Інвестуємо в нерухомість закордоном

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 798799800801802 ... 1056>
Повідомлення Додано: Сер 08 лис, 2023 23:20

BIGor
Дякую модератору. але ок, якщо Вам так легше, то припустіть, що я тупий і поясніть таки різницю. Будь ласка.
gonchik74

Подякував: 15 раз.
Подякували: 163 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 08 лис, 2023 23:26

gonchik74 написав:BIGor
Дякую модератору. але ок, якщо Вам так легше, то припустіть, що я тупий і поясніть таки різницю. Будь ласка.

Реально не розумієте? Це тільки витрата часу. Хай буде що в Києві забудовники краще здають. Значно. Все.
BIGor

Подякував: 1452 раз.
Подякували: 1859 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 08 лис, 2023 23:28

Пошукайте з-поміж знайомих людей, котрі надають перевагу похмурим дням на противагу сонячним)

Пошукайте. Ви ж самі "мучаєтесь" по легенді в Кракові скільки вже років. Для тугих - повторюю - хто хоче жити в теплі - їде жити в Анталію. Хто в середню європейську погоду - в Польші чи деінде. Хто хоче більш континентальний клімат (взимку холодніше, влітку тепліше) - обирає Київ.
BIGor

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 08 лис, 2023 23:30

Faceless написав:
Пошукайте з-поміж знайомих людей, котрі надають перевагу похмурим дням на противагу сонячним)
Ісландія. Надзвичайно високий рівень самогубств і депресії. При вельми високому рівні життя, надзвичайно низькій злочинності, неймовірних краєвидах. Але похмуро і дощі більшу частину днів у році. Отаке... Як клімат може впливати

Може, але чому вони там живуть? Чого не переїдуть в Болгарію чи південь Франції? Чому сонце сходить на сході, а сідає на заході? Чому бути багатим краще ніж бути бідним?
BIGor

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 08 лис, 2023 23:33

BIGor написав:

Реально не розумієте? Це тільки витрата часу. Хай буде що в Києві забудовники краще здають. Значно. Все.

Я не казав, що краще. Ви висловились, що гірше. Тож прошу розтлумачити. От буквально зараз йде здача квартир в одній з новобудов Києва. Я в чаті читаю відгуки, бачу фотки. Типові проблеми і тут і там. Крім пошткатурених стін тут, і непоштукатурених в Києві я не бачу великої різниці. Ні, ну є звісно прикольні моменти типу єдиного ключа, ще якісь дрібниці. Розумний дім і тут і там в дорогих проектах. Поясніть, в чому для Вас ця прірва.
А не оце - не подобається - купляй кржн.
gonchik74

Подякував: 15 раз.
Подякували: 163 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 09 лис, 2023 11:44

Re: Інвестуємо в нерухомість закордоном

Вихідний день в неділю це просто маст хев для всіх країн я вважаю, маю надію що і Україна колись до цього долучиться.
З початку незвично, а потів виявляється що це день на відпочинок. А походити по тц або купити додаткову кучу макаронів взагалі не потрібні. Ресторани працюють, відпочинки різні також, а що ще потрібно для насолоди життям, ресервд?
BeneFuckTor

Подякував: 260 раз.
Подякували: 27 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 09 лис, 2023 12:04

BeneFuckTor написав:Вихідний день в неділю це просто маст хев для всіх країн я вважаю, маю надію що і Україна колись до цього долучиться.
З початку незвично, а потів виявляється що це день на відпочинок. А походити по тц або купити додаткову кучу макаронів взагалі не потрібні. Ресторани працюють, відпочинки різні також, а що ще потрібно для насолоди життям, ресервд?

Я считаю, что все должны с утра пить эспрессо, можно двойной, без сахара. Сначала кто-то вообще может не любить кофе или требовать кофе с молоком или сахаром, но это наслаждение жизнью которое необходимо всем в мире...
В Италии и Испании вообще считают что с 13 до 16 сиеста, уделяешь время себе каждый день. Им ещё и в воскресенье выходной? )))
Да, стоимость кофе от того что я считаю никак не изменится, как и стоимость чая.
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 09 лис, 2023 14:14

stm

О, як зацепив) добре вважаєте, для мене таке підходить, проведіть таку реформу буду вдячний. Зранку кава/чай особливо на роботі просто маст хев, хоча і зараз це всі вже наслідують)
З іншої сторони можливо ви вважаєти що різати людей теж добре, але таких реформ нам не потрібно, а людей які це кричать саджають в дурку.

А по суті Ви не написали. Так і напишіть `хочу ходити в зару кожен день, жити не можу`( але тут є інтернет)
BeneFuckTor

Подякував: 260 раз.
Подякували: 27 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 09 лис, 2023 14:19

BeneFuckTor написав:Вихідний день в неділю це просто маст хев для всіх країн я вважаю, маю надію що і Україна колись до цього долучиться.

Я вважаю кожен сам собі має право обирати, відпочивати, ні, і як само. Закриття більшості магазинів чи ТРЦ в неділю це, по-перше - зменщення виторгу, падіння ВВП, падіння доходів; по-друге - зайві проблеми і незручності тим, кому зручніше їх відвідувати саме у вікенд.
Ніхто насильно не заставляє ходити на закупи в неділю
Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Чет 09 лис, 2023 14:31

BeneFuckTor написав:stm

О, як зацепив) добре вважаєте, для мене таке підходить, проведіть таку реформу буду вдячний. Зранку кава/чай особливо на роботі просто маст хев, хоча і зараз це всі вже наслідують)
З іншої сторони можливо ви вважаєти що різати людей теж добре, але таких реформ нам не потрібно, а людей які це кричать саджають в дурку.

А по суті Ви не написали. Так і напишіть `хочу ходити в зару кожен день, жити не можу`( але тут є інтернет)

Да, в Украине дешёвый, качественный интернет. И воскресный шоппинг.
А зацепили Вы меня макаронами. Это - паста и это с соусами очень прям вкусно. Итого передо мной человек не разбирающийся в пасте пытается ограничить моё право на покупки в воскресенье ))) Стоимость пасты не пострадает, а Вы с идеей ограничить людей с ненормированным рабочим днём в Киеве на воскресный шоппинг - не уверенна )))
И ещё в Кракове сколько людей? В Киеве дофига миллионов, это ваше хорошее решение приведет к тому что часть людей не нужна и будет без денег за работу, но гулять рядом с Вами. Поверьте объяснить и им что свежий воздух в воскресенье это важнее, чем безработица Вам тоже не удастся)))
Население Нью-Йорка 8,7 миллионов. И это город который никогда не спит. Пойдите там сделайте воскресенье выходным )))
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

#<1 ... 798799800801802 ... 1056>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор