|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 23 жов, 2023 10:35
lapay написав: trololo написав: ЛАД написав:От себя добавлю - Зеленский обещал мир. И, считаю, сделал не всё для этого.
ніхто на його місці нічого б не міг зробити. росіяни хотіли цю війну.
Про те, що ніхто і нічого. Зі слів Порошенко, за півроку до війни, він написав листа Зеленському з конкретними пропозиціями. За місяць до війни опозиція пропонувала зробити першу хвилю мобилізації, тих, хто мав бойовий досвід, а Гетьманцев, під аплодисменти більшості, кричав з трибуни, що ніякої війни не буде, не нагнітайте. Ех, було б в нас, на Чонгарі, не 1.5 тис захисників, а 15 тис... Маннергейм теж витратив на столичний оперний театр більше бетону, ніж на знамениту захисну лінію, але вчасно провів мобілізацію і евакуацію. Неодноразово тут проводив аналогію з "замінуванням" школи - ти можеш не вірити, але зобов'язан реагувати на загрозу. Цим і відрізнається державний діяч від кухарки.
це ви кажете, як правильно було воювати. а мова йде про те, що можна було б зробити з нашого боку для запобігання війни. я впевнений - що нічого (окрім здатися)
-
trololo
-
-
- Подякував: 2691 раз.
- Подякували: 1423 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 23 жов, 2023 10:43
Hotab написав:Эта проблема легко решается полевыми пунктами заправки. При чем место можно смещать хоть каждый день. То есть перед ударом, или после него уже с пустыми баками , пара просто подсаживается за 70-80 км от фронта , за 20 минут заправляется и уходит домой. Время реакции и удара, даже в случае обнаружения, будет больше чем 20 минут. Это безопасно для вертолета. В общем ничего нового, все написано в книжках. Автор их не читал.
75 км від фронту - це вже вузька полоска біля моря, що прострілюється Хаймарс. За такими точками теж буде полювання.
-
Denik
-
-
- Подякував: 694 раз.
- Подякували: 1172 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Пон 23 жов, 2023 10:48
beee написав:Х А что можно сделать против людей с оружием? реформы невозможны снизу митингами. Это уже и так должно быть понятно по трём майдана, где я был лично
Вы разве что на майдане за Януковича "топили " !!! ..... и скорее всего три раза по своему желанию . Это следует из всех ваших допысов на форуме . Против людей с оружием надо выходить с ОРУЖИЕМ а не обложив себя женскими прокладками . Я небезосновательно думаю , что вы , ^катSо^ , флай.....да вас тут много , являетесь или жителями Таймыра или жителями Псковской области . Выпускники пединститута, по специальности трудовое обучение . Даже перспективный алкоголик "успих" был индуцирован идеей "шукаты миру " та окончания войны . Вот представляете , перед вами стоит животное в виде человека и ширяет вам в живот ножом и стреляет с автомата . А вы ему мол НЕ ХОЧУ воевать с тобой , уходи ! А ,ну раз ты не уходишь ,уйду я . Бросаете пушку , автомат и айда снег убирать на Таймыре . Или вы думаете , что именно вам удастся сбежать в другую страну ? УСПИХ , кончай бухать . Это прослеживается по фразе " что у трезвого на уму , то у пьяного на языке ". Вас же просили не поднимать тему , это другой форум . Ну и наконец могу сказать , жаль что у нас так слабо работает "кибербезпека". Давно бы уже катакомбы в Одессе расширяли бы . Но вас все равно найдут в ближайшее время .Будете служить .
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4143 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Пон 23 жов, 2023 10:52
в последнее время вектор новостей исходя из пропаганды и различных роликов ютюба,телеграма высказываний экспертов всяких сводится к натравлеванию друг на друга тех кто служит и тех кто не служит.Уже как-то на задний план и корупцию,неслужащих сынков элиты отодвинули.Теперь во всё виноваты люди.Лично моё мнение это не правильный путь.
-
konstantin kirovograd
-
-
- Подякував: 60 раз.
- Подякували: 257 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 23 жов, 2023 11:04
ЛАД написав:Це брехня. Любой правитель отражает какую-то часть стремлений народа. Кто у нас "узагальнене відображення тих самих" украинцев? Ющенко или Янукович? В Испании времён гражданской войны - Франко или Ларго Кабальеро? Гитлера я бы тоже не назвал "узагальненим відображенням тих самих" немцев.
У нас зокрема тому й міняються постійно президенти, бо не відповідають отому узагальненому. У кацапів воно тому й прижилося на десятиліття. бо пуйло - це така собі усереднена модель росіянина
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Пон 23 жов, 2023 11:33
Щойно дзвонив мій дружбан - морпіх. "У нас все ок, ми просуваємось (на Півдні). Не можу сказати, що нам чогось не вистачає. ВСЕ є." Питаю: "А людей? Кажуть, що мобілізація погано йде. Вам людей дають після навчання?" Каже: "Останній раз людей дали 1,5 міс. тому. Дали всіх, кого було треба. По мобілізації чув, що план виконується." Про обстріли каже: "Ми просуваємось, але вони сопротівляются (авт), криють нас так, шо мама не горюй".
-
fler
-
-
- Подякував: 1213 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 23 жов, 2023 12:38
konstantin kirovograd написав:в последнее время вектор новостей исходя из пропаганды и различных роликов ютюба,телеграма высказываний экспертов всяких сводится к натравлеванию друг на друга тех кто служит и тех кто не служит.Уже как-то на задний план и корупцию,неслужащих сынков элиты отодвинули.Теперь во всё виноваты люди.Лично моё мнение это не правильный путь.
Дело не в том ,служил не служил .... Позиция некоторых людей сводится к одному , сдаться и не сопротивляться . Объяснения разные , почему не следует воевать и сопротивляться . Основная мысль , вдруг со мной что то случится и все ,все делают неправильно . А я вот , глыба ума , подсказываю , а меня осуждают . Я в какой то мере , как служивший ,понимаю и "успИха" , "фриза " про усталость . Но я не понимаю людей ,которые уверяют ,что надо уговаривать и соглашается на мир с пидарами . Сидя при этом у экрана компа и рассуждающих о собственной непогрешимости . Все видят как тупо лезут на войну ОРки , несмотря на то ,что знают сколько погибло и пропало . У НИХ (очень мягко )-ВРАГОВ ничего не пропало . Они не желают нас видеть ЖИВЫМИ ! Даже пленные орки не меняют свои мысли . Вот поэтому я неприемлю позицию соглашантов . Врага нужно уничтожать .
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4143 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Пон 23 жов, 2023 12:55
Hotab написав:Прораб читає? Йому воїни кричать «твоя черга захищати державу! Підміни!»
Hotab написав:Те, кто УЖЕ на фронте, их тоже не существует. Они устали и хотят домой.
От! І думаю, що всі це розуміють, але вдають, що наче нічого не помічають fler написав:А мені цікаво уточнити у пана katso, хто "эти люди", яких у моб.ресурсі немає і чим вони відрізняються від тих, хто зараз на фронті?
Тут Флай влучно підмітив/запитав про твого чоловіка  - та його допис потерли, а ти скромно промовчала/не відповіла йому. Ну звичайно ж - свого чоловіка то ж не видно з-під спідниці😉 холява написав:перспективный алкоголик "успих" ... УСПИХ , кончай бухать .
Мус'є)) - як тут(за 900км від свого дому) можна бухати, коли є закон "НЕ продавати алкоголь військовим"  , а на Новій пошті всі посилки шманають і найдений алкоголь конфісковують?! холява написав:все равно найдут в ближайшее время .Будете служить
"Служити будуть всі!"©😁 - я тільки за, якщо ухилянти не пропонують своїх варіантів, які б влаштовували і фронтовиків!(наприклад - найманці бідних країн, чи роботи на підміну фронтовиків, замість ухилянтів)😁 konstantin kirovograd написав:высказываний экспертов всяких сводится к натравлеванию друг на друга тех кто служит и тех кто не служит.
Та яке натравлення? Як тут відкритим текстом кажеш - "Фронтовики вже 20міс. на фронті! Втомлені, знервовані, починає їхати дах! Підмініть!!! Або придумайте щось, щоб тиловики відпочили вдома хоч півроку-рік?!" fler написав:дзвонив мій дружбан - морпіх. "У нас все ок, ми просуваємось (на Півдні). Не можу сказати, що нам чогось не вистачає. ВСЕ є."
Так, бачу всі новини трублять про просування на Півдні, і Флер - теж!)) То що, вже можна і мені писати детальніше, чому мені тут обстановка трохи нагадує обстановку під Бахмутом, коли ми там були минулої зими? Чи все ж таки краще ще почекати... з місяць?  Мабуть, я таки ще потерплю... - утримаюсь від коментарів))
-
Успіх
-
-
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Пон 23 жов, 2023 13:21
А тим часом білоруський моб ресурс спокійно перетинає кородон Литви і возить кіз
-
flyman
-
-
- Подякував: 1604 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 23 жов, 2023 13:23
холява написав:Все видят как тупо лезут на войну ОРки , несмотря на то ,что знают сколько погибло и пропало .
По телемарафону каждый день показывают сюжеты о тех, кто остался без рук без ног, о вдовах с детьми, рассказывают о том какие они все герои. Как эти регулярные ежедневные последствия войны способствуют мобилизации?
-
Zebra
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1885 раз.
- Подякували: 2675 раз.
-
-
Профіль
-
-