ЛАД написав:От себя добавлю - Зеленский обещал мир. И, считаю, сделал не всё для этого.
есть хорошая пословица. хочешь мира - готовься к войне. что из предвыборных лозунгов зе говорило о том что он будет следовать этой пословице? насколько я помню все его лозунги были в духе - прогнемся поглубже вдруг барин соблаговолит нашим челобитным.
ЛАД написав:От себя добавлю - Зеленский обещал мир. И, считаю, сделал не всё для этого.
ніхто на його місці нічого б не міг зробити. росіяни хотіли цю війну.
Згоден. Ніхто на його місці не зміг би підпустити ворожі війська під саму столицю, та ще й у весняне бездоріжжя, віддати ворогу цілий Південь з найбільшою в Європі АЕС за "три дня"... Це найвеличніші досягнення гідні другого терміну.
А що ти особисто зробив, щоб не збивати владу своєї країни під час війни з 2014 року ?
1. АТО/ОСС. А повномасштабна війна почалась в 2022р.! (бо якщо тоді назвали б не АТО/ОСС, а війна - то і мене мобілізували б ще тоді, так як я "придатний лише у військовий час") 2. А я зробив наступне: а) в 2014 проголосував за Петра, повіривши його обіцянці - швидко завершити АТО/ОСС! б) в 2019 проголосував за Зе, так як Петро НЕ виконав головну/основну обіцянку, через яку я за нього проголосував!
Ти збив владу своєї країни під час війни з 2014 року А це була війна з 2014 року
Це тобі треба визнати і з цим жити, постійно
Ти хотів побачити в очах Путіна мир ? Тому і так голосував Але, немає в очах Путіна миру
То визнай, що цього не буде
Успіх написав:І, голосуючи за Зе, я багатьом своїм друзям/знайомим казав, що це буде "остання крапля/остання довіра/останній мій вибір/останній мій похід на вибори - якщо знову/в 100500й раз мене і весь народ обдурять!"
Далі, вибирайте хоч Петра, а хоч Кличка, а хоч Соскіна, а хоч Арестовича, а хоч Полякову)) - я на вибори НЕ піду! Наступний вибір буде всіх вас! Що/кого виберете - те і будете мати!
Да підешь на вибори, бігти будешь обирати Арестовича чи ще когось також популіста-брехуна
ніхто на його місці нічого б не міг зробити. росіяни хотіли цю війну.
Згоден. Ніхто на його місці не зміг би підпустити ворожі війська під саму столицю, та ще й у весняне бездоріжжя, віддати ворогу цілий Південь з найбільшою в Європі АЕС за "три дня"... Це найвеличніші досягнення гідні другого терміну.
складається враження, що ви б краще вибрали поразку і захоплення києва, ніж другий термін зеленського. до речі, у військових пройопах, чомусь зрадойпи не звинувачують військове керівництво, залужного наприклад. зеленський військами не командує і не він вирішує, де давати бій ворогу - на кордоні чи під києвом. як бачимо, київ не захопили, то ж рішення було вірне, чи не так?
Він заявив, що 80% росіян нібито "довіряють" російському диктатору, а інші 20% — виступають проти його політики. .. "Я хочу, аби в нашому суспільстві вся оця гн*ль, яка залишилася, була якщо не ізольована, то якимось чином знищена", — сказав він.
Якщо вони своїх 20% хочуть якось знищити, за несогласіє
то з якого дива вони будуть в Україні поводитись мирно ? Та знищать і 20%, і 30%, і 40% незгодних
Є московія і її посіпачка. Які можуть у будь-яку мить вирішити, що вже награлись у “війнушки”, і в короткий строк вивести війська, і припинити війну, і перестати втрачати гроші й життя своїх холопів... Бо для нас є пряма і однозначна заборона бити по їхній території зах.зброєю. А якби і не було -- то за парєбріком є яд.зброя... і дурбецели, яким, можливо, потрібен лише привід... А вони, ті дві потвори, замість сказати, що вже “награлись” -- розвивають мобілізаційну систему.
І є Україна, виживання і захист майна у якій напряму залежать від мобілізації. Яка майже і не діє...
Хіба це не сюр?
По-перше, я в своєму повідомленні навів твою цитату не всю, а частково. Ти ж, доповнинв повністю. Це некрасиво спотворювати повідомлення інших
По-друге, ти особисто пропонував відкривати вогонь по тим людям, які не хочуть брати повістки
По-трете, наша країна воює з тоталітарною Росією, у якої на підтанцовці автократична Білорусь, в якіх одне беззаконня. А ти пропонуєшь такі ж самі методи, як у тоталітарних наших ворогів. То чим ти відрізняєшься від росіян ?
По-четверте, мобілізацію можно проводити і по нашим законам. Але ти, не пропонуєшь виконувати закони. Ти пропонуєшь їх не виконувати
PS. Хоча, після 5 вольт в мережу. Чому ще дивуватись
1) некрасиво -- це коментувати, вирізаючи важливу, виділену інфо з чужого повідомлення, а потім ще й скаржитись, коли автор відновлює свій текст. 2) це брудний наклеп -- бо я ж писав про диверсантів. З простими відмовниками все інакше -- арешт, суд, в`язниця. 3) я пропоную? справді?? Ооооо..., а мені здавалось то я просто дивувався, як же це так, що у них (які взагалі ж не ризикують) -- а є мобілізація есемесками і ел.повідомленнями. А у нас, у яких від мобілізації залежить все-все-все... дощенту -- у нас нема хоч якоїсь дієвої мобілізації... нема. 4) ???
PS. От не треба намовляти на 5V. Вони хороші. А людям не вдавалось би брати більше 0.5А. Смартфони не псувались би надмірним струмом заряджання...
pesikot написав:
Дюрі-бачі написав:Успіх А тим часом вже 2 роки не можуть врегулювати процедуру вручення повістки, щоб її було законно виписувати на вулиці.
Є багато інших законих засобів вручення повісток, які НЕ використовуються
А використовують щось незрозуміле, з точки закону.
От уявімо ситуацію, що мільйонів десь так 5...9 ухилянтів закрились вдома. Й інколи виходять у крамницю. А Закон забороняє відкривати їхні домівки, і навіть виписувати повістки на вулиці чи у крамниці.
Питання -- як вручити?
Варіант, що всі повістки випишуть у тецека, завантажать у камази, і возитимуть містом аби вручити таки “правильно виписану” -- мені здається заскладним і неекологічним...
trololo написав:ніхто на його місці нічого б не міг зробити. росіяни хотіли цю війну.
складається враження, що ви б краще вибрали поразку і захоплення києва, ніж другий термін зеленського.
Ваші враження не мають ніякої логіки.
trololo написав:до речі, у військових пройопах, чомусь зрадойпи не звинувачують військове керівництво, залужного наприклад. зеленський військами не командує і не він вирішує, де давати бій ворогу - на кордоні чи під києвом. як бачимо, київ не захопили, то ж рішення було вірне, чи не так?
Ок, бачу про політику - це марна справа писати... та й тематична гілка тут інша!
Тож, по темі...
Сьогодні щось, відносно, спокійно. А от позавчора і вчора було спекотно - касетка прилетіла десь за 100м і осколки поробили ямки... - а вчора, то один снаряд впав десь за 7м від БМ. Добре, що ми всі в цей час були в укритті.
Мені ще залишилась доба до "мініротації". Я мав вчора "здати зміну" - так один побратим-змінщик захворів, а в іншого - була днюха і він хотів її відмітити, тож попросив мене ще залишитись на 2 доби за нього, а він іншим разом поїде за мене.
Тож, уявляю, як вам всім важко повірити, що я можу в переривах між роботою тут писати дописи Але, хто на фронті, той знає, що в переривах між роботою, якщо нема інтернету - то з розваг залишаються лише карти, або балачки, або... спостерігати за перебіжками мишей)))