Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 14181419142014211422 ... 2977>
Повідомлення Додано: П'ят 27 жов, 2023 15:08

akurt написав:
  slonomag написав:Вот кстати еще вопрос со школой. Так как 90% выехавших с детьми, то он очень актуален. Я например не представляю себе как мои дети смогут вернуться в украинскую школу через 2-3 года обучения тут. Программа ведь вообще не та. От слова совсем.

Я гадаю, що якісну відповідь та пораду надасть вам тілько спеціаліст по освіті пан Shaman.
Слова "освіта", "спеціальність", "університет", "робота за фахом", "успіхи в підвищення кваліфікації", "досягнення людини" реально збуджують його до безтями и викликають бризки слини на мою адресу.
...

ти не можеш з кимось не сваритися? бо хоч має сенс твоя писанина.

й з твоїх побрехеньок інколи здається, що я таки маю більше відношення до освіти, ніж спеціаліст по нерухомості в Туреччині, який раптово виявися знавцем професорів майже кожного ВНЗ у США, не кажучи вже про інші країни. :D

бо інакше ти б побачив, що якраз до питань освіта, робота за фахом, підняття кваліфікації працівників - я відношусь дуже відповідально, а не байки травлю ;)

ти взагалі чим займаєшся. бо з повідомлень на форумі - тільки й робиш, що гарсаєш по світу :D хоча, на форумі пасешся точно постійно :lol:

а от методика постійно переказувати одну й ту ж брехню, в надії що таким чином це стане правдою - це твій професійний навик, я так не вмію. це класичний приклад пропаганди
Shaman

Подякував: 784 раз.
Подякували: 1661 раз.

Профіль

1
4
5
Повідомлення Додано: П'ят 27 жов, 2023 15:09

Bolt написав:
  slonomag написав:
  Shaman написав:деякі ще примудрилися рік вчитися й там, й там - хоча це важко

Это ппц как тяжко. Мы пробовали в том году и через 3 месяца поняли что никак. Испанская школа до 14 + домашка пара часов + надо испанский учить каждый день по 1-2 часа. До 19 и так день расписан. Куда там еще украинскую школу тулить. В Германии кто учится я думаю +/- так же.

Украинская школа фигня, малой за 20 мин её делает. Энто 11 класс.🤔😳😏

Bolt, ти недавно розповідав про рівень знання математики - може це пов'язано? :oops:
Shaman

Профіль

1
4
5
Повідомлення Додано: П'ят 27 жов, 2023 15:19

BIGor написав:
  Shaman написав:по-перше не половина, а набагато більше. бо низькооплачувана робота не перекриває соціал - має сенс сидіти на соціалі по максимуму, поки не з'явиться можливість отримати нормальну роботу.

й далі мити посуд чи поли? все залежить від того, яку роботу виконувати. ви дивитись, як високооплачуваний спеціаліст, й не враховуєте, що більшість трохи інший рівень.

а німецька бюрократія - знаєте, скільки я чув скарг на це? а знаю випадки, що батьки знаходились в Німеччині до тих пір, доки не настав час вивчати мову - й вони нафіг, ми повертаємось.

а для паперової роботи треба знати не лише розмовну, й письмову мову - а з цим я так розумію навіть польська важкувата. про німецьку чи норвезьку взагалі мовчу.

й про житло вже неодноразово писав. багато хто повернеться у власне житло, замість жити й приймах десь - це просто факт, як би хто це не вважав безглуздим

:D побитий рекорд телемарафону по кліше і пропаганді.
Звичайно всі заробітчани працюють тільки посудомийниками чи миють підлоги за дві копійки, орендують койко-місця, тупі щоб вивчити за 2 роки мову ітд. Такі і в Україні нічого не будуть мати.

Тут как-бы есть любопытный нюанс в рассуждениях Вашего оппонента.
С его слов можно сделать вывод, что вернутся ленивые, тупые и жадные до шары. Идеальный лохтурат партии регионов и почетного ее президента, зека ахметова.
Следовательно, предприимчивые, работящие, быстро обучающиеся, уверенные в своих силах останутся. Так сказать присоединятся к ЕС быстрее Украины.
rjkz

Подякував: 8733 раз.
Подякували: 5513 раз.

Профіль

10
6
7
Повідомлення Додано: П'ят 27 жов, 2023 15:20

BIGor написав:
  akurt написав:на Фінансовому форумі України ще й не того начитаєшся. Навіть дивно, як люди і звідки придумують.
основні дописувачі гілки Еміграція, заробітчанство живуть в Києві, Харкові, Миколаєві і під Малином (не буду вказувати пальцем)... Якось дуже дивно виглядає.

akurt написав:News from Warszawa

Наша людина. 27 років. Закінчив університет в Україні.
Працює на компанію (видалено).
Оформлений як ФОП.
Гроші приходять в Україну.
Небагато: близько 8 000$ на місяць.
Правда, зараз трохи більше: компанія дає бонус тим, хто НЕ в Україні.

Але коли живеш в Польщі, а отримуєш гроші в Україні - податкова може взяти за жабри. Ну парубка чекає гемор пересилати/легалізувати ці гроші в Польщі.

Легалізує в Туреччині, Сербії або Болгарії.
flyman

Подякував: 1615 раз.
Подякували: 2860 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 27 жов, 2023 15:23

rjkz ,
вернутся ленивые, тупые и жадные до шары. Идеальный лохтурат партии регионов и почетного ее президента, зека ахметова.
Следовательно, предприимчивые, работящие, быстро обучающиеся, уверенные в своих силах останутся. Так сказать присоединятся к ЕС быстрее Украины.

Нажаль я прогнозую саме такий сценарій.
Проте це всього 20% відсотків дітей, що виїхали. Бо 50% не здатні, ще 30% може і здатні, але будуть якісь інші причини (батьки, патріотизм, «вишиванки-глечики»( патріот муха) і т.д )
Hotab

Подякував: 395 раз.
Подякували: 2511 раз.

Профіль

4
4
4
Повідомлення Додано: П'ят 27 жов, 2023 15:40

rjkz написав:
  BIGor написав:
  Shaman написав:по-перше не половина, а набагато більше. бо низькооплачувана робота не перекриває соціал - має сенс сидіти на соціалі по максимуму, поки не з'явиться можливість отримати нормальну роботу.

й далі мити посуд чи поли? все залежить від того, яку роботу виконувати. ви дивитись, як високооплачуваний спеціаліст, й не враховуєте, що більшість трохи інший рівень.

а німецька бюрократія - знаєте, скільки я чув скарг на це? а знаю випадки, що батьки знаходились в Німеччині до тих пір, доки не настав час вивчати мову - й вони нафіг, ми повертаємось.

а для паперової роботи треба знати не лише розмовну, й письмову мову - а з цим я так розумію навіть польська важкувата. про німецьку чи норвезьку взагалі мовчу.

й про житло вже неодноразово писав. багато хто повернеться у власне житло, замість жити й приймах десь - це просто факт, як би хто це не вважав безглуздим

:D побитий рекорд телемарафону по кліше і пропаганді.
Звичайно всі заробітчани працюють тільки посудомийниками чи миють підлоги за дві копійки, орендують койко-місця, тупі щоб вивчити за 2 роки мову ітд. Такі і в Україні нічого не будуть мати.

Тут как-бы есть любопытный нюанс в рассуждениях Вашего оппонента.
С его слов можно сделать вывод, что вернутся ленивые, тупые и жадные до шары. Идеальный лохтурат партии регионов и почетного ее президента, зека ахметова.

rjkz, ви начебто розумна людина, але все намагаєтесь опинитися в компанії незрозуміло кого.

ми вже неодноразово розмовляли, що успішна еміграція - це для ініціативних. але їх не так багато, далеко навіть не 50%. тому так, серед тих, хто останеться ініціативних буде багато - й це не завжди роботящі та розумні. :D

але ви знову одним махом паплюжите тих, хто повернеться - якщо ви порядна людина, то маєте розуміти, що так робити не треба.

одне з головних - чоловіків виїхало набагато менше, ніж жінок - про бігунців мова не йде, а законно не так багато. частина родин просто повернеться потім до батька. хтось повернеться через батьків, хтось через те, що не подолав мову, хтось через те, що не бачить перспектив - такі теж є ;)

ви особисто не знаєте прикладів, коли люди вже повернулися? поспілкуйтеся, таких випадків дуже багато. навіть в Харків.

тому є два прогнози - не більше 20% залишиться за кордоном, й не більше 50% повернеться - краще зробить свій прогноз.
Shaman

Профіль

1
4
5
Повідомлення Додано: П'ят 27 жов, 2023 15:42

Hotab написав:rjkz ,
вернутся ленивые, тупые и жадные до шары. Идеальный лохтурат партии регионов и почетного ее президента, зека ахметова.

Проте це всього 20% відсотків дітей, що виїхали. Бо 50% не здатні, ще 30% може і здатні, але будуть якісь інші причини (батьки, патріотизм, «вишиванки-глечики»( патріот муха) і т.д )

в такому прогнозі ви себе до кого відносите - до тих, хто повернеться чи тих, хто залишиться? :D
Shaman

Профіль

1
4
5
Повідомлення Додано: П'ят 27 жов, 2023 16:05

Shaman написав:
  Hotab написав:rjkz ,

в такому прогнозі ви себе до кого відносите - до тих, хто повернеться чи тих, хто залишиться? :D

Я себе не відношу до школярів)) І не сиджу в Європі як біженець на виплатах.
На сьогодні у мене плани інвестувати у київську нерухомість для себе. Відповідь мабуть очевидна.
Проте життя мінливе. Хед-офіс вже розглядав плани релокації ключових спеціалістів.Включно з пілотами. Особливо якщо проблеми з законним виїздом будуть посилюватись. Льотна база (для навчальних та відновлювальних польотів, обльоту авіатехніки) і база мейтененсу ВЖЕ розгорнута НЕ в Україні. А заводські роботи виконують в країнах Балтії, а не в Конотопі і Запоріжжі. Бажання переїхати в іншу країну у мене небагато. Хіба вимушено. Тому ніхто не знає як воно буде.
Hotab

Подякував: 395 раз.
Подякували: 2511 раз.

Профіль

4
4
4
Повідомлення Додано: П'ят 27 жов, 2023 16:11

Shaman написав:ти взагалі чим займаєшся. бо з повідомлень на форумі - тільки й робиш, що гарсаєш по світу :D хоча, на форумі пасешся точно постійно :lol:

Ну що ж ви так нервується, фахівець ви наш з освіти... та не нервуйтеся так.
Щойно купив квитки на листопад:
- 21 листопада о 10-40 відлітаю з Анталії в Бухарест - звідти в Барселону; В Барселоні буду о 19-00. Квиток на Бухарест коштує 45 доларів, на Мадрид - 25 доларів.
- в Барселоні приймаю участь 24 листопада у дуже дуже важливому заході, пов"язаному з нашою діаспорою - до речі в заході буде приймати участь наш українець, який в травні отримав диплом магістра одного з університетів в США - та потім виїжджаю на Валенсію та Мадрид; в Барселоні буде зустріч з представниками української діаспори у Франції.
- з Мадрида відлітаю на Будапешт ввечері 28 листопада. В Будапешті буду опівночі. Квиток з Мадрида в Будапешт коштує 18 євро.
akurt

Подякував: 4034 раз.
Подякували: 1507 раз.

Профіль

1
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 27 жов, 2023 16:29

Shaman написав:
  Bolt написав:
  slonomag написав:Это ппц как тяжко. Мы пробовали в том году и через 3 месяца поняли что никак. Испанская школа до 14 + домашка пара часов + надо испанский учить каждый день по 1-2 часа. До 19 и так день расписан. Куда там еще украинскую школу тулить. В Германии кто учится я думаю +/- так же.

Украинская школа фигня, малой за 20 мин её делает. Энто 11 класс.🤔😳😏

Bolt, ти недавно розповідав про рівень знання математики - може це пов'язано? :oops:

Не зовсім коректно виразив я. 20 хв, то домашки по шкільній програмі. Поза школою додатково 2 год укр мова, 4 год англ и 1,5 год матем в тиждень. Зара то ще довбана історія додастся. (В школі вчителям влом навіть домашку задавати🤦‍♂️, не те що викладати належним чином предмет🤦‍♂️🤦‍♂️😠)
Bolt

Подякував: 23 раз.
Подякували: 282 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 14181419142014211422 ... 2977>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей