Уряд має очолити позапартійний технократ з правом самостійно формувати команду професіоналів.
Имя, сестра, имя! ))) Сейчас пламенные речи как у президента так и у Луценка, а как до дела, то имени нет, программы нет, предложений по изменению Законодательства нет...
Якщо зберегти рівень непрофесійності, корупції та тиску на бізнес - Вова!
Не, мы ж с Вами за всё лучшее. Вову меняем на? Кстати рейтинги говорят что Вове ничего не угрожает. ... Либо меняем во время военного положения Конституцию?
Там в тех рейтингах вопросы специфические... -- "доверяете ли вы зеле" сильно не равно "будете ли вы за зелю голосовать". Хотя, конечно, сильно зависит от того, кто еще участвовать будет.
Зачем так сложно? -- достаточно всего лишь закон о ВП поменять. Возможно еще изб. кодекс.
от... навіть аж майбутня королева... -- шах і мат вам, нешановні ухилянти!
але не зрозумів, що означає “не можна відмовити”... чому не можна? дуже навіть можна. я постійно так робив коли такі дилеми були переді мною.
вони ж просто підуть паралельним шляхом (там де корупц. і “виріш.питаннячка” працює) -- але я тим вже не переймався.
ідея, думаю, в тому, що можуть бути і чесні, і корупційні тецека. тоді дебеерам буде простіше -- зможуть накривати одразу крупні корупційні кубла, і всіх “клієнтів” відправляти на повторне коло, там ті знову повзатимуть під плінтусами..., потім ще раз, і ще раз, і ще раз... -- і так поки не заколупаються вкінець... або поки не зроблять нарешті закон про офіц.відкуп...
V2 написав:Якщо зберегти рівень непрофесійності, корупції та тиску на бізнес - Вова!
Не, мы ж с Вами за всё лучшее. Вову меняем на? Кстати рейтинги говорят что Вове ничего не угрожает. ... Либо меняем во время военного положения Конституцию?
Там в тех рейтингах вопросы специфические... -- "доверяете ли вы зеле" сильно не равно "будете ли вы за зелю голосовать". Хотя, конечно, сильно зависит от того, кто еще участвовать будет.
Зачем так сложно? -- достаточно всего лишь закон о ВП поменять. Возможно еще изб. кодекс.
Щось нема законопроекта про продовження ВС. Чуються вибори в повітрі.
от... навіть аж майбутня королева... -- шах і мат вам, нешановні ухилянти!
але не зрозумів, що означає “не можна відмовити”... чому не можна? дуже навіть можна. я постійно так робив коли такі дилеми були переді мною.
вони ж просто підуть паралельним шляхом (там де корупц. і “виріш.питаннячка” працює) -- але я тим вже не переймався.
ідея, думаю, в тому, що можуть бути і чесні, і корупційні тецека. тоді дебеерам буде простіше -- зможуть накривати одразу крупні корупційні кубла, і всіх “клієнтів” відправляти на повторне коло, там ті знову повзатимуть під плінтусами..., потім ще раз, і ще раз, і ще раз... -- і так поки не заколупаються вкінець... або поки не зроблять нарешті закон про офіц.відкуп...
https://dou.ua/forums/topic/45907/#2719963 Я хочу не стільки щоб мене поміняли. Скільки хочу щоб моє тут перебування зробили менш нестерпним. А в ідеалі взагалі комфортним.
Просто давайте замінимо одних мучеників іншими — це не найкраща ідея.
Осталось дело за малым: По раде Стаття 83 У разі закінчення строку повноважень Верховної Ради України під час дії воєнного чи надзвичайного стану її повноваження продовжуються до дня першого засідання першої сесії Верховної Ради України, обраної після скасування воєнного чи надзвичайного стану.
Когда ВР снимет военное положение, а Вова подпишет, и мы с Вами радостно пойдем на выборы, какие Законные основания держать Успиха на линии соприкосновения? У меня сложилось мнение, что Вам важно убрать персону, а то что это незаконно, ну... ))) С момента снятия военного положения я посоветую Успиху хорошего юриста на притеснение его прав и свобод, а пока не могу. Оснований нет...
Да, есть ещё один пункт в Конституции. Её нельзя менять в военное положение. Итак у нас осталось одно решение - снятие военного положения в моменте наступления орков )))
V2 написав:Розкрадання оборонного бюджету ЗЕленими мародерами підтвердила вже й рахункова палата. Це російське ІПСО чи гумористичний контрнаступ? Хто там наживається на війні?
Не поверите, во время войны в любой стране наживаются. То что мы не исключение из правил обидно, но не смертельно.
Для вас може і не смертельно, а для тисяч мобілізованих?, особливо коли допомогу нам уріжуть до мінімуму через толерантність зелених до корупції. Рєзніка відпустили під оплески, Баканова усі забули, Шаурма виплачує собі мільйони - зефанам все ОК, Луценко не такий, бо напевно не загинув, як Барна? Півтора року війни, а розуміння ситуації до вкраїнчиків так і не приходить. Що ж, таки дійсно, "воювати будуть усі" - усі 73%.