Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 53765377537853795380 ... 14679>
Повідомлення Додано: Чет 26 жов, 2023 13:41

Letusrock написав:
Новий прем’єр-міністр Словаччини Роберт Фіцо підтвердив, що не буде підтримувати військову допомогу Україні, як і казав під час виборчої кампанії.
"Нехай краще 10 років (Україна та Росія - ред.) ведуть переговори про мир, ніж 10 років вбивають одне одного без жодного результату", - сказав він.

Реально дивує впевненість всяких Фіцо та Орбанів що війна їх не зачепить.
недавно орбан говорив типу "українці нас не захищають, нас захистить НАТО при потребі" чому ж ніхто з журналістів його не спитав чи це означає, що він надає перевагу війні безпосередньо на своїй території руками мадяр у складі НАТО

Те що нам втовкмачують і що насправді дві великі різниці.
flyman

Подякував: 1604 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Чет 26 жов, 2023 14:14

sashaqbl написав:
  fler написав:Мої джерела інформації - це здебільшого люди, які обіймають високі посади в уряді та в бізнесі. Я спілкуюся з ними щодня, вони розповідають мені кулуарні розмови із заходів високого рівня, які відвідують

Щиро сподіваюсь, що ви брешете. Бо якщо справді люди, які приймають рішення, вірять в ту маячню,що ви тут транслюєте, то шансів не програти в нас дуже мало.

++
Реальність трохи інша, ніж в теплих міністерських кабінетах.

Ось трошки позитиву "з полів", на противагу зневаги, бруду та знеціненню ваги тилу, волонтерства та донатів від цивільних.
Від першої особи
_Mykola_

Подякував: 689 раз.
Подякували: 726 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 26 жов, 2023 15:03

_Mykola_ написав:Ось трошки позитиву "з полів", на противагу зневаги, бруду та знеціненню ваги тилу, волонтерства та донатів від цивільних.
Від першої особи

Дякую. Це не негатив, скоріш втома.
Щодо 21 вертольота на двох аеродромах - це супер. Чмуту вірю. Дебют АТАCMS пройшов бомбезно!
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 26 жов, 2023 16:19

Letusrock написав:
Новий прем’єр-міністр Словаччини Роберт Фіцо підтвердив, що не буде підтримувати військову допомогу Україні, як і казав під час виборчої кампанії.
"Нехай краще 10 років (Україна та Росія - ред.) ведуть переговори про мир, ніж 10 років вбивають одне одного без жодного результату", - сказав він.

Реально дивує впевненість всяких Фіцо та Орбанів що війна їх не зачепить.
недавно орбан говорив типу "українці нас не захищають, нас захистить НАТО при потребі" чому ж ніхто з журналістів його не спитав чи це означає, що він надає перевагу війні безпосередньо на своїй території руками мадяр у складі НАТО

Там все геть запущено:

Очільник дипломатії Євросоюзу Жозеп Боррель відреагував на заяву прем'єр-міністра Угорщини Віктора Орбана про те, що членство в ЄС можна порівняти з радянською окупацією

Про це він сказав під час конференції "Європа і світ" у Брюсселі, передає ZN.ua.
За словами Борреля, ніхто не зобов'язує Угорщину бути частиною Євросоюзу.
"Чесно кажучи, я не бачу жодної подібності між радянською окупацією Будапешта і тим, що відбувається у Берлямоні . Я не бачив там жодного танка. Ніхто не зобов'язує Угорщину бути членом ЄС", - заявив Боррель.
Берлямон - це будівля в Брюсселі, де розташована штаб-квартира Європейської комісії.
Раніше Орбан порівняв членство Угорщини в Європейському Союзі з більш ніж чотирма десятиліттями радянської окупації його країни під час виступу честь річниці антирадянської революції в Угорщині 1956 року.
drevlyanin

Подякував: 514 раз.
Подякували: 519 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 26 жов, 2023 16:25

Re: Напад росії і білорусі на Україну

drevlyanin написав:Там все геть запущено:

Очільник дипломатії Євросоюзу Жозеп Боррель відреагував на заяву прем'єр-міністра Угорщини Віктора Орбана про те, що членство в ЄС можна порівняти з радянською окупацією

Про це він сказав під час конференції "Європа і світ" у Брюсселі, передає ZN.ua.
За словами Борреля, ніхто не зобов'язує Угорщину бути частиною Євросоюзу.
"Чесно кажучи, я не бачу жодної подібності між радянською окупацією Будапешта і тим, що відбувається у Берлямоні . Я не бачив там жодного танка. Ніхто не зобов'язує Угорщину бути членом ЄС"

припинити їм все фінансування, прибрати війська НАТО (якщо вони там є), а якщо не прийдуть до тями за півроку то показово викинути їх

або ще краще: визнати угорщину понаїхавшими азіатами що незаконно окупували сувенні території сусідніх держав))
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 26 жов, 2023 17:07

Hotab написав:fox767676 ,

тоді стогін долярчиків "підмінить, підмінить" сублімується у свідомості читачів,

Коли очікувати вашу сублімацію?

2 ЛАД: не знаю хто у вас буйні патріоти, але Фріз так само просить (ні , вимагає вже!) заміни і поповнення! Не ухилятись. Вже не залишилось тихих патріотів. Нерви у всіх на грані.
Проте флумани , кацо і фокси чекають якусь професійну армію, яка матуть десь формується . В Європі, Африці, чи ще десь. Не розуміючи, що саме вони і є ця професійна армія в нинішніх реаліях. Кращої нема.

Я не писал о "буйных". Говорил об "ура-патриотах". Или "супер-патриотах".
А Фриз пишет правильно. Так же, как давно, но более экзальтированно писали Успих и Бобюа.
Востаннє редагувалось ЛАД в Чет 26 жов, 2023 17:23, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Чет 26 жов, 2023 17:11

Letusrock написав:
  pesikot написав:Твої сподівання, що Закарпаття відійде Угорщині - примарні

я живу в районі який історично та за нац. складом набагато ближчий до Чехії/Словаччини ніж до мадяр. так що мимо каси

Letusrock написав:або ще краще: визнати угорщину понаїхавшими азіатами що незаконно окупували сувенні території сусідніх держав))

Та вже, переконали :mrgreen: .
Ой+

Подякував: 109 раз.
Подякували: 1118 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Чет 26 жов, 2023 17:12

Letusrock написав:припинити їм все фінансування, прибрати війська НАТО (якщо вони там є), а якщо не прийдуть до тями за півроку то показово викинути їх

або ще краще: визнати угорщину понаїхавшими азіатами що незаконно окупували сувенні території сусідніх держав))

НАТО уже и из Венгрии убрать, а Вы не промах )))
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 26 жов, 2023 17:20

Hotab
ЛАД ,
Не надо иметь 2 млн армию мирного времени.
Но надо, чтобы 5-7 млн. (грубо, точную цифру не назову) прошли в мирное время через армию, получили воинскую специальность (и не на строительстве генеральских дач), после этого более-менее регулярно проходили военные сборы,

5-7 млн , которые хотя бы раз в год по месяцу проходят сборы (реальные сборы с боевой подготовкой, вождением, стрельбой из неавтоматов) - это ежедневно и постоянно на полигонах находится 0.5 млн человек.
..........
И это я беру в расчет лишь финансовую сторону. А еще надо найти 5 млн желающих. ..............

1. Не обязательно призывать ежегодно на месяц. Навыки и знания теряются не настолько быстро.
2. У Вас та же ошибка, что у многих. У гражданина есть права, но есть и обязанности. Обязанности должны выполняться независимо от желания. У нас об этом за 30 лет как-то забыли.
И в мирное время этого (службы в армии) добиться проще, чем во время войны.
И обратите внимание, кто поставил Вам + за этот пост. Один, видимо, "по приколу" или ещё из каких соображений, а 2 довольно характерны.

Почему-то и мой и Ваш пост на эмигрантской ветке удаляют. Не по теме?
Попробую здесь.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Чет 26 жов, 2023 17:27

fler написав:Насправді, я дуже далека від телемарафону. Мої джерела інформації - це здебільшого люди, які обіймають високі посади в уряді та в бізнесі. Я спілкуюся з ними щодня, вони розповідають мені кулуарні розмови із заходів високого рівня, які відвідують. Ці інсайди я частково пишу сюди + те, що особисто дізнаюся на заходах у Києві.

fler написав:Є ідея - відкрити кордони, але відбирати хати, гаражі, дачі - за несплату комуналки чи інших платежів за них. Якщо власник не сплачує, значить йому ця власність не потрібна. Виключення - окуповані території та розбите майно.

fler написав:виїхали та не збираються повертатися, але претендують на безкоштовну освіту для дітей, не сплачують комуналку та податки, але навідуються на безкоштовне лікування і т.п. Саме цю лавочку я б прикрила.

fler написав:Цей збій стався через кібератаку наших ІТ-вців. ІТ-армія чули? 300 тисяч осіб. За понад півтора роки вони зробили багато подібних речей на рф.
"ІТ-армія активно працює, майже щодня російські сайти виходять з ладу, дані витікають, а робота держустанов паралізується. Один з останніх кейсів — зупинка найбільших аеропортів РФ. IT-армія зламала російську систему бронювання авіаквитків Leonardo"

fler написав:Ще раз повторюю: перемогти їх цифровим шляхом для нас цілком можливо..

fler написав:що таке криптовалюта? Всі 70+ це знають?
Water

Подякував: 66 раз.
Подякували: 224 раз.

Профіль

#<1 ... 53765377537853795380 ... 14679>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор