budivelnik написав: Але при цьому Успіх на цих сторінках створив враження повного розколу суспільства на два табори Тиловики-Фронтовики
Ви також вважаєте що успіх правий і такий розкол існує?
Ну шоб не повний розкол був треба щоб хоть хтось написав ,що осознал і йде на фронт. Флер також може) в нас же рівноправя . чоловіки рівні в правах з жінками й піда-ми))) значить й обовязки рівні. Ну крім тих шо бєрємєнні і в декреті) Звичайно розкол, тому що нема в нас тилу, там такеж мирне життя як і до війни особливо в києві, чи на заході в моїх чернівцях. Взагалі мене уміляє ця ідея бобуа й успіха про мінять... ми вже обучені професіонали й з досвідом бойових дій) а воювати має хто? Правильно обучені професіонали пси війни! тепер серйозно. При сьогоднішній ситуації і сьогоднішньому курсі на постійний контрнаступ малими групами без участі техніки, ситуація складається така ,що на фронті втрати, втрати в піхоті. В нас нехватка мяса. В мене ще гірші проценти ніж в фріза. Переводять навчених професіоналів таких як Успіх з зенітчиків, з арти, з батальйонів забезпечення з медроти в штурмовики . по краплі переводять. Фронт поки виділяє мясо з себе , за рахунок внутрішніх ресурсів. Пока.
fler написав:Мої джерела інформації - це здебільшого люди, які обіймають високі посади в уряді та в бізнесі. Я спілкуюся з ними щодня, вони розповідають мені кулуарні розмови із заходів високого рівня, які відвідують.
А ще кажете, що не тут треба намагатись достукатись/не тут висвітлювати всі проблеми?)) Тож, Флер спокійно може все переказати туди/на гору - всі проблеми і потреби фронтовиків! Як от, наприклад >>>
jump написав:– Що зараз робити з людьми, які довго перебувають на певних позиціях: вони втомлені фізично, вони втомлені психологічно, вони не можуть перепочити. Як діяти в цій ситуації державі? Що вона може зробити?
fler написав:Мої джерела інформації - це здебільшого люди, які обіймають високі посади в уряді та в бізнесі. Я спілкуюся з ними щодня, вони розповідають мені кулуарні розмови із заходів високого рівня, які відвідують.
А ще кажете, що не тут треба намагатись достукатись/не тут висвітлювати всі проблеми?)) Тож, Флер спокійно може все переказати туди/на гору - всі проблеми і потреби фронтовиків! Як от, наприклад >>>
jump написав:– Що зараз робити з людьми, які довго перебувають на певних позиціях: вони втомлені фізично, вони втомлені психологічно, вони не можуть перепочити. Як діяти в цій ситуації державі? Що вона може зробити?
Успіх, на гору система переказу тіпа "ніпель": туди дуй, назад ...
budivelnik написав:Але при цьому Успіх на цих сторінках створив враження повного розколу суспільства на два табори Тиловики-Фронтовики Ви також вважаєте що успіх правий і такий розкол існує?
Ну шоб не повний розкол був треба щоб хоть хтось написав ,що осознал і йде на фронт.
Є фантазії Є тупі ідеї Є а-ля па3,14здеть( це до успіха)
Якщо припустити що від Будівельника пішло +/- 50 000 донатів+360000податків, то таких Будівельників 12,5 млрд/50 000 = 250 000 осіб Зробили рокіровку 250 000 успіхів на 250 000 Будівельників.... І виходить 250 000 успіхів*2000*9місяців+0 донатів =_____________4 500 млн грн 250 000 Будівельників*(40000*9місяців+50000донатів)=102 500 млн грн
Де Україна кожних 9 місяців візьме ще 98 000 000 000 грн - які віддавали Будівельники і всравшись не віддадуть Успіхи
Про це Ви думаєте? Чи може якось змусите і успіхів змінитись щоб вони додали Ми зрозуміли і зобовязуємось прийшовши на ВІДПОЧИНОК платити по 1700 грн донатів/податків в день , що замінити тих хто пішов на фронт замість нас.
Востаннє редагувалось budivelnik в Чет 26 жов, 2023 19:51, всього редагувалось 1 раз.
У новий пакет допомоги на $150 млн увійшли: → додаткові боєприпаси для NASAMS; → ракети ППО AIM-9M; → зенітні ракети Stinger; → додаткові боєприпаси для HIMARS; → артилерійські снаряди калібру 155 мм і 105 мм; → протитанкові ракети TOW; → протитанкові системи Javelin; → понад 2 млн патронів до стрілецької зброї; → прилади нічного бачення; → підривні боєприпаси для прибирання перешкод; → спорядження для холодної погоди; → запчастини, технічне обслуговування та інше допоміжне обладнання.
холява написав:Так а как насчет сетчатки ? Руки не трясутся когда паяете ?
В мене - ні
Я тут всіх запрошую - і з відклеєною сітківкою, і з трясущими руками... - ну, навідниками вони не будуть і бусолістами(як я по сумісництву зі зв'язком) теж, - але тут точно знайдеться їм нові професії/робота!
Banderlog написав:Ну шоб не повний розкол був треба щоб хоть хтось написав ,що осознал і йде на фронт. Флер також може) в нас же рівноправя . чоловіки рівні в правах з жінками
Отож! Ніхто не хоче того "меду" спробувати)) - ніхто не хоче таких високих зарплат/премій
Banderlog написав:Взагалі мене уміляє ця ідея бобуа й успіха про мінять... ми вже обучені професіонали й з досвідом бойових дій) а воювати має хто? Правильно обучені професіонали пси війни!
Хоч це☝️ сарказм/жартома - але все одно відповім: якщо б замінювали хоча б по 20-25тис. щомісяця - це було б нормально! По 7-8% на місяць! Тобто, якщо до нас би щомісяця закидували новеньких 7-8%, то боєздатність нашої батареї не впала б, а навпаки, ще й зросла!(бо і так частенько 7-8% не є боєздатними, бо полюбляють серіал "Аватар") А решта втомлені фізично/морально/психічно... - а так би всі знали, що їх за рік-півтора поміняють, то і мали б стимул/світло в кінці тунелю! Були б більш бодрішими!
Хіба така велика проблема щомісяця обмінювати 20-25тис. солдат?