|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: П'ят 03 лис, 2023 20:14
В Ізраїлі з початку війни по цей тиждень - виїхали з країни близько 230 тис громадян, а прибуло більше 300 тис., за данними газети "הארץ".
-
roberto dark
-
-
- Подякував: 239 раз.
- Подякували: 271 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 03 лис, 2023 20:18
Успіх написав:2. Якщо тут(знаєте де) начальство накаже/змусить голосувати - проголосую за кота!(зіпсую бюлетень)
Замість ЗЕ тобі напишуть ЗА і буде ваша дільниця голосувать до поЗАленіння, поки не буде 100% ЗА.
-
Water
-
-
- Подякував: 66 раз.
- Подякували: 221 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 03 лис, 2023 20:20
roberto dark Порівнювати Армію Ізраїлю з бойовиками Хамас - якось не коректно , тому не дивно що такий високий рівень явки... Станом на сьогодні армія Ізраїлю втратила 18 солдат ... і повністю оточила Газу+розділила її на дві частини+розмір Гази 40 км по фронту*10 км ширини... У нас за Дніпром пару тисяч осіб перебувають на більшій ніж 10 км глибині Нагадати скільки ми втратили за 2 тижні?
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 03 лис, 2023 20:27
pesikot написав:І не пиши, що про зміну влади казав Залужний Вибори ? під час війни ? Щоб військові, які мають право голосувати і повині проголосувати, бо тоді це не вибори, а хрінь, десь зібрались в одному місці. Ну щоб зручніше було рашистам гатити
А шо тут такого? На дому ж голосувати можно було? Не обовязково ж вибори за один день проводити. От Залужного й поставити в президенти. Він дядько адекватний й авторитетний. Думаю з мобілізацією й налагодженням виробництва боєприпасів справиться
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 114 раз.
- Подякували: 90 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 03 лис, 2023 20:29
budivelnik написав:roberto dark Порівнювати Армію Ізраїлю з бойовиками Хамас - якось не коректно , тому не дивно що такий високий рівень явки... Станом на сьогодні армія Ізраїлю втратила 18 солдат ... і повністю оточила Газу+розділила її на дві частини+розмір Гази 40 км по фронту*10 км ширини... У нас за Дніпром пару тисяч осіб перебувають на більшій ніж 10 км глибині Нагадати скільки ми втратили за 2 тижні?
Я лише натякнув про факт, НЕ порівнюючи ні масштаб конфлікту, ні тим більше обидві армії. З іншої сторони війна проти слабенького ХАМАС - може бути тільки початком чогось набагато серйознішого, як сказав мені на днях приятель ( кадровий офіцер ЦАХАЛ). Вам до речі нічого не заважало порівнювати українського "Луї Де Фюнеса" із Нетаньяху.)
-
roberto dark
-
-
- Подякував: 239 раз.
- Подякували: 271 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 03 лис, 2023 20:43
Banderlog написав:От Залужного й поставити в президенти.
Поставити це як, це вибори чи що? Ось про цього ЗА я й казав Успіху. Хай спробує в цьому випадку ЗА кота голосувать.
-
Water
-
-
- Подякував: 66 раз.
- Подякували: 221 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 03 лис, 2023 20:45
roberto dark Хотів запитати стандартно, що багатьох тут запитую... Але запитаю трохи по-іншому: Вам потрібна Україна? Можна просто відповісти - "так/ні". І, якщо буде позитивна відповідь - то готуйтесь до стандартного мого питання 
-
Успіх
-
-
- Подякував: 273 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: П'ят 03 лис, 2023 20:49
Banderlog написав: pesikot написав:І не пиши, що про зміну влади казав Залужний Вибори ? під час війни ? Щоб військові, які мають право голосувати і повині проголосувати, бо тоді це не вибори, а хрінь, десь зібрались в одному місці. Ну щоб зручніше було рашистам гатити
А шо тут такого? На дому ж голосувати можно було? Не обовязково ж вибори за один день проводити. От Залужного й поставити в президенти. Він дядько адекватний й авторитетний. Думаю з мобілізацією й налагодженням виробництва боєприпасів справиться
Та нічого такого, окрім того, що проводити вибори під час війни - це самогубство країни ... А тобі "а шо тут такого" "Какая разница" ми вже проходили
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1258 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: П'ят 03 лис, 2023 21:02
Успіх написав:roberto dark Хотів запитати стандартно, що багатьох тут запитую... Але запитаю трохи по-іншому: Вам потрібна Україна? Можна просто відповісти - "так/ні". І, якщо буде позитивна відповідь - то готуйтесь до стандартного мого питання 
Успих, в Израиле каждый гражданин до 32 лет обязан пройти военную службу. С 17 лет людей заворачивают в аэропорту, пересечь границу без подтверждённой военной годовой службы - невозможно. Есть весьма ограниченный и четкий перечень кто может не служить. Все в рамках Закона. В Украине в рамках Конституции каждый должен защищать Родину в случае нападения, но нет четкой координации как, когда и ответственности за неисполнение долга  На границе пока заворачиваем, кого поймаем, а вот с остальным печаль )
Востаннє редагувалось stm в П'ят 03 лис, 2023 21:05, всього редагувалось 1 раз.
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 03 лис, 2023 21:46
stm написав: Успіх написав:roberto dark Хотів запитати стандартно, що багатьох тут запитую... Але запитаю трохи по-іншому: Вам потрібна Україна? Можна просто відповісти - "так/ні". І, якщо буде позитивна відповідь - то готуйтесь до стандартного мого питання 
Успих, в Израиле каждый гражданин до 32 лет обязан пройти военную службу. С 17 лет людей заворачивают в аэропорту, пересечь границу без подтверждённой военной годовой службы - невозможно. Есть весьма ограниченный и четкий перечень кто может не служить. Все в рамках Закона. В Украине в рамках Конституции каждый должен защищать Родину в случае нападения, но нет четкой координации как, когда и ответственности за неисполнение долга  На границе пока заворачиваем, кого поймаем, а вот с остальным печаль )
Я отдал добровольно два года жизьни долг родине 90-92 , кроме меня нету кого более подходящего призывать?
-
Vadim_
-
-
- Подякував: 622 раз.
- Подякували: 507 раз.
-
-
Профіль
-
-
|