Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 54595460546154625463 ... 14457>
Повідомлення Додано: Нед 05 лис, 2023 15:01

Контрактна армія врятує світ!© ;)

Дюрі-бачі написав:
  Успіх написав:Будуть сором'язливо працювати за 6-10Кгрн/міс і щось останнє доїдати без солі, але на фронт - ні ногою?
Хто, хто ці люди?!!!
Ху із ухуйлянти?

Та в мене в селі десятки таких родичів. До війни регулярно їздили на заробітки, з початком війни сиділи на шиї дружин, яких відправили працювати в ЄС. Після розлучення обходяться поденною нерегулярною роботою.
До лав ЗСУ багато з них не проти б піти, але за 2 умов:
1. контракт на 6-9 місяців і потім гарантована демобілізації.
2. на Різдво і Пасху по тижню відпусток.
Отож! Перше - є ключовим!!!
Давно так треба було зробити!
Треба було зробити це ще "вчора", а воно ще й "на завтра" не заплановано! :evil:
Успіх

Подякував: 273 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Нед 05 лис, 2023 15:03

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Успіх написав:А от питання саме в тому, чому оті БІДНІ ЛЮДИ, безробітні, які тиняються всюди, де лиш би хоч щось заробити, хоч якихось 6-10К/міс. - не йдуть на твердих 50-120К/міс?!
Їхні ж друзі/родичі, які на фронті - підтвердять, що 20міс. все виплачують!

1. 6-10 можна покинути в будь-який момент, на відміну від 50-120
2. Страшно за життя, здоров'я.
3. Не відомо жодного успішного кейсу, щоб держава за поранення / смерть заплатила все вчасно і добровільно без 100500 кругів пекла біганини за довідками. А в значній частині випадків "сам винуватий, виплати нема"...
Дюрі-бачі

Подякував: 889 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 05 лис, 2023 15:07

Дюрі-бачі написав:3. Не відомо жодного успішного кейсу, щоб держава за поранення заплатила все вчасно і добровільно без 100500 кругів пекла біганини за довідками. А в значній частині випадків "сам винуватий"...

Ложь, трындеж и провокация ...

Я знаю один успешный кейс, когда после тяжелого ранения было бесплатное лечение.
Потом всё выплачено и получена инвалидность. И без кругов ада, просто методично были собраны документы, сделаны копии и терпение
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1258 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Нед 05 лис, 2023 15:09

Дюрі-бачі написав:
  Успіх написав:А от питання саме в тому, чому оті БІДНІ ЛЮДИ, безробітні, які тиняються всюди, де лиш би хоч щось заробити, хоч якихось 6-10К/міс. - не йдуть на твердих 50-120К/міс?!

1. 6-10 можна покинути в будь-який момент, на відміну від 50-120
2. Страшно за життя, здоров'я.
3. Не відомо жодного успішного кейсу, щоб держава за поранення / смерть заплатила все вчасно і добровільно без 100500 кругів пекла біганини за довідками. А в значній частині випадків "сам винуватий, виплати нема"...

Омг, з ким ви дискутуєте? :)
З тим, що зі своїх твердих 50-120 намагається втекти на 10...
sergey_sryvkin

Подякував: 630 раз.
Подякували: 668 раз.

Профіль

1

Успіх написав:
  vitaliiangel написав:
  Успіх написав:Нехай ідуть сюди мити і носити снаряди ;) - то будуть мати 20к+30к(зп+премія), або 20к+100к!
3 млн по50к? Денег у мин.обороны хватит? чудо что вам 18 мес. столько платят. Чудо что Запад нас финансирует. Могли бы сказать разбирайтесь сами и всё.
То, чи "вистачить грошей" - покищо питання не стоїть.
А от питання саме в тому, чому оті БІДНІ ЛЮДИ, безробітні, які тиняються всюди, де лиш би хоч щось заробити, хоч якихось 6-10К/міс. - не йдуть на твердих 50-120К/міс?!
Їхні ж друзі/родичі, які на фронті - підтвердять, що 20міс. все виплачують!(ну може хіба якісь поодинокі випадки з виводом поза штат... - а загалом, то платять!)
Навіть додаткові 200к людей на "середньо-тилові" 50кгрн, це 10 млрд грн на місяць, майже 300 млн дол. Якщо буде такий приток, то компенсації явно "схуднуть"
Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3

vitaliiangel написав:это как, дети будут винтовки мосина в школах клепать?

Цілком доступні для напівкустарного виготовлення:
- маскувальні сітки;
- макети техіки та озброєнь;
- FPV - дрони;
- елементи скидів із дронів;
- корпуси для перероблення аналізаторів спектра TinySA в польовий РЕР;
- перепаковка або збирання Li-Ion для чого завгодно.
  vitaliiangel написав:Задача выжить стоит не только перед государством, но и перед 3 млн безработных, которые не могут найти работу.

Поки в армії та ВПК є вакансії, як то кажуть: "проблеми індіанців шеріфа не ...ть (турбують)".
Я не розумію чого ті, хто жаліються не можуть стати як клепальниця Роузі.
https://en.wikipedia.org/wiki/Rosie_the_Riveter
Denik

Подякував: 694 раз.
Подякували: 1172 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Нед 05 лис, 2023 15:18

Итак, опять понеслась тема перемирия в обмен на территории, мол, люди важнее

Но как, правильно заметили выше, что на оккупированных территориях останутся люди, которым будет непросто там находится. Я приводил много фактов, как относятся российские военные к мирным жителям.

Но кому-то важнее собственная задница в тепле, а на других людей ему насрать с высоты своего эго ...

По теме "переговоров"
Я задаю одни и теже вопросы таким "переговорщикам"

1) А вы уверены, что Путин готов вести хоть какие-то переговоры ? Именно переговоры, а не ждать капитуляции Украины

2) Даже, если произойдут переговоры, Украина согласится отдать полностью территории Донецкой, Луганской, Запорожской, Херсонской областей, а Россия согласится, что не будет больше вести новые военные действия. То где гарантия, что Россия выполнит свои обязательства ?

Эти вопросы я задаю давно. Ответов от "переговорщиков" нет
Из этого следует простой вывод - все эти "переговорщики" хотят капитуляции Украины, в надежде, что царь Путин смилостивится и не будет непокорных украинских холопов уничтожать

Но факты утверждают обратное
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1258 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Нед 05 лис, 2023 15:24

Під крилом Ангела(головне, щоб він не полетів кудись)

Дюрі-бачі написав:Страшно за життя, здоров'я.
А кому не страшно?
Хоча, тут за 20міс.(і Фріз про це писав) відчуття страху притупляється/до всього звикається.
Я тут броник одягаю вкрай рідко(хоч підвожу бк на вогневі позиції чуть не щодня/щоночі)
Отак броник поруч зі мною і катається на сидінні авто))
А що? - як прилетить в бк - то і броник мені не допоможе)) - а так, то хоч він не заважає при розвантаженні бк))
Бо в бронику розвантажити, наприклад, 30снарядів + 30 запалів/гільз - то можна здохнути так - без прильотів)))

п.с.
Нагадаю, що снаряд важить 22кг, а запал/гільза 6-8кг(різні бувають)
Востаннє редагувалось Успіх в Нед 05 лис, 2023 15:26, всього редагувалось 1 раз.
Успіх

Подякував: 273 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Нед 05 лис, 2023 15:24

Переговоров не будет. Оркам жизненно необходима война. Это смысл их существования. И Нам не нужны переговоры с террористами. С кем говорить, если нацию хотят просто уничтожить.
Пока не сдохнут поколение 60+ . Лет 10..15 ещё будет наша оборона - война невысокой интенсивности.
Через 20 лет все территории вернутся дипломат путём, а Украина уже будет в НАТО.

Или нас вооружат по нормальному сейчас, без разводов, которым занимается запад, сплавляя нам хлам. Пока что, На сегодня нас просто кинули.
Когда подписали Ленд лиз, мы радовались победе. Оказалось, это всё развод
Востаннє редагувалось Бетон в Нед 05 лис, 2023 15:27, всього редагувалось 1 раз.
Бетон

Подякував: 189 раз.
Подякували: 403 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 05 лис, 2023 15:26

pesikot написав:без кругов ада, просто методично были собраны документы, сделаны копии и терпение
Самі собі протирічте. В нормальній системі нікому б нікуди ходити не треба було, а військовому (його дружині чи дітям, в разі недієздатності) мало б прийти повідомлення в Дію / лист на пошту і гроші на картку.
Дюрі-бачі

Подякував: 889 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 54595460546154625463 ... 14457>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість