|
Інвестуємо в нерухомість закордоном |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Сер 08 лис, 2023 23:20
BIGor Дякую модератору. але ок, якщо Вам так легше, то припустіть, що я тупий і поясніть таки різницю. Будь ласка.
-
gonchik74
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 163 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 08 лис, 2023 23:26
gonchik74 написав:BIGor Дякую модератору. але ок, якщо Вам так легше, то припустіть, що я тупий і поясніть таки різницю. Будь ласка.
Реально не розумієте? Це тільки витрата часу. Хай буде що в Києві забудовники краще здають. Значно. Все.
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1452 раз.
- Подякували: 1859 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 08 лис, 2023 23:28
gonchik74 написав:BIGor Пошукайте з-поміж знайомих людей, котрі надають перевагу похмурим дням на противагу сонячним)
Пошукайте. Ви ж самі "мучаєтесь" по легенді в Кракові скільки вже років. Для тугих - повторюю - хто хоче жити в теплі - їде жити в Анталію. Хто в середню європейську погоду - в Польші чи деінде. Хто хоче більш континентальний клімат (взимку холодніше, влітку тепліше) - обирає Київ.
-
BIGor
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 08 лис, 2023 23:30
Faceless написав:gonchik74 написав:BIGor Пошукайте з-поміж знайомих людей, котрі надають перевагу похмурим дням на противагу сонячним)
Ісландія. Надзвичайно високий рівень самогубств і депресії. При вельми високому рівні життя, надзвичайно низькій злочинності, неймовірних краєвидах. Але похмуро і дощі більшу частину днів у році. Отаке... Як клімат може впливати
Може, але чому вони там живуть? Чого не переїдуть в Болгарію чи південь Франції? Чому сонце сходить на сході, а сідає на заході? Чому бути багатим краще ніж бути бідним?
-
BIGor
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 08 лис, 2023 23:33
BIGor написав: gonchik74 написав:BIGor Дякую модератору. але ок, якщо Вам так легше, то припустіть, що я тупий і поясніть таки різницю. Будь ласка.
Реально не розумієте? Це тільки витрата часу. Хай буде що в Києві забудовники краще здають. Значно. Все.
Я не казав, що краще. Ви висловились, що гірше. Тож прошу розтлумачити. От буквально зараз йде здача квартир в одній з новобудов Києва. Я в чаті читаю відгуки, бачу фотки. Типові проблеми і тут і там. Крім пошткатурених стін тут, і непоштукатурених в Києві я не бачу великої різниці. Ні, ну є звісно прикольні моменти типу єдиного ключа, ще якісь дрібниці. Розумний дім і тут і там в дорогих проектах. Поясніть, в чому для Вас ця прірва. А не оце - не подобається - купляй кржн.
-
gonchik74
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 163 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 09 лис, 2023 11:44
Вихідний день в неділю це просто маст хев для всіх країн я вважаю, маю надію що і Україна колись до цього долучиться. З початку незвично, а потів виявляється що це день на відпочинок. А походити по тц або купити додаткову кучу макаронів взагалі не потрібні. Ресторани працюють, відпочинки різні також, а що ще потрібно для насолоди життям, ресервд?
-
BeneFuckTor
-
-
- Подякував: 260 раз.
- Подякували: 27 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 09 лис, 2023 12:04
BeneFuckTor написав:Вихідний день в неділю це просто маст хев для всіх країн я вважаю, маю надію що і Україна колись до цього долучиться. З початку незвично, а потів виявляється що це день на відпочинок. А походити по тц або купити додаткову кучу макаронів взагалі не потрібні. Ресторани працюють, відпочинки різні також, а що ще потрібно для насолоди життям, ресервд?
Я считаю, что все должны с утра пить эспрессо, можно двойной, без сахара. Сначала кто-то вообще может не любить кофе или требовать кофе с молоком или сахаром, но это наслаждение жизнью которое необходимо всем в мире... В Италии и Испании вообще считают что с 13 до 16 сиеста, уделяешь время себе каждый день. Им ещё и в воскресенье выходной? ))) Да, стоимость кофе от того что я считаю никак не изменится, как и стоимость чая.
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 09 лис, 2023 14:14
stm
О, як зацепив) добре вважаєте, для мене таке підходить, проведіть таку реформу буду вдячний. Зранку кава/чай особливо на роботі просто маст хев, хоча і зараз це всі вже наслідують) З іншої сторони можливо ви вважаєти що різати людей теж добре, але таких реформ нам не потрібно, а людей які це кричать саджають в дурку.
А по суті Ви не написали. Так і напишіть `хочу ходити в зару кожен день, жити не можу`( але тут є інтернет)
-
BeneFuckTor
-
-
- Подякував: 260 раз.
- Подякували: 27 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 09 лис, 2023 14:19
BeneFuckTor написав:Вихідний день в неділю це просто маст хев для всіх країн я вважаю, маю надію що і Україна колись до цього долучиться. З початку незвично, а потів виявляється що це день на відпочинок. А походити по тц або купити додаткову кучу макаронів взагалі не потрібні. Ресторани працюють, відпочинки різні також, а що ще потрібно для насолоди життям, ресервд?
Я вважаю кожен сам собі має право обирати, відпочивати, ні, і як само. Закриття більшості магазинів чи ТРЦ в неділю це, по-перше - зменщення виторгу, падіння ВВП, падіння доходів; по-друге - зайві проблеми і незручності тим, кому зручніше їх відвідувати саме у вікенд. Ніхто насильно не заставляє ходити на закупи в неділю
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Чет 09 лис, 2023 14:31
BeneFuckTor написав:stm О, як зацепив) добре вважаєте, для мене таке підходить, проведіть таку реформу буду вдячний. Зранку кава/чай особливо на роботі просто маст хев, хоча і зараз це всі вже наслідують) З іншої сторони можливо ви вважаєти що різати людей теж добре, але таких реформ нам не потрібно, а людей які це кричать саджають в дурку. А по суті Ви не написали. Так і напишіть `хочу ходити в зару кожен день, жити не можу`( але тут є інтернет)
Да, в Украине дешёвый, качественный интернет. И воскресный шоппинг. А зацепили Вы меня макаронами. Это - паста и это с соусами очень прям вкусно. Итого передо мной человек не разбирающийся в пасте пытается ограничить моё право на покупки в воскресенье ))) Стоимость пасты не пострадает, а Вы с идеей ограничить людей с ненормированным рабочим днём в Киеве на воскресный шоппинг - не уверенна ))) И ещё в Кракове сколько людей? В Киеве дофига миллионов, это ваше хорошее решение приведет к тому что часть людей не нужна и будет без денег за работу, но гулять рядом с Вами. Поверьте объяснить и им что свежий воздух в воскресенье это важнее, чем безработица Вам тоже не удастся))) Население Нью-Йорка 8,7 миллионов. И это город который никогда не спит. Пойдите там сделайте воскресенье выходным )))
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
|