Мус'є)) - як тут(за 900км від свого дому) можна бухати, коли є закон "НЕ продавати алкоголь військовим" , а на Новій пошті всі посилки шманають і найдений алкоголь конфісковують?! [quote="5638012:
К счастью , я не понаслышке знаком с желаниями и воплощениями в жизнь , людей имеющих зависимость от некоторых видов "смелой воды ". Фантазиям этих людей нет предела .
холява написав:Все видят как тупо лезут на войну ОРки , несмотря на то ,что знают сколько погибло и пропало .
По телемарафону каждый день показывают сюжеты о тех, кто остался без рук без ног, о вдовах с детьми, рассказывают о том какие они все герои. Как эти регулярные ежедневные последствия войны способствуют мобилизации?
Я сейчас написал а потом потер . Вы про кого спрашиваете про наших воинов или про орков ?
Немцы противопоставляют себя США и это стратегический проигрыш. А Шредер, как работник Газпрома и человек обеспечивший 40% зависимость от него своей стране конечно ничего другого не скажет, хотя до войны им предлагали уменьшить зависимость, но нет...
до чого тут німці не німці. Розмова про умови які були на переговорах минулого року. Пройшло півтори року. В нас зараз позиції на переговорах кращі чи гірші? німці намагаються грати в свою гру. А не протиставляти себе комусь. Щоб протиставляти треба мати армію. Зменшити залежність це купляти газ по вищих цінах? Вам не здається що в них залнжність від тих хто заставляє купляти дорожче? Чи в таких питаннях нєвідімой руки ринку не сущєствує?)
А что можно сделать против людей с оружием? реформы невозможны снизу митингами. Это уже и так должно быть понятно по трём майдана, где я был лично
Вы разве что на майдане за Януковича "топили " !!! ..... и скорее всего три раза по своему желанию . Это следует из всех ваших допысов на форуме .
Против людей с оружием надо выходить с ОРУЖИЕМ а не обложив себя женскими прокладками .
Я небезосновательно думаю , что вы , ^катSо^ , флай.....да вас тут много , являетесь или жителями Таймыра или жителями Псковской области . Выпускники пединститута, по специальности трудовое обучение . Даже перспективный алкоголик "успих" был индуцирован идеей "шукаты миру " та окончания войны . Вот представляете , перед вами стоит животное в виде человека и ширяет вам в живот ножом и стреляет с автомата . А вы ему мол НЕ ХОЧУ воевать с тобой , уходи ! А ,ну раз ты не уходишь ,уйду я .
Бросаете пушку , автомат и айда снег убирать на Таймыре . Или вы думаете , что именно вам удастся сбежать в другую страну ? УСПИХ , кончай бухать . Это прослеживается по фразе " что у трезвого на уму , то у пьяного на языке ". Вас же просили не поднимать тему , это другой форум .
Ну и наконец могу сказать , жаль что у нас так слабо работает "кибербезпека". Давно бы уже катакомбы в Одессе расширяли бы . Но вас все равно найдут в ближайшее время .Будете служить .
За Януковича меня заставляли голосовать трижды подобные вам комуняки. И не сломали, ни в сборной, ни в универе, нигде. С оружием должны выходить военные. Я не военный. 24 ого мы с тестем пришли в райотдел просить оружие, тесть служил. Нам сказали - ваше дело сидеть дома, всё сделают профессионалы. Идите отсюда. И сидели мы с маленькими детьми дома, слушая что всё пройдёт за 2-3 недели, потому что перед войной, продали машину для ремонта квартиры, готовясь к шашлыкам. Мне твои угрозы по такому побоку, ты себе не представляешь на сколько плевать
Є дві крайнощі Служити будуть всі .... Служити будуть тільки ті хто вже служить
Всі воювати не зможуть по тій простій причині що без харчів людина може витримати 2 тижні, тому в момент коли будуть всі призвані- залишиться два тижні до капітуляції
З іншого боку На протязі року 1 - Приблизно 10 000 мам військовослужбовців йдуть в декрет 2 - Приблизно 30 000 татів третьої дитини звільняються 3 - Приблизно 50 000 досягають межі (60 років) і звільняються 4 - Приблизно 60 000 гинуть виконуючи свій обовязок 5 - Приблизно 100 000 звільняються по інвалідності
Таким чином Приблизно 20 000 осіб щомісяця призиваються до ЗСУ тільки для того щоб замінити вибувших Враховуючи що воювати ще мінімум 15 місяців і те що воюєм вже 20 місяців....
Тобто по 20 000 в місяць - призивати будуть Звільняти вже призваних на підставі того що вони скількісь відвоювали - ніхто не буде.
budivelnik написав:Є дві крайнощі Служити будуть всі .... Служити будуть тільки ті хто вже служить
Всі воювати не зможуть по тій простій причині що без харчів людина може витримати 2 тижні, тому в момент коли будуть всі призвані- залишиться два тижні до капітуляції
З іншого боку На протязі року 1 - Приблизно 10 000 мам військовослужбовців йдуть в декрет 2 - Приблизно 30 000 татів третьої дитини звільняються 3 - Приблизно 50 000 досягають межі (60 років) і звільняються 4 - Приблизно 60 000 гинуть виконуючи свій обовязок 5 - Приблизно 100 000 звільняються по інвалідності
Таким чином Приблизно 20 000 осіб щомісяця призиваються до ЗСУ тільки для того щоб замінити вибувших Враховуючи що воювати ще мінімум 15 місяців і те що воюєм вже 20 місяців....
Тобто по 20 000 в місяць - призивати будуть Звільняти вже призваних на підставі того що вони скількісь відвоювали - ніхто не буде.
джерело: "Довідник стеля" під ред. budivelnik, в-во "Веселка", ISBN XXX100500, Львів, 2023 р.
flyman написав:джерело: "Довідник стеля" під ред. budivelnik
Мені не треба потрапляти під колеса автомобіля - щоб визначити ймовірність травмування лівого мізинця.... По мамам-татам В Україні народжується 300 000 дітей в рік. Як думаєш 1 -скільки народжується від осіб віком від 25 до 55 -які складають 95% воїнів ЗСУ ? 2 - жінок в ЗСУ приблизно 150 000..всі віком 25-35 - як думаєш скільки з них йдуть в декрет 3 При чисельності армії в 1 млн і умові що основна маса віком 25-60 - скільки приблизно віком в 59років? По п4 і п5 - я тобі дурню пояснювати звідки взяті цифри не буду-ти все одно не зрозумієш.
ПС Якійсь херні про 4000 доларів вчителям, 1 млрд посажених дерев і Порошенко-Вальцман Повірило 73% проголоссувавших без запитань і вимог підтвердити цифри.
budivelnik написав:Є дві крайнощі Служити будуть всі .... Служити будуть тільки ті хто вже служить
джерело: "Довідник стеля" під ред. budivelnik, в-во "Веселка", ISBN XXX100500, Львів, 2023 р. Крім даних з "Довідник стеля" використано коефіцієнти та формули із посібника "Висмоктано з пальця".
А чого тільки до одного параметра , який в кінцевій цифрі займає 16% - причепився, ну вийде що не 10+30 а 9+27 Вирішив похизуватись розумом Давай перевіряй і інших три... І якщо зможеш довести що я помилився більше ніж на 10 %..я тобі подяку випишу.
22 жовтня міг стати одним з найсвітліших днів в історії, адже російський диктатор Володимир Путін опинився при смерті. Президенту РФ стало погано в одній із його резиденцій – він упав у спальні, судомно вигинався на підлозі, захиливши очі. Лідером росіян, що лежить на підлозі, знайшли співробітники його служби безпеки, які перебували на чергуванні. Вони й викликали бригаду медиків. Як передає портал "Коментарі", про це повідомив Telegram-канал "Генерал СЗР".
"…Вчора близько 21:05 за московським часом співробітники служби безпеки… почули шум і звуки падіння, що долинали зі спальні президента. Два співробітники служби безпеки негайно пішли до спальні президента і побачили Путіна, що лежить на підлозі біля ліжка та перевернутий столик з їжею та напоями. Ймовірно, під час падіння президент зачепив і обрушив на підлогу стіл і посуд…", — йдеться у повідомленні каналу.
Зазначається, що лікарі зуміли вжити всіх необхідних заходів, щоб урятувати президента РФ, адже у нього сталася зупинка серця. Після всіх необхідних реанімаційних заходів серце вдалося запустити і Путін знову прийшов до тями.
У каналі зазначають, незважаючи на те, що стан російського диктатора знову прийшов у норму, він перебуває під постійним наглядом лікарів.
Читайте також на порталі "Коментарі" — російські пропагандисти все частіше починають зриватися, намагаючись вирватися за межі марення, в які їх ставить Кремль. Нещодавно не витримав сходознавець і політолог, колишній президент Російського єврейського конгресу Євген Сатановський, який на фоні проарабської позиції путінського режиму в ізраїльсько-палестинському конфлікті назвав офіційного представника МЗС РФ Марію Захарову "шмарою, яка сильно випиває", а заступника глави МЗС Михайла Богданова "заммністром, який сильно спився". У результаті топ-пропагандист Володимир Соловйов звільнив Сатановського з каналу "Соловйов LIVE" та вибачався перед вихованцями Лаврова. Сатановський, втім, не вгамувався і предрік можливість розпаду РФ після відходу Путіна, на зміну якому може прийти "якесь дрібне слабеньке лайно". І як приклад навів екс-президента Дмитра Медведєва, який зараз обіймає посаду заступника голови Радбезу РФ і вирізняється неадекватними висловлюваннями. Про що говорять такі виплески від пропагандистів країни-агресора? Це тенденція – чи винятки із правил? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.