Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Shaman написав:по-перше не половина, а набагато більше. бо низькооплачувана робота не перекриває соціал - має сенс сидіти на соціалі по максимуму, поки не з'явиться можливість отримати нормальну роботу.
й далі мити посуд чи поли? все залежить від того, яку роботу виконувати. ви дивитись, як високооплачуваний спеціаліст, й не враховуєте, що більшість трохи інший рівень.
а німецька бюрократія - знаєте, скільки я чув скарг на це? а знаю випадки, що батьки знаходились в Німеччині до тих пір, доки не настав час вивчати мову - й вони нафіг, ми повертаємось.
а для паперової роботи треба знати не лише розмовну, й письмову мову - а з цим я так розумію навіть польська важкувата. про німецьку чи норвезьку взагалі мовчу.
й про житло вже неодноразово писав. багато хто повернеться у власне житло, замість жити й приймах десь - це просто факт, як би хто це не вважав безглуздим
Тобто виважена думка справжнього експерта з демографії Ели Лібанової, що повернеться 30-50% не більше - це так, фігня?
Зато хтось там, хто ніколи не вивчав демографії і матемстатистики, вважає, що повернуться майже всі.
по-перше, всі хто вивчав кажуть матстатистика. я вивчав предмет Теорвер и матстатистика
я почув її думку, й кажу, цікаво на яких саме припущеннях вона базується.
а в тебе нема своїх думок схоже, лише чужі. проблема лише в тому, що ти й не можеш рівень експерта оцінити. з Лібанової ти вгадав - й то напевне, що про неї в інеті пишуть
Первый написав:Читаю Юлю Свириденко і її програму по поверненню українців… Кіна не буде. Нажаль. Всі хто працюють - всі залишаться.
хоть одну успешную стратегию этой страны можете назвать? я могу назвать Дию(но это пока... пока не слили все персональные данные человека продажному военкому, уже скоро), и все, за 30 лет больше ничего нет тогда почему вдруг стратегия "повернення" внезапно станет успешной? нафига возвращаться условному жителю Бахмута? чтобы его, бездомному и безработному и зарабатывающему как умеет чмырили в такси замову? чушь, выпал счастливый билет уехать из болота, вернутся либо местные барыги, либо полные лузеры которые не смогут устроиться там, ну может еще пара сотен чисто на сентиментах, семьях
У Первого пул квартир у власності на КРЖН. Тому він бачить все з іншої колокольні. Так і ці міністерки зі "Слуг Народу". Живуть в Кончі-Заспі, мають власні автопарки. І думають, "як же нам вернуть тих невдах котрі поїхали від нас, хто же буде нас забезпечувати?"
У 2023 році продажі Mercedes-Benz, Lexus та BMW побили всі рекорди попередніх років.
Наскільки погано надо судить не по Mercedes-Benz, Lexus та BMW, а по бюджетным машинам. По Вашей ссылке:
За перші сім місяців 2023 року, порівняно з відповідним періодом 2021 року, продажі Renault впали з 6,5 тис до 2,6 тис машин.
Віцечемпіон минулих років японська Toyota у 2023 році скоротила продажі з 6,6 тис до 3,6 тис. Ще більш показовий справжній дешевий сегмент: реєстрації китайського бренду Chery у 2023 році впали у 3,5 разу до 600 нових машин.
Результат естественный - бедные/средние в условиях нашей войны нищают, богатые продолжают жировать (всё это, конечно, в среднем, есть исключения).
Shaman написав:по-перше не половина, а набагато більше. бо низькооплачувана робота не перекриває соціал - має сенс сидіти на соціалі по максимуму, поки не з'явиться можливість отримати нормальну роботу.
й далі мити посуд чи поли? все залежить від того, яку роботу виконувати. ви дивитись, як високооплачуваний спеціаліст, й не враховуєте, що більшість трохи інший рівень.
а німецька бюрократія - знаєте, скільки я чув скарг на це? а знаю випадки, що батьки знаходились в Німеччині до тих пір, доки не настав час вивчати мову - й вони нафіг, ми повертаємось.
а для паперової роботи треба знати не лише розмовну, й письмову мову - а з цим я так розумію навіть польська важкувата. про німецьку чи норвезьку взагалі мовчу.
й про житло вже неодноразово писав. багато хто повернеться у власне житло, замість жити й приймах десь - це просто факт, як би хто це не вважав безглуздим
побитий рекорд телемарафону по кліше і пропаганді. Звичайно всі заробітчани працюють тільки посудомийниками чи миють підлоги за дві копійки, орендують койко-місця, тупі щоб вивчити за 2 роки мову ітд. Такі і в Україні нічого не будуть мати.
BIGor написав:Звичайно всі заробітчани працюють тільки посудомийниками чи миють підлоги за дві копійки, орендують койко-місця, тупі щоб вивчити за 2 роки мову ітд. Такі і в Україні нічого не будуть мати.
Пане BIGor - тут на Фінансовому форумі України ще й не того начитаєшся. Навіть дивно, як люди і звідки придумують. Правда буває часто іншою.
Еміграція, заробітчанство.
News from Warszawa
Наша людина. 27 років. Закінчив університет в Україні. Працює на компанію (видалено). Оформлений як ФОП. Гроші приходять в Україну. Небагато: близько 8 000$ на місяць. Правда, зараз трохи більше: компанія дає бонус тим, хто НЕ в Україні.
Висновок: треба правильно вибирати спеціальність для навчання. Знаю, що це є крамолою на цій гілці, але вже написав…
akurt написав:на Фінансовому форумі України ще й не того начитаєшся. Навіть дивно, як люди і звідки придумують.
основні дописувачі гілки Еміграція, заробітчанство живуть в Києві, Харкові, Миколаєві і під Малином (не буду вказувати пальцем)... Якось дуже дивно виглядає.
akurt написав:News from Warszawa
Наша людина. 27 років. Закінчив університет в Україні. Працює на компанію (видалено). Оформлений як ФОП. Гроші приходять в Україну. Небагато: близько 8 000$ на місяць. Правда, зараз трохи більше: компанія дає бонус тим, хто НЕ в Україні.
Але коли живеш в Польщі, а отримуєш гроші в Україні - податкова може взяти за жабри. Ну парубка чекає гемор пересилати/легалізувати ці гроші в Польщі.
побитий рекорд телемарафону по кліше і пропаганді. Звичайно всі заробітчани працюють тільки посудомийниками чи миють підлоги за дві копійки, орендують койко-місця, тупі щоб вивчити за 2 роки мову ітд. Такі і в Україні нічого не будуть мати.
щоб довести що ні, наведи приклад, де сказано що ВСІ працюють.
ви ж любите узагальнювати. а ким по вашому працюють люди без знання мови - різноробочими, на складі й на конвейєрі? а то вас послухати, так в Україні всіх рівняють на касирів АТБ чи охоронців, а за кордоном раптом всі стали висококваліфікованими робітниками
я навів конкретні цифри здачі рівня мови на прикладі однієї групи. у вас є інші цифри? гадаю, немає, зато пафосу далі нікуди...
Востаннє редагувалось Shaman в П'ят 27 жов, 2023 14:07, всього редагувалось 1 раз.
BIGor написав:Але коли живеш в Польщі, а отримуєш гроші в Україні - податкова може взяти за жабри. Ну парубка чекає гемор пересилати/легалізувати ці гроші в Польщі.
Крім того, я йому пропонував сьогодні почати процес купівлі квартири у Варшаві: не хоче, сказав, що Warszawa просто зупинка.
Востаннє редагувалось akurt в П'ят 27 жов, 2023 14:06, всього редагувалось 1 раз.
Shaman написав:просто подивимось є ще важливий фактор, який впливає на кількість - це коли це станеться, в наступному році чи там в 2025, чи пізніше. я вважаю, що в 2023 році
Вы правильно написали - это по сути главный фактор. Если бы война кончилась в 2022 вернулось бы 99%. А так чем дальше, тем меньший % будет. И Вы делаете ставку на отмену социала для беженцев, но так его уже в некоторых странах отменили. В той же Польше например. В Испании аналогично еще в 2022. И кто не потянул язык, работу, уже вернулись. Помню прошлой осенью когда я только приехал, то одна пара уехала, потом вторая. Но собственно и все. Кто остался, уже все работают, дети 2й год ходят в школу, и про возвращение никто и не заикается. Из тех украинцев что я тут знаю, где-то 10 семей, 3 семьи уже даже своих 60+ родителей умудрились вытянуть сюда. Да, есть конечно жирная Германия с миллионом беженцев, половина из которых тупо на социале уже 2й год живут. Эти могут вернуться. А может и нет если социал отменят до окончания войны и им все-таки придется идти работать, и к окончанию войны у них уже будет пару лет работы в Германии. Смысл им все бросать, возврашаться в Украину и начинать все заново?
О том, что % возврата будет сильно зависеть от сроков, я писал давно, ещё год или больше назад на военной ветке. Это очевидный фактор. Снятие социала после войны повлияет, думаю, незначительно. Все понимают, что пособия не вечны. Те, кто твёрдо настроен на возвращение, при снятии социала после окончания войны вернутся. Те, кто сомневаются, чем дольше проживут там, тем меньше будут настроены на возвращение. Со временем люди привыкают к тамошним порядкам и перестают их воспринимать как нечто чужеродное, худо-бедно осваивают язык. Разговаривал с нашими "немцами", подтверждают, что те, кто думает оставаться, учат язык хорошо и сдают достаточно многие. Те, кто хочет вернуться, конечно, не особо стараются, так, ходят на занятия поскольку-постольку. И не стоит уповать на отсутствие жилья "там". Вполне можно жить в арендованном. И пока не вижу стимулов для возвращения кроме моральных. В условиях безработицы и низких зарплат. Вряд ли людей привлечёт перспектива переселения в село, пропагандируемая ангелом. + дети, которые постарше, старательно учат язык, присматривают, куда пойти учиться после школы. Вряд ли они захотят возвращаться.
Востаннє редагувалось ЛАД в П'ят 27 жов, 2023 14:10, всього редагувалось 1 раз.
BIGor написав:Звичайно всі заробітчани працюють тільки посудомийниками чи миють підлоги за дві копійки, орендують койко-місця, тупі щоб вивчити за 2 роки мову ітд. Такі і в Україні нічого не будуть мати.
Пане BIGor - тут на Фінансовому форумі України ще й не того начитаєшся. Навіть дивно, як люди і звідки придумують. Правда буває часто іншою.
Еміграція, заробітчанство.
News from Warszawa
Висновок: треба правильно вибирати спеціальність для навчання. Знаю, що це є крамолою на цій гілці, але вже написав…
хто коли казав, що освіта немає сенсу? це ваша вигадка з початку й до кінця. а щоб цю вигадку пропихнути ви з повідомлення в повідомлення пишете одні й ті ж дурниці.
я ж вам пропонував. розповідайте свої казки далі. але не чіпайте людей, коли вони пишуть щось з реалій, що не завжди відповідають вашому рожевому світові.
й так ви можете порадити спеціальність, яку люди обрали багато років тому. а що буде актуально далі - це вже не до вас
й коли ми ведемо розмову про ІТ, на кого тільки не навчались поточні синьйори - й фізики, й хіміки, й математики, й економісти. програміст був лише один
Shaman написав:хто коли казав, що освіта немає сенсу? це ваша вигадка з початку й до кінця. а щоб цю вигадку пропихнути ви з повідомлення в повідомлення пишете одні й ті ж дурниці.
я ж вам пропонував. розповідайте свої казки далі. але не чіпайте людей, коли вони пишуть щось з реалій, що не завжди відповідають вашому рожевому світові. й коли ми ведемо розмову про ІТ, на кого тільки не навчались поточні синьйори - й фізики, й хіміки, й математики, й економісти. програміст був лише один
Дякую за високу оцінку моїх порад форумчанам З КОНКРЕТНИМИ АКТУАЛЬНИМИ ПРИКЛАДАМИ - про необхідність вірного вибору спеціальності та навчального закладу. ЦЕ НАЙВАЖЛИВІШИМ Є В НАШІ СКРУТНІ ЧАСИ. На жаль для вас не всі підуть вчитися в Університет марксизму/ленінізму. Є і розумні люди.