Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 54185419542054215422 ... 14517>
Повідомлення Додано: Чет 02 лис, 2023 13:05

Re: Напад росії і білорусі на Україну

stm написав:
  V2 написав:Юрій Луценко:

Час вимагає змін!

Уряд має очолити позапартійний технократ з правом самостійно формувати команду професіоналів.

Имя, сестра, имя! )))
Сейчас пламенные речи как у президента так и у Луценка, а как до дела, то имени нет, программы нет, предложений по изменению Законодательства нет...
Люся)))
GALeon

Подякував: 0 раз.
Подякували: 66 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 02 лис, 2023 13:23

freeze написав:И да лучше несколько сотен дешёвых FPV-дронов или Мавиков, чем дорогущий один суперсовременный Байрактар

++
Тим більше що FPV можна зібрати вдома, за годин 5-8, і це коштує щось біля 250$
Для тих хто хоч якось вміє тримати в руках паяльник Інструкція
_Mykola_

Подякував: 689 раз.
Подякували: 726 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 02 лис, 2023 13:27

stm написав:
  V2 написав:
  stm написав:Имя

Якщо зберегти рівень непрофесійності, корупції та тиску на бізнес - Вова!

Не, мы ж с Вами за всё лучшее. Вову меняем на?
Кстати рейтинги говорят что Вове ничего не угрожает.
...
Либо меняем во время военного положения Конституцию?

Там в тех рейтингах вопросы специфические... -- "доверяете ли вы зеле" сильно не равно "будете ли вы за зелю голосовать". Хотя, конечно, сильно зависит от того, кто еще участвовать будет.

Зачем так сложно? -- достаточно всего лишь закон о ВП поменять. Возможно еще изб. кодекс.
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 488 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Чет 02 лис, 2023 13:28

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Боятися війни та смерті – це нормально.

Це перемагається роботою державного апарату і рівними умовами, коли йдуть служити всі і навіть одна майбутня королева у допоміжні війська.

А в нас немає охочих йти в ТЦК, не тому, що вони дискредитовані, а тому, що доведеться вирішувати питаннячка. 

Залишати при ТЦК в області, не знімати броню, давати відстрочки, тим людям, яким не можна відмовити в поточній реальності. 

Вони будуть “дякувати” і це буде не тільки спасибі. А новачкам прилітатиме за це від керівництва і за відмову для “поважних людей”.

Але це не означає, що наші полонені у стані дистрофії та тортури кувалдами стануть нам прийнятнішими, ніж корупція, китайські аптечки та болото в ТЦК. 

Між кадирівським паяльником і корупціонером, мій вибір, як і будь-якої нормальної людини, очевидний.
https://lb.ua/society/2023/11/01/582136 ... ih_ii.html

от... навіть аж майбутня королева... -- шах і мат вам, нешановні ухилянти! :)

але не зрозумів, що означає “не можна відмовити”...
чому не можна?
дуже навіть можна.
я постійно так робив коли такі дилеми були переді мною.

вони ж просто підуть паралельним шляхом (там де корупц. і “виріш.питаннячка” працює) -- але я тим вже не переймався.

ідея, думаю, в тому, що можуть бути і чесні, і корупційні тецека.
тоді дебеерам буде простіше -- зможуть накривати одразу крупні корупційні кубла, і всіх “клієнтів” відправляти на повторне коло, там ті знову повзатимуть під плінтусами..., потім ще раз, і ще раз, і ще раз... -- і так поки не заколупаються вкінець... :)
або поки не зроблять нарешті закон про офіц.відкуп...
Bobua

Подякував: 120 раз.
Подякували: 175 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Чет 02 лис, 2023 13:35

_hunter написав:
  stm написав:
  V2 написав:Якщо зберегти рівень непрофесійності, корупції та тиску на бізнес - Вова!

Не, мы ж с Вами за всё лучшее. Вову меняем на?
Кстати рейтинги говорят что Вове ничего не угрожает.
...
Либо меняем во время военного положения Конституцию?

Там в тех рейтингах вопросы специфические... -- "доверяете ли вы зеле" сильно не равно "будете ли вы за зелю голосовать". Хотя, конечно, сильно зависит от того, кто еще участвовать будет.

Зачем так сложно? -- достаточно всего лишь закон о ВП поменять. Возможно еще изб. кодекс.

Щось нема законопроекта про продовження ВС. Чуються вибори в повітрі.
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Чет 02 лис, 2023 13:37

замінимо одних мучеників іншими

Bobua написав:

Це перемагається роботою державного апарату і рівними умовами, коли йдуть служити всі і навіть одна майбутня королева у допоміжні війська.

А в нас немає охочих йти в ТЦК, не тому, що вони дискредитовані, а тому, що доведеться вирішувати питаннячка. 

Залишати при ТЦК в області, не знімати броню, давати відстрочки, тим людям, яким не можна відмовити в поточній реальності. 

Вони будуть “дякувати” і це буде не тільки спасибі. А новачкам прилітатиме за це від керівництва і за відмову для “поважних людей”.

Але це не означає, що наші полонені у стані дистрофії та тортури кувалдами стануть нам прийнятнішими, ніж корупція, китайські аптечки та болото в ТЦК. 

Між кадирівським паяльником і корупціонером, мій вибір, як і будь-якої нормальної людини, очевидний.

от... навіть аж майбутня королева... -- шах і мат вам, нешановні ухилянти! :)

але не зрозумів, що означає “не можна відмовити”...
чому не можна?
дуже навіть можна.
я постійно так робив коли такі дилеми були переді мною.

вони ж просто підуть паралельним шляхом (там де корупц. і “виріш.питаннячка” працює) -- але я тим вже не переймався.

ідея, думаю, в тому, що можуть бути і чесні, і корупційні тецека.
тоді дебеерам буде простіше -- зможуть накривати одразу крупні корупційні кубла, і всіх “клієнтів” відправляти на повторне коло, там ті знову повзатимуть під плінтусами..., потім ще раз, і ще раз, і ще раз... -- і так поки не заколупаються вкінець... :)

https://dou.ua/forums/topic/45907/#2719963
Я хочу не стільки щоб мене поміняли. Скільки хочу щоб моє тут перебування зробили менш нестерпним. А в ідеалі взагалі комфортним.

Просто давайте замінимо одних мучеників іншими — це не найкраща ідея.
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Чет 02 лис, 2023 13:38

Bobua написав:

...

плебс непойметс. -- а тут еще и выборы на носу...
Востаннє редагувалось _hunter в Чет 02 лис, 2023 13:39, всього редагувалось 1 раз.
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 488 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Чет 02 лис, 2023 13:38

V2 написав:Радує, що хоч в цьому порозумілися ;)

Осталось дело за малым:
По раде
Стаття 83
У разі закінчення строку повноважень Верховної Ради України під час дії воєнного чи надзвичайного стану її повноваження продовжуються до дня першого засідання першої сесії Верховної Ради України, обраної після скасування воєнного чи надзвичайного стану.

Когда ВР снимет военное положение, а Вова подпишет, и мы с Вами радостно пойдем на выборы, какие Законные основания держать Успиха на линии соприкосновения? У меня сложилось мнение, что Вам важно убрать персону, а то что это незаконно, ну... )))
С момента снятия военного положения я посоветую Успиху хорошего юриста на притеснение его прав и свобод, а пока не могу. Оснований нет...

Да, есть ещё один пункт в Конституции. Её нельзя менять в военное положение.
Итак у нас осталось одно решение - снятие военного положения в моменте наступления орков )))
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 02 лис, 2023 13:44

stm написав:
  V2 написав:Розкрадання оборонного бюджету ЗЕленими мародерами підтвердила вже й рахункова палата.
Це російське ІПСО чи гумористичний контрнаступ?
Хто там наживається на війні?

Не поверите, во время войны в любой стране наживаются. То что мы не исключение из правил обидно, но не смертельно.

Для вас може і не смертельно, а для тисяч мобілізованих?, особливо коли допомогу нам уріжуть до мінімуму через толерантність зелених до корупції.
Рєзніка відпустили під оплески, Баканова усі забули, Шаурма виплачує собі мільйони - зефанам все ОК, Луценко не такий, бо напевно не загинув, як Барна?
Півтора року війни, а розуміння ситуації до вкраїнчиків так і не приходить. Що ж, таки дійсно, "воювати будуть усі" - усі 73%.
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 278 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 02 лис, 2023 13:47

Так хто наступний?))

stm написав:У меня сложилось мнение, что Вам важно убрать персону, а то что это незаконно, ну... )))
Так - раніше голосували - " лиш би не за Петра!", а тепер що - "лиш би не за Вову!"?))

Давайте "за кота"!)))
Успіх

Подякував: 273 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
  #<1 ... 54185419542054215422 ... 14517>
Форум:
+ Додати