Еміграція, заробітчанство

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 14181419142014211422 ... 3435>
Сообщение Добавлено: Пт 27 окт, 2023 14:08

akurt писал(а):
  slonomag писал(а):Вот кстати еще вопрос со школой. Так как 90% выехавших с детьми, то он очень актуален. Я например не представляю себе как мои дети смогут вернуться в украинскую школу через 2-3 года обучения тут. Программа ведь вообще не та. От слова совсем.

Я гадаю, що якісну відповідь та пораду надасть вам тілько спеціаліст по освіті пан Shaman.
Слова "освіта", "спеціальність", "університет", "робота за фахом", "успіхи в підвищення кваліфікації", "досягнення людини" реально збуджують його до безтями и викликають бризки слини на мою адресу.
...

ти не можеш з кимось не сваритися? бо хоч має сенс твоя писанина.

й з твоїх побрехеньок інколи здається, що я таки маю більше відношення до освіти, ніж спеціаліст по нерухомості в Туреччині, який раптово виявися знавцем професорів майже кожного ВНЗ у США, не кажучи вже про інші країни. :D

бо інакше ти б побачив, що якраз до питань освіта, робота за фахом, підняття кваліфікації працівників - я відношусь дуже відповідально, а не байки травлю ;)

ти взагалі чим займаєшся. бо з повідомлень на форумі - тільки й робиш, що гарсаєш по світу :D хоча, на форумі пасешся точно постійно :lol:

а от методика постійно переказувати одну й ту ж брехню, в надії що таким чином це стане правдою - це твій професійний навик, я так не вмію. це класичний приклад пропаганди
Shaman

С нами с: 29.09.19
Благодарил (а): 846 раз.

2
4
5
Сообщение Добавлено: Пт 27 окт, 2023 14:09

Bolt писал(а):
  slonomag писал(а):
  Shaman писал(а):деякі ще примудрилися рік вчитися й там, й там - хоча це важко

Это ппц как тяжко. Мы пробовали в том году и через 3 месяца поняли что никак. Испанская школа до 14 + домашка пара часов + надо испанский учить каждый день по 1-2 часа. До 19 и так день расписан. Куда там еще украинскую школу тулить. В Германии кто учится я думаю +/- так же.

Украинская школа фигня, малой за 20 мин её делает. Энто 11 класс.🤔😳😏

Bolt, ти недавно розповідав про рівень знання математики - може це пов'язано? :oops:
Shaman

2
4
5
Сообщение Добавлено: Пт 27 окт, 2023 14:19

BIGor писал(а):
  Shaman писал(а):по-перше не половина, а набагато більше. бо низькооплачувана робота не перекриває соціал - має сенс сидіти на соціалі по максимуму, поки не з'явиться можливість отримати нормальну роботу.

й далі мити посуд чи поли? все залежить від того, яку роботу виконувати. ви дивитись, як високооплачуваний спеціаліст, й не враховуєте, що більшість трохи інший рівень.

а німецька бюрократія - знаєте, скільки я чув скарг на це? а знаю випадки, що батьки знаходились в Німеччині до тих пір, доки не настав час вивчати мову - й вони нафіг, ми повертаємось.

а для паперової роботи треба знати не лише розмовну, й письмову мову - а з цим я так розумію навіть польська важкувата. про німецьку чи норвезьку взагалі мовчу.

й про житло вже неодноразово писав. багато хто повернеться у власне житло, замість жити й приймах десь - це просто факт, як би хто це не вважав безглуздим

:D побитий рекорд телемарафону по кліше і пропаганді.
Звичайно всі заробітчани працюють тільки посудомийниками чи миють підлоги за дві копійки, орендують койко-місця, тупі щоб вивчити за 2 роки мову ітд. Такі і в Україні нічого не будуть мати.

Тут как-бы есть любопытный нюанс в рассуждениях Вашего оппонента.
С его слов можно сделать вывод, что вернутся ленивые, тупые и жадные до шары. Идеальный лохтурат партии регионов и почетного ее президента, зека ахметова.
Следовательно, предприимчивые, работящие, быстро обучающиеся, уверенные в своих силах останутся. Так сказать присоединятся к ЕС быстрее Украины.
rjkz

С нами с: 31.01.12
Благодарил (а): 8958 раз.

14
10
7
Сообщение Добавлено: Пт 27 окт, 2023 14:20

BIGor писал(а):
  akurt писал(а):на Фінансовому форумі України ще й не того начитаєшся. Навіть дивно, як люди і звідки придумують.
основні дописувачі гілки Еміграція, заробітчанство живуть в Києві, Харкові, Миколаєві і під Малином (не буду вказувати пальцем)... Якось дуже дивно виглядає.

akurt писал(а):News from Warszawa

Наша людина. 27 років. Закінчив університет в Україні.
Працює на компанію (видалено).
Оформлений як ФОП.
Гроші приходять в Україну.
Небагато: близько 8 000$ на місяць.
Правда, зараз трохи більше: компанія дає бонус тим, хто НЕ в Україні.

Але коли живеш в Польщі, а отримуєш гроші в Україні - податкова може взяти за жабри. Ну парубка чекає гемор пересилати/легалізувати ці гроші в Польщі.

Легалізує в Туреччині, Сербії або Болгарії.
flyman

С нами с: 09.03.14
Благодарил (а): 1650 раз.

1
4
Сообщение Добавлено: Пт 27 окт, 2023 14:23

rjkz ,
вернутся ленивые, тупые и жадные до шары. Идеальный лохтурат партии регионов и почетного ее президента, зека ахметова.
Следовательно, предприимчивые, работящие, быстро обучающиеся, уверенные в своих силах останутся. Так сказать присоединятся к ЕС быстрее Украины.

Нажаль я прогнозую саме такий сценарій.
Проте це всього 20% відсотків дітей, що виїхали. Бо 50% не здатні, ще 30% може і здатні, але будуть якісь інші причини (батьки, патріотизм, «вишиванки-глечики»( патріот муха) і т.д )
Hotab
Форумчанин року

С нами с: 15.02.09
Благодарил (а): 396 раз.

7
8
6
Сообщение Добавлено: Пт 27 окт, 2023 14:40

rjkz писал(а):
  BIGor писал(а):
  Shaman писал(а):по-перше не половина, а набагато більше. бо низькооплачувана робота не перекриває соціал - має сенс сидіти на соціалі по максимуму, поки не з'явиться можливість отримати нормальну роботу.

й далі мити посуд чи поли? все залежить від того, яку роботу виконувати. ви дивитись, як високооплачуваний спеціаліст, й не враховуєте, що більшість трохи інший рівень.

а німецька бюрократія - знаєте, скільки я чув скарг на це? а знаю випадки, що батьки знаходились в Німеччині до тих пір, доки не настав час вивчати мову - й вони нафіг, ми повертаємось.

а для паперової роботи треба знати не лише розмовну, й письмову мову - а з цим я так розумію навіть польська важкувата. про німецьку чи норвезьку взагалі мовчу.

й про житло вже неодноразово писав. багато хто повернеться у власне житло, замість жити й приймах десь - це просто факт, як би хто це не вважав безглуздим

:D побитий рекорд телемарафону по кліше і пропаганді.
Звичайно всі заробітчани працюють тільки посудомийниками чи миють підлоги за дві копійки, орендують койко-місця, тупі щоб вивчити за 2 роки мову ітд. Такі і в Україні нічого не будуть мати.

Тут как-бы есть любопытный нюанс в рассуждениях Вашего оппонента.
С его слов можно сделать вывод, что вернутся ленивые, тупые и жадные до шары. Идеальный лохтурат партии регионов и почетного ее президента, зека ахметова.

rjkz, ви начебто розумна людина, але все намагаєтесь опинитися в компанії незрозуміло кого.

ми вже неодноразово розмовляли, що успішна еміграція - це для ініціативних. але їх не так багато, далеко навіть не 50%. тому так, серед тих, хто останеться ініціативних буде багато - й це не завжди роботящі та розумні. :D

але ви знову одним махом паплюжите тих, хто повернеться - якщо ви порядна людина, то маєте розуміти, що так робити не треба.

одне з головних - чоловіків виїхало набагато менше, ніж жінок - про бігунців мова не йде, а законно не так багато. частина родин просто повернеться потім до батька. хтось повернеться через батьків, хтось через те, що не подолав мову, хтось через те, що не бачить перспектив - такі теж є ;)

ви особисто не знаєте прикладів, коли люди вже повернулися? поспілкуйтеся, таких випадків дуже багато. навіть в Харків.

тому є два прогнози - не більше 20% залишиться за кордоном, й не більше 50% повернеться - краще зробить свій прогноз.
Shaman

2
4
5
Сообщение Добавлено: Пт 27 окт, 2023 14:42

Hotab писал(а):rjkz ,
вернутся ленивые, тупые и жадные до шары. Идеальный лохтурат партии регионов и почетного ее президента, зека ахметова.

Проте це всього 20% відсотків дітей, що виїхали. Бо 50% не здатні, ще 30% може і здатні, але будуть якісь інші причини (батьки, патріотизм, «вишиванки-глечики»( патріот муха) і т.д )

в такому прогнозі ви себе до кого відносите - до тих, хто повернеться чи тих, хто залишиться? :D
Shaman

2
4
5
Сообщение Добавлено: Пт 27 окт, 2023 15:05

Shaman писал(а):
  Hotab писал(а):rjkz ,

в такому прогнозі ви себе до кого відносите - до тих, хто повернеться чи тих, хто залишиться? :D

Я себе не відношу до школярів)) І не сиджу в Європі як біженець на виплатах.
На сьогодні у мене плани інвестувати у київську нерухомість для себе. Відповідь мабуть очевидна.
Проте життя мінливе. Хед-офіс вже розглядав плани релокації ключових спеціалістів.Включно з пілотами. Особливо якщо проблеми з законним виїздом будуть посилюватись. Льотна база (для навчальних та відновлювальних польотів, обльоту авіатехніки) і база мейтененсу ВЖЕ розгорнута НЕ в Україні. А заводські роботи виконують в країнах Балтії, а не в Конотопі і Запоріжжі. Бажання переїхати в іншу країну у мене небагато. Хіба вимушено. Тому ніхто не знає як воно буде.
Hotab
Форумчанин року

С нами с: 15.02.09
Благодарил (а): 396 раз.

7
8
6
Сообщение Добавлено: Пт 27 окт, 2023 15:11

Shaman писал(а):ти взагалі чим займаєшся. бо з повідомлень на форумі - тільки й робиш, що гарсаєш по світу :D хоча, на форумі пасешся точно постійно :lol:

Ну що ж ви так нервується, фахівець ви наш з освіти... та не нервуйтеся так.
Щойно купив квитки на листопад:
- 21 листопада о 10-40 відлітаю з Анталії в Бухарест - звідти в Барселону; В Барселоні буду о 19-00. Квиток на Бухарест коштує 45 доларів, на Мадрид - 25 доларів.
- в Барселоні приймаю участь 24 листопада у дуже дуже важливому заході, пов"язаному з нашою діаспорою - до речі в заході буде приймати участь наш українець, який в травні отримав диплом магістра одного з університетів в США - та потім виїжджаю на Валенсію та Мадрид; в Барселоні буде зустріч з представниками української діаспори у Франції.
- з Мадрида відлітаю на Будапешт ввечері 28 листопада. В Будапешті буду опівночі. Квиток з Мадрида в Будапешт коштує 18 євро.
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4456 раз.

2
2
7
Сообщение Добавлено: Пт 27 окт, 2023 15:29

Shaman писал(а):
  Bolt писал(а):
  slonomag писал(а):Это ппц как тяжко. Мы пробовали в том году и через 3 месяца поняли что никак. Испанская школа до 14 + домашка пара часов + надо испанский учить каждый день по 1-2 часа. До 19 и так день расписан. Куда там еще украинскую школу тулить. В Германии кто учится я думаю +/- так же.

Украинская школа фигня, малой за 20 мин её делает. Энто 11 класс.🤔😳😏

Bolt, ти недавно розповідав про рівень знання математики - може це пов'язано? :oops:

Не зовсім коректно виразив я. 20 хв, то домашки по шкільній програмі. Поза школою додатково 2 год укр мова, 4 год англ и 1,5 год матем в тиждень. Зара то ще довбана історія додастся. (В школі вчителям влом навіть домашку задавати🤦‍♂️, не те що викладати належним чином предмет🤦‍♂️🤦‍♂️😠)
Bolt

С нами с: 09.11.17
Благодарил (а): 24 раз.

1
  #<1 ... 14181419142014211422 ... 3435>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор
Топ
ответов
Топ
пользователей
реклама
Реклама