maza5 написав:Унаслідок російського удару по Хмельницькій області в ніч проти 25 жовтня пошкоджено 1760 об’єктів інфраструктури.
влада приховує ядерний удар по хмельниччині? ну ви ж розумієте, що ця цифра не може бути правдою. навіть якщо її назвав якись чиновник. або гра словами.
Цікаво, туалет з шальовки за сараєм з вибитою штахетиною на троні, це "об'єкт інфраструктури". А розбита лампа на стовбі в провулку?
ці відео розганяла русня ще вчора. перше відео я вже десь бачив до цього, точно не згадаю. на другому звичайна робота гепарда, ніякої детонації не видно. по третьому питань нема.
fler написав:Ця гілка форуму - своєрідне поле битви, тут триває інфовійна, де повідомлення кожного - це певний внесок у нашу перемогу (чи навпаки).
Ну це вже геть перебір. Флер, вам потрібно зупинитися і спокійно поміркуваті. Тут нема ваших ворогів і їх пошук не несе ніякого конструктиву.
Мені дуже шкода, що у вас та деяких інших таке "хворе" (буквальне) сприйняття моїх повідомлень. Поле битви, тому що йде інфовійна. В мережах працюють багато ботів, які вкидують шкідливу інформацію про "все погано, треба здаватися, кругом зрада і т.п", а люди її потім розносять і створюють сприятливий для ворога клімат у суспільстві. Я не шукаю на форумі ворогів, а намагаюся формувати суспільну думку у правильному напрямі - єднання заради перемоги. Інформація - це потужний інструмент у цій справі.
drevlyanin написав: Люди вже по горло ситі телемарафоном і спроби перетягти той формат сьоди викликають відповідну реакцію.
Насправді, я дуже далека від телемарафону. Мої джерела інформації - це здебільшого люди, які обіймають високі посади в уряді та в бізнесі. Я спілкуюся з ними щодня, вони розповідають мені кулуарні розмови із заходів високого рівня, які відвідують. Наприклад, із останнього - Світовий інвестиційний форум в Абу Дабі (20 жовтня), конференція UNCTAD у Вашингтоні (вересень) і т.п. Ці інсайди я частково пишу сюди + те, що особисто дізнаюся на заходах у Києві. Із ЗМІ я беру те, що мене цікавить обговорити, але часто це обговорювати не хочуть і ліплять "телемарафон".
безумовно, тільки пані флер спілкується з "вершками" суспільства, а всі решта тут винятково діти робітників та колгоспниць, які не здатні сприймани "правильну" інофрмацію і як же ше можна було "почухати" своє чсв, як не згадавши, вкотре вже тут, що про свої "джерела інофрмаціі". чсв воно таке чсв. і його якось так багато хто хворобливо полюбляє сильни перебільшувати.
fler написав: Розумію, що не всі читачі форуму можуть фільтрувати інформацію, тому що це залежить від індивідуальних здібностей і рівня розвитку людини. На цьому я зупиняюся та йду "в сад" на деякий час. Бажаю всім конструктиву. З повагою, fler
от тут з вами цілком згідний, на 100%, щ не всі читачі форуму можуть фільтрувати інформацію, тому що це залежить від індивідуальних здібностей і рівня розвитку людини, тому, на жаль, продовжують тягнути сюди всілякий невідфільтрований непотріб.
Сергій Тюрін про наслідки нічної ворожої атаки у Шепетівському районі. https://t.me/khmelnytskaODA/2116 Унаслідок російського удару по Хмельницькій області в ніч проти 25 жовтня пошкоджено 1760 об’єктів інфраструктури. Міжнародне агентство з атомної енергії (МАГАТЕ) також оцінює збитки, завдані Хмельницькій атомній станції через падіння російських безпілотників неподалік.
П.С якісь потужні дрони.. Якщо вікна повилітали на відстані 5-20км
Какие-то мега цифры , или звездит или несколько атомных ракет прилетело
подивився відео мера славути. він підтвердив про 300 пошкоджених багатоповерхівок. відкриваю мапу - на всю славуту їх може штук 50.. основна забудова це приватні будинки
тоді стогін долярчиків "підмінить, підмінить" сублімується у свідомості читачів,
Коли очікувати вашу сублімацію?
2 ЛАД: не знаю хто у вас буйні патріоти, але Фріз так само просить (ні , вимагає вже!) заміни і поповнення! Не ухилятись. Вже не залишилось тихих патріотів. Нерви у всіх на грані. Проте флумани , кацо і фокси чекають якусь професійну армію, яка матуть десь формується . В Європі, Африці, чи ще десь. Не розуміючи, що саме вони і є ця професійна армія в нинішніх реаліях. Кращої нема.