Це лише у 122-мм арті. У 152-155 значно важчий
|
|
![]() По-моєму, чувак, нас кинули!©Погоджуюсь з цими☝️словами на всі +100500! По моєму, чувак, нас кинули В мене є країна, я її любив За волошки очі, люди — кораблі Я з нею разом пів життя прожив Притулившись тілом до теплої землі На-на-на, най-на-на, на-на-на А тепер тут страшно: я розлюбив ЇЇ злі сірі очі, іржаві кораблі Ми так хотіли, шоб був колись тут рай Але зрозуміли, шо нас просто Кинули, як лохів, розвели за спинами Діла свої зробили, злили нас Мене з тобою разом в унітаз Злили. Нас тут просто Кинули, як лохів, розвели за спинами Діла свої зробили, злили нас Мене з тобою разом в унітаз Злили нас Нас таких багато, не тільки я один Посідаєм в поїзд і втікнем хто куди Хай шукає щастя інший хто-небудь Посеред ворон, які тебе клюють А нас тут просто Кинули, як лохів, розвели за спинами Діла свої зробили, злили нас Мене з тобою разом в унітаз Злили. Нас тут просто Кинули, як лохів, розвели за спинами Діла свої зробили, злили нас Мене з тобою разом в унітаз Злили. Нас тут просто Кинули (кинули) Кинули, кинули, кинули Знаєш, нас тут просто кинули (кинули) Кинули, кинули, кинули А знаєш, нас тут просто кинули (кинули) Кинули, кинули, кинули А знаєш, нас тут просто кинули (кинули) Кинули, кинули, кинули ![]() Можете навести приклади, де таке є ? Чи продовжуєте художній свіст брехні та популізму ... ![]() Пане, та в мене 2 пси, 5 котів, 4 курки - на кого їх лишитиЯ хоч не "переговорщик", але спробую))
От ніяк, ніяк не можу повірити/зрозуміти(як і мої друзі/побратими), що за 20міс(та і ще до того) - ніяк не могли перейти/перебратись на територію підконтрольну ЗСУ?! Просто єдине пояснення - кожен не хоче кинути свою хату/корову/козу і виїхати лише з декількома валізами... То хто їм лікар? Гарантія має бути тверда від колективного Заходу! Типу вступ в ЄС/Нато! ![]() Цікаво зрадників які злили інформацію колись знайдуть ? Схожа ситуація була в Грозі, шкода що не зробили відповідних висновків.
Під час ракетного удару по українських військовихм у Запорізькій області 3 листопада загинув командир артилерійського взводу 128-ї бригади капітан Дмитро Мілютін, позивний Таксист. Про це повідомили у Виноградівській міськраді. Як пише військкор Андрій Цаплієнко, Таксист був одним із найкращих і найвмотивованіших артилеристів країни. Дмитро Мілютін родом з міста Виноградів Закарпатської області. У 2014-му він пішов добровольцем в АТО. Брав участь у боях за Дебальцеве. У 2015-му був нагороджений орденом За мужність III ступеня. Був активним громадським діячем, членом виконавчого комітету міської ради, головою ГО Ветерани бойових дій Виноградівщини. Знову добровільно мобілізувався із початком повномасштабного вторгнення, служив командиром артилерійського взводу. 3 листопада 2023 року його вбила російська ракета в селі Зарічне Запорізької області. Дмитру було 43 роки. 3 листопада російські війська завдали удару ракетою Іскандер-М по бійцях 128-ї окремої гірничо-штурмової бригади в одному з прифронтових сіл Запорізької області. Кількість загиблих не уточнюють. Військові у соцмережах повідомляли, що у момент удару бійці бригади якраз вийшли на шикування — їх зібрали для нагородження на честь дня ракетних військ. Міністр оборони Рустем Умєров заявив, що доручив провести перевірку за фактом загибелі захисників зі 128-ї бригади.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|