Еміграція, заробітчанство

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 14771478147914801481 ... 3434>
Сообщение Добавлено: Пн 06 ноя, 2023 13:32

Re: Еміграція, заробітчанство

Bolt писал(а):Пи. Си. Взагалі релігійні переконання не дозволяють мені користуватись ліцензійних софтом.

Мені з точністю до навпаки. Так, були часи, піратив, об'єктивно не мав можливості купувати ліцензійне. Але завжди розумів що то все одно крадіжка.
Крім того, 1Тб в хмарі, як бекап в режимі реального часу - надзвичайно корисна штука
П.С. Недорого й сердито ноут можна тут підібрати - https://europc.ua/ua/laptops/
Faceless
Модератор

С нами с: 24.01.12
Благодарил (а): 1511 раз.

4
9
3
Сообщение Добавлено: Пн 06 ноя, 2023 13:33

Frant писал(а):
  Bolt писал(а):Взагалі релігійні переконання не дозволяють мені користуватись ліцензійних софтом.

Якщо нічого не можете вкрасти, ви не хочете там чи з тим-то працювати?
Прям як сантехнік, на бувшій моїй роботі - він крав мило з туалета чи лампочку з коридора, якщо не було нічого іншого.

З милом в мене проблем не було, Від бабки в спадок разом з квартирою кілограм 25 мила прийшло, причому кілограм 15 з нього-пральне зберігалося в дерев'яній діжці.
Bolt

С нами с: 09.11.17
Благодарил (а): 24 раз.

1
Сообщение Добавлено: Пн 06 ноя, 2023 13:36

Faceless писал(а):
  Bolt писал(а):Пи. Си. Взагалі релігійні переконання не дозволяють мені користуватись ліцензійних софтом.

Мені з точністю до навпаки. Так, були часи, піратив, об'єктивно не мав можливості купувати ліцензійне. Але завжди розумів що то все одно крадіжка.
Крім того, 1Тб в хмарі, як бекап в режимі реального часу - надзвичайно корисна штука
П.С. Недорого й сердито ноут можна тут підібрати - https://europc.ua/ua/laptops/

ХЗ, що з тою хмарою робити?!Мені комп 95% в танчики порубатись. Бо навіть в інтернет в основногому з телефона заходжу.
Bolt

1
Сообщение Добавлено: Пн 06 ноя, 2023 13:55

Faceless писал(а):
  rjkz писал(а):Мортгидж.
Люди думают, что это очень удобно платить по аннуитетной системе.
Банк думает по другому - не часто люди живут 30 лет в одном жилье, особенно в США, где люди переезжают часто из-за смены работы и/или из-за школ и/или из-за налогов.
В результате, когда люди переезжают и продают через 5-10 лет свой дом, то с удивлением выясняют, что все эти годы они выплачивали наперед %% банку, а свой дом они выплачивают ближе к концу этих 30 лет. 3-7% годовых по мортгиджу? Да, но только в том случае, если человек выплачивает все эти 30 лет. А если человек или выплачивает с опережением или продает до истечения срока то, реальный процент на реальный срок пользования деньгами банка значительно выше.

З усім готовий погодитися, окрім останнього речення. Мій калькулятор показує з точністю до навпаки при виплаті з випередженням - реальна ставка за користування моргіджем знижується. Думаю, і при достроковому буде те саме

Це розповсюджена байка про "відсотки наперед". Тому очевидно, що при виплаті з випередженням, сума відсотків буде менша. Але "реальний" відсоток таки да, зросте.
Gastarbaiter

С нами с: 26.02.18
Благодарил (а): 713 раз.

Сообщение Добавлено: Пн 06 ноя, 2023 14:26

Gastarbaiter писал(а):Це розповсюджена байка про "відсотки наперед". Тому очевидно, що при виплаті з випередженням, сума відсотків буде менша. Але "реальний" відсоток таки да, зросте.

"Відсотки наперед" не байка, насправді - це просто буквальне читання графіку виплат. В певному сенсі воно так і виглядає, як сплата частини відсотків наперед.
Щодо реального відсотку - IRR демонструє, що знижується при достроковому погашенні.
Faceless
Модератор

4
9
3
Сообщение Добавлено: Пн 06 ноя, 2023 14:28

Bolt писал(а):
  Frant писал(а):
  Bolt писал(а):Взагалі релігійні переконання не дозволяють мені користуватись ліцензійних софтом.

Якщо нічого не можете вкрасти, ви не хочете там чи з тим-то працювати?
Прям як сантехнік, на бувшій моїй роботі - він крав мило з туалета чи лампочку з коридора, якщо не було нічого іншого.

З милом в мене проблем не було, Від бабки в спадок разом з квартирою кілограм 25 мила прийшло, причому кілограм 15 з нього-пральне зберігалося в дерев'яній діжці.

Лампочки, значить, з роботи крадете?
Якщо немає лампочок і мила - що тоді?
Туалетний папір з роботи тягнете додому? 8)
Frant

С нами с: 12.09.11
Благодарил (а): 1867 раз.

Сообщение Добавлено: Пн 06 ноя, 2023 14:31

Faceless писал(а):
  Gastarbaiter писал(а):Це розповсюджена байка про "відсотки наперед". Тому очевидно, що при виплаті з випередженням, сума відсотків буде менша. Але "реальний" відсоток таки да, зросте.

"Відсотки наперед" не байка, насправді - це просто буквальне читання графіку виплат. В певному сенсі воно так і виглядає, як сплата частини відсотків наперед.
Щодо реального відсотку - IRR демонструє, що знижується при достроковому погашенні.

взагалі то не має змінюватися реальна ставка, як не гасити - відсотки нараховуються від розміру боргу. більше борг - більше сума відсотків. але розмір відсотків в річних - не змінюється
Shaman

С нами с: 29.09.19
Благодарил (а): 846 раз.

2
4
5
Сообщение Добавлено: Пн 06 ноя, 2023 14:39

Наштовхнувся на відео як опалюються в Канаді.

З точку зору енергетики воно дилетантське. Але показало куди гуглити далі.
Знайшов оце відео. Тут добре видно як все працює

Висновок такий: із пічки та теплонасос можна без проблем перейти, якщо в будинку вже є теплообмінник кондиціонера. В інших випадках - питання чи знайдеться місце під достатньо великий теплообмінник, або будувати окремий сарай біля будинку та вести в нього повітропроводи.

В останньому відео - порівняння теплонасосів та пічок.
Вбила фраза: "Я мав покупців, які мали бак 500 галонів, який вони наповнювали 3-4 рази на рік".
500 галонів - це 1893 літри. Використовувати 5679 - 7572 літрів на рік зрідженого природного газу або heating oil - Це реально дуже багато. Тобто енергоефективність будинків з гімна та палок дійсно ніяка по європейським нормам або українським ДБН.
Последний раз редактировалось Denik Пн 06 ноя, 2023 16:54, всего редактировалось 1 раз.
Denik

С нами с: 23.02.09
Благодарил (а): 694 раз.

2
1
Сообщение Добавлено: Пн 06 ноя, 2023 14:47

Frant писал(а):
  Bolt писал(а):
  Frant писал(а):Якщо нічого не можете вкрасти, ви не хочете там чи з тим-то працювати?

Лампочки, значить, з роботи крадете?
Якщо немає лампочок і мила - що тоді?
Туалетний папір з роботи тягнете додому? 8)

🤦‍♂️Я вже 7 років, як не працюю(Якщо не рахувати рік назад, пів року на одній конторі перекантувався, щоб на біржу вийти), тож по вищенаведеній причині нічого принести з роботи не можу.
Пи. Си. Лампочки, мило і туалетной папір переважно купую в Епіцентрі або АТБ.
Bolt

1
Сообщение Добавлено: Пн 06 ноя, 2023 14:51

Shaman писал(а):взагалі то не має змінюватися реальна ставка, як не гасити - відсотки нараховуються від розміру боргу. більше борг - більше сума відсотків. але розмір відсотків в річних - не змінюється

Це номінальна ставка не змінюється, а реальна - ще й як. Це пов'язано з самим розрахунком ануїтетного платежу
Faceless
Модератор

4
9
3
  #<1 ... 14771478147914801481 ... 3434>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор
Топ
ответов
Топ
пользователей
реклама
Реклама