freeze написав:Что я подумал, подумал, что ещё через год войны, я ласты склею и без всяких КАБов. Когда я призывался, я был спортивным хлопцем, конечно соответствующим возрасту, но с давлением космонавта и весом 80 кг. Через 20 месяцев я превратился в нечто, весящее 103 кг, с одышкой и давлением 180/110, вечно кашляющее и психически неуравновешенное, питающееся исключительно тушёнкой, макаронами, энерготониками NonStop и другими высококалорийными жидкостями. Без вариантов, мое тело, в следующем году кто-то должен заменить, а меня отправить на реабилитацию.
Фриз , Привет . Один к одному ! Про меня .
Моя ошибка была ,бросить пить таблетки от давления .(времени не было ) Энергетики я категорически не приемлю, так как они влияют на надпочечники . Отдышка УВЫ с возрастом и состоянием сердечно-сосудистой , курением и или постоянной простудой . Раз пишите значит еще не все так плохо с психиатрией (способность к анализу действий ). Питание , это тоже решающий фактор , если кушать перед сном или заедать артобстрелы . Пойдите к командиру или начмеду и попросите направление на обследование у нервопатолога . ИНАЧЕ как у меня ...... "Киндратий" может приобнять . Всем ребятам и вам пожелания Здоровья и выжить во всей этой кутерьме .
Не шуткуйте з тиском, знайомий пішов добровольцем в лютомуу 22 і за декілька місяців повернувся з інсультом, чіва частина не діє. Отримав довідку що служив у частині №ххх і не отримує допомоги від держави, хоча це все завдяки фізичному навантаженню в полному єкіпі в 50+ років при участі в боях. Всім здоров'я!
Ну і головна фінансова орчиха (наїбуліна) підняла облікову ставку до 15%. На цьому навіть хуюбль трохи укпіпився. Виросте вартість обслуговування держборгу рф. Але з цього приводу в них лише вата в голові. https://www.rbc.ru/finances/03/10/2023/ ... 2b9db8f7a2
Согласно прогнозу ведомства, в 2023 году соответствующие траты могут составить 1% от ВВП (1,6 трлн руб.) и дальше продолжат ежегодно расти. В 2024-м по этой статье заложены расходы в размере 1,3% ВВП (2,4 трлн руб.), а в 2025-м — 1,5% ВВП (2,9 трлн руб.). По итогам 2026 года расходы на обслуживание госдолга достигнут 1,7% ВВП — 3,4 трлн руб.
Рост расходов на обслуживание госдолга будет сопровождаться и ростом объема долга. По итогам 2023 года совокупный (внутренний и внешний) госдолг России может составить 29,2 трлн руб., считают в Минфине. По итогам 2024 года объем государственного долга составит 32,5 трлн руб. (18,1% ВВП), 2025-го — 35,9 трлн руб. (18,8% ВВП) и 2026-го — 40,1 трлн руб. (19,8% ВВП), говорится в пояснительной записке к законопроекту о бюджете на 2024 год и плановый период 2025–2026 годов.
Насправді звідси https://www.epravda.com.ua/rus/news/2023/09/29/704897/ 25 трлн боргу на кінець 1 півріччя 2023 - це 16.7% від ВВП. З простої пропорції слідує, що 29,2 трлн - 19.5 % від ВВП вже в кінці 2023 року. Просте перемноження облікової ставки 15% на 20% ВВП дасть 3% від ВВП - витрати на обслуговування держборгу орків вже у 2024. Але ж держборг це не все. У орків є купа пільгових кредитів тіпа іпотек, підтримки с/х та іншого. Тобто 3% від ВВП на обслуговування держборгу - це дуже оптимістично.
ЛАД написав:А за счёт чего так нагнали вес? Обычно в армии именно с этим проблем не возникало.
Багато хто поправляється - дійсно армійський раціон насичені жири та вуглеводи.
Микола Ворошнов Улітку 2015 року, коли я прийшов в батальйон "Донбас", важив 132–132 кілограми. Для мого зросту це зайвих десь 10–12 кілограмів. При тому я не був кабінетним щуром, починав з вогнеметника, закінчував кулеметником. Я був нормальною окопною людиною. Через два роки я звільнився, і моя вага була вже 186 кілограмів. У мене такий організм: для того, щоб тримати себе в формі, мені потрібен режим. Який, бляха-муха, в армії може бути режим?! Ну, може, в армії й може бути, а на війні режиму не буває. Источник: Коли я зміг зважитися, побачив цифру 224 кілограми. Неофіційно, мабуть, найбільш важкий чувак у військовій формі у світі. Не в Україні – в світі немає жодного офіційного військового в такій вазі, як я. Источник: https://censor.net/ru/r3397026
Denik написав:Україна отримала від Німеччини ще один ЗРК IRIS-T у новому пакеті допомоги https://censor.net/ua/n3452045 До нового пакету допомоги увійшли зокрема:
12,5 млрд/50 000 = 250 000 осіб Зробили рокіровку 250 000 успіхів на 250 000 Будівельників.... І виходить 250 000 успіхів*2000*9місяців+0 донатів =_____________4 500 млн грн 250 000 Будівельників*(40000*9місяців+50000донатів)=102 500 млн грн
Де Україна кожних 9 місяців візьме ще 98 000 000 000 грн - які віддавали Будівельники і всравшись не віддадуть Успіхи
Про це Ви думаєте? Чи може якось змусите і успіхів змінитись щоб вони додали Ми зрозуміли і зобовязуємось прийшовши на ВІДПОЧИНОК платити по 1700 грн донатів/податків в день , що замінити тих хто пішов на фронт замість нас.
Блин. вы там вообще с головой дружите когда высказываете подобные предложения? Лично мое время стоит $30/час за первые ~35часов в неделю и $50+/час за последующие (даже сейчас несмотря на потерю квалификации за полтора года в ЗСУ и все риски связанные с войной есть клиенты готовые платить мне эти деньги). Как вы думаете - соглашусь ли я вместо службы 24/7 оплачиваемой по 2-3$/час тратить ежедневно 1 час своего свободного времени, чтобы "прийшовши на ВІДПОЧИНОК платити по 1700 грн донатів/податків в день"? Вопрос риторический ибо меня и еще несколько тысяч "ФОП КВЕД 62.x на 3й группе" (которые уже в ЗСУ) вы не замените - т.к. мозгов не хватит. А вот в качестве дополнительного мяса в подразделение Фриза, или носильщика буссоли к Долярчику - от вас действительно будет куда больше пользы чем от налогов/донатов которыми вы оправдываете свое нежелание их заменить.
Якщо припустити що від Будівельника пішло +/- 50 000 донатів+360000податків, то таких Будівельників
А если вспомнить, что это налоги не от физика/ФОПа а от целой ТОВ с 4-мя наемными сотрудниками? Сотни мобилизированых ФОП-ов продолжают платить +/- столько-же налогов в одиночку (цыферки, которые рисует государство я не считаю, ибо с ними получится вообще х2...) Донаты - как раз на 4 шины (которые вы тут упомянули) за 9 месяцев. Лучше чем ничего, но многие мои коллеги уже из Праги/Вроцлава/других более уютных мест продолжают донатить аналогичные суммы ежемесячно.
З головою швидше за все не дружите Ви Перше - моє повідомлення було для 500 000 долярчиків ..і не стосувалось 100000 багатих на фронті Друге - якщо я реально напишу розмір своїх донатів - то виявиться що донатять всього менше 100 000 осіб на всю Україну - це буде а - не вірно по відношенню до малозабезпечених , які не маючи фінансового ресурсу -донатять весь свій вільний час б - це може демотивувати Тому уважно прочитайте те що я виділив жирним і червоним, якщо ви такі розумні то зможете проаналізувати написане Третє - я змучився відповідати , що в суми які я ОГОЛОШУЮ - НЕ ВХОДЯТЬ ЄСВ і ПДФО моїх найнятих
freeze написав:Что я подумал, подумал, что ещё через год войны, я ласты склею и без всяких КАБов. Когда я призывался, я был спортивным хлопцем, конечно соответствующим возрасту, но с давлением космонавта и весом 80 кг. Через 20 месяцев я превратился в нечто, весящее 103 кг, с одышкой и давлением 180/110, вечно кашляющее и психически неуравновешенное, питающееся исключительно тушёнкой, макаронами, энерготониками NonStop и другими высококалорийными жидкостями. Без вариантов, мое тело, в следующем году кто-то должен заменить, а меня отправить на реабилитацию.
Фриз , Привет . Один к одному ! Про меня .
Моя ошибка была ,бросить пить таблетки от давления .(времени не было ) Энергетики я категорически не приемлю, так как они влияют на надпочечники . Отдышка УВЫ с возрастом и состоянием сердечно-сосудистой , курением и или постоянной простудой . Раз пишите значит еще не все так плохо с психиатрией (способность к анализу действий ). Питание , это тоже решающий фактор , если кушать перед сном или заедать артобстрелы . Пойдите к командиру или начмеду и попросите направление на обследование у нервопатолога . ИНАЧЕ как у меня ...... "Киндратий" может приобнять . Всем ребятам и вам пожелания Здоровья и выжить во всей этой кутерьме .
Мужчина попадает к врачу в 3х вариантах: 1) привела мама 2) привела жена 3) реанимация
Bobua написав:Але тоді “справжні військові” грались у контрнаступи. Може вже награлись?
поки що зменшення тональності про кордони 91-го, Крим, розвал рф не спостерігається.
де? в телемарафоні? бо я його не бачу...
Xenon написав:
Letusrock написав:
Bobua написав:Але тоді “справжні військові” грались у контрнаступи. Може вже награлись?
поки що зменшення тональності про кордони 91-го, Крим, розвал рф не спостерігається.
За 20 місяців, що минули від початку повномасштабного вторгнення Росії до України, союзники Києва надали військову та іншу допомогу на суму понад 230 мільярдів доларів. Протягом наступних 20 місяців ймовірність того, що Київ отримає хоча б частину цієї суми, є малою.
"Зараз у європейських столицях мало хто серйозно говорить про перемогу Києва, принаймні не найближчим часом. Потрібен реалістичний план виживання України", – Washington Post.
Так багато???
Але от і буде можливість змінити “тональність”. “ми всі мріяли про 91р, але жорстокий реал.світ вирішив інакше...”
freeze написав:
Bobua написав:
Ура.
Єдине що непокоїть -- на попередню, весняну петицію відповіді так і не було... Але тоді “справжні військові” грались у контрнаступи. Може вже награлись?
Петиции это специально придуманный политтехнологический инструмент для выпускания пара. В адрес Зеленского уже собрали несколько сотен разных петиций, и им не дано ни одного четкого вменяемого ответа. Я думаю в ОП просто сидит какой-то клерк или деловод, который строчит бюрократические отмазки на все эти петиции. Вряд ли Зеленский даже их читает.
а от дивно що навесні не було навіть відписки на петицію Гончаренка. і тупі відповіді від міністерств під проектом закону про “неможливість демобілізації, бо це ж треба виплатити вихідну допомогу, а у нас грошей нема...”, -- порахував, мова була ~80тис..., і можна було просто дати змогу звільнитись тим, хто підпише відмову від цієї виплати...
тобто -- є відчуття, що він таки читає (колись на початку царювання хвалився, що в інеті коменти переглядає...), але не відповів, бо то “ворожий депутат”, а ще -- не мав тоді що відповісти.
На сьогодні зірки склались інакше: 1) от допомогу прикрутять, 2) а ще Захід вимагає якогось плану, 3) і вже є система “Оберіг”, 4) і петиція якраз як треба -- від “народу” -- отже вигідно починати служити... 5) і таки ж треба щось робити, бо клінч не може тривати вічно...