закрились вдома. Й інколи виходять у крамницю.
А Закон забороняє відкривати їхні домівки, і навіть виписувати повістки на вулиці чи у крамниці.

Питання -- як вручити?

Варіант, що всі повістки випишуть у тецека, завантажать у камази, і возитимуть містом аби вручити таки “правильно виписану” -- мені здається заскладним і неекологічним...
Bobua

Подякував: 120 раз.
Подякували: 175 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 22 жов, 2023 20:26

pesikot ,

Буча, Ягідне тому доказ

І Київ 1918 року. І Львів 1939 року.
Це сволота багатовікова, це в крові.
Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2444 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Нед 22 жов, 2023 20:39

trololo написав:
  Schmit написав:
  trololo написав:ніхто на його місці нічого б не міг зробити. росіяни хотіли цю війну.

складається враження, що ви б краще вибрали поразку і захоплення києва, ніж другий термін зеленського.

Ваші враження не мають ніякої логіки.
  trololo написав:до речі, у військових пройопах, чомусь зрадойпи не звинувачують військове керівництво, залужного наприклад. зеленський військами не командує і не він вирішує, де давати бій ворогу - на кордоні чи під києвом. як бачимо, київ не захопили, то ж рішення було вірне, чи не так?

Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 22 жов, 2023 20:58

А загалом, прекрасна Маркіза, все чудово - так чудово! ©

Ок, бачу про політику - це марна справа писати... та й тематична гілка тут інша!

Тож, по темі...

Сьогодні щось, відносно, спокійно.
А от позавчора і вчора було спекотно - касетка прилетіла десь за 100м і осколки поробили ямки... - а вчора, то один снаряд впав десь за 7м від БМ.
Добре, що ми всі в цей час були в укритті.

Мені ще залишилась доба до "мініротації". Я мав вчора "здати зміну" - так один побратим-змінщик захворів, а в іншого - була днюха і він хотів її відмітити, тож попросив мене ще залишитись на 2 доби за нього, а він іншим разом поїде за мене.

Тож, уявляю, як вам всім важко повірити, що я можу в переривах між роботою тут писати дописи :D
Але, хто на фронті, той знає, що в переривах між роботою, якщо нема інтернету - то з розваг залишаються лише карти, або балачки, або... спостерігати за перебіжками мишей)))

Тож, таки винахід Ілона Маска - мастхев!))
Успіх

Заблокований
Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
  #<1 ... 53395340534153425343 ... 14645>
Форум:
+ Додати