Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
vitaliiangel написав:То что я видел у аваля в кассе - полный мусор. Кассир сама мне это сказала. ждать несколько дней и в итоге получить мусор это зло.
vitaliiangel написав:То что я видел у аваля в кассе - полный мусор. Кассир сама мне это сказала. ждать несколько дней и в итоге получить мусор это зло.
А казался Райф солидным банком
Любой банк открывающий онлайн обмен автоматически оказывается с мусором в кассе - найти в достаточном количестве синий доллар под онлайн обмен нереально))
Mustbe Багатьом була б дуже корисною функція додавання певного обміннику до списку ігнору, типу як у таблиці обміну 50к - додав банк, і більше його не бачиш. На приклад, мені не цікавий обмінник на Здолбуновській і я туди ніколи не поїду, то щоб не мозолив очі його б прибрав геть)
Snower написав:Mustbe Багатьом була б дуже корисною функція додавання певного обміннику до списку ігнору, типу як у таблиці обміну 50к - додав банк, і більше його не бачиш. На приклад, мені не цікавий обмінник на Здолбуновській і я туди ніколи не поїду, то щоб не мозолив очі його б прибрав геть)
Очевидно, что про таблицу обменок надо писать в теме обменок, а не здесь. Если дойдут руки - может и сделаю. Все эти настройки и интерактивность - оно время требует для реализации