BIGor написав:Як вважаєте, що краще, наприклад для відвоювання частини гуляйпільської тер. громади (умовно пишу) населенням 15 тис. чоловік - треба військові витрати 50 тис. 200-300-хх? Евакуювати ці 15 тис. і готувати мінні поля, ДОТи, оборону від кацапів - чи нахрапом покласти піхоту на російські мінні поля?
Дочекатися обіцяний мільйон снарядів від ЄС, зробити мільйон FPV та кілька сотень крил. Повісити крила 24/7 на глибину 50 км. Розбити Хаймарсами всю логістику та арту на 50 км. FPV розбити все, що рухається на 15 км. Артою перекопати бліндажі на передньому краї.
А піхота вже зайде і подивиться - чи не залишився хтось живий з поранених.
І відосики знищення викласти в Телеграм-канали, щоб наступних орків було наймати дорожче.
У вас есть профильное военное образование? Какое? Сможете реализовать поставленные ООО "квартал" цели без миллиона снарядов и ФПВ чисто через бусики незламности? Или подождёте Himers подальнобойнее, километров так на триста, проредить так сказать складЫ?
Дюрі-бачі написав:Игорь Алексеевич А істинна десь по середині: все в державі погано, вижити можна, але для цього потрібно прикладати значно більше зусиль, ніж в нормальних соціально-орієнтованих країнах, наприклад Німеччині. Ну і не слід забувати, що все може бути ще гірше, як в москалів, Африці чи КНДР.
У нас всё плохо с начало 90х. Но, вечером выхожу в кафе и вижу, что свободных мест нет. Авто в городе одно лучше другого, курорты Буковеля забиты до января 24г. Вечером бабушки на скамейки обсуждали, что ходили в Баловану Галю и покупали вареники за 100грн, хотя ранее делали их сами. Но, через 10 мин, жалуются, что маленькая пенсия. Поэтому и написал выше, что постоянно всем плохо, кто родился в совке и они ждут от гос-ва постоянно помощи. Сейчас спросить молодёжь 25-40 лет, то многие скажут, что вроде всё у них получается, главное, что бы гос-во им не мешало работать и не надо им от гос-ва помощи.
Востаннє редагувалось Игорь Алексеевич в Нед 05 лис, 2023 13:55, всього редагувалось 1 раз.
UA написав:Хуйлостан воюя наркоманами и криминальным миром попутно решает свои социальные проблемы. У нас гибнут нормальные адекватные парни. Цвет нации. Всякая мразь - наркоторговцы и их клиенты сидят на своих точках, фасуют мефедрон, варят винт... Раскидать с дрона закладки с наркотой над минным полем. К утру рота наркоманов выкопает все что там кацапы поназакапывали.
Нужно определиться в конституции, что является абсолютной ценностью: человек или территории. Написано, что человек. А её гарант с утра до ночи блеет про границы. Территории можно вернуть и через 40 лет
барабашов написав:У вас есть профильное военное образование?
військова кафедра.
барабашов написав:Какое?
Знає мій начальник. Та персонал. Під час воєнних дій ВОС навіть у військове посвідчення особи не пишеться.
барабашов написав:Сможете реализовать поставленные ООО "квартал" цели без миллиона снарядов и ФПВ чисто через бусики незламности?
Без Ваших питань приймав участь у знищенні мінометів, САУ Нона, Т-72, МТ-ЛБ, БМП, БМД, живої сили.
барабашов написав:Или подождёте Himers подальнобойнее, километров так на триста, проредить так сказать складЫ?
Нічого серйозного не дасть. Склади будуть просто винесені та територію рф. Те, що все цивільне життя зараз перебудується під військові потреби - мені і так ясно. Те, що суспільство хворе - тут вже писав.
vitaliiangel написав:"Ми вдячні нашим союзникам за військову допомогу. Але: цього недостатньо. Україні потрібно в 10 разів більше, щоб завершити російську агресію цього року", – заявив Мельник у своєму Twitter.
От як так, що я вже більше року пишу, про "допомога по чайній ложці" і що тому я злий на колективний Захід... - а мені тут зразу кажуть - "дякуй і за це"... Так, звичайно ми всі вдячні і за "це", але ж і НЕНАВИДИМО за те, що не дали(і ще не дають) по максимуму в перші півроку - і через це, ми ВЖЕ втратили 100К найкращих/ЦВІТ НАЦІЇ!!! ХТО нам їх поверне? І, головне - ще не дають достатньо допомоги! Хочуть, щоб ще 100К українців пішли в сиру землю?
Востаннє редагувалось Успіх в Нед 05 лис, 2023 14:13, всього редагувалось 2 разів.
Юрій Бутусов На першому фото - будівництво нової лінії оборони російських військ під Авдіївкою, зняте групою аеророзвідки. ............ Тому Верховний Головнокомандувач, який так часто рапортує, що він ніби проводить засідання Ставки з питань оборони, повинен подивитись на ці фото, і нарешті усвідомити, що він нехтує службовими обовязками та через його відповідальність та байдужість до цього важливого питання оборони зривається виконання бойових завдань та гинуть наші воїни, багато людей, які могли б жити, якби хоч хтось замість політичних інтриг займався оборонним плануванням. Замість фотосесії в Авдіївці пану Зеленському варто було б приїхати та подивитись стан організації оборони. .......... https://mobile.facebook.com/story.php?s ... 0909172681
Падлюки...
Просто интересно, как меняются высказывания (и взгляды?) людей. Помню, год назад все хвалили Зеленского, что он не вмешивается в дела военных и не мешает Залужному. Сегодня уже даже не упрёки, а обвинения в том, что он этого не делает. Определять, где надо "будувати рубежі" и руководить таким строительством, должны военные. И требовать, при необходимости, предоставление техники для этого. Простите, но очень часто впечатление, что Бутусов больше выполняет политзаказ.
А на якому рівні вирішують “наступати чи не наступати”, “копати чи не копати”, “виділяти гроші на цивіл.буд.техніку і бетон... чи не виділяти”?
Це явно не рівень відділень, взводів, сотень, батів...
Отже, вся відвідальність за смерті солдатів на вручну окопаних позиція -- на високопосадовцях, які не дали наказ і фінансування на цивіл.екскаватори і бетон. А на стадіони і бруківку в глибоких тилах -- знайшли... скоти...
Ще рік тому так було. Я вже писав. Ми просунулись вперед на 5-7км і знову, вже вкотре, лопатами шкрябались в землі. А позаду попередні окопи осипались і заростали. А падлючне командуванея чомусь за все літо не подумало “а може таки їх поглибимо і бетоном заллємо...” А восени солдати, замість відступити в хороші бетон.укріплення -- вмирали на вручній викопаній передовій, там де частина ямок хмизом була накрита, сухими гіляками зібраними під деревами чи знизу стовбурів! Бо падлючна влада не зробила бетон укріплень...
Denik написав:Те, що все цивільне життя зараз перебудується під військові потреби - мені і так ясно. Те, що суспільство хворе - тут вже писав.
это как, дети будут винтовки мосина в школах клепать? война и рыночная экономика несовместимы. Задача выжить стоит не только перед государством, но и перед 3 млн безработных, которые не могут найти работу.
beee написав: Нужно определиться в конституции, что является абсолютной ценностью: человек или территории. Написано, что человек. А её гарант с утра до ночи блеет про границы. Территории можно вернуть и через 40 лет
То есть вы пишите о том что надо отдать территории , а потом вернуть ? Главное чтоб вы остались живым . Я правильно прочитал ?
Моя жизнь не имеет значения. Наступление возможно при кратном превосходстве технологичности. Об этом сказал Залужный. Вооруженные силы вынуждены перейти в перманентную оборону, сохраняя жизни