Еміграція, заробітчанство

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 14991500150115021503 ... 3435>
Сообщение Добавлено: Чт 09 ноя, 2023 21:14

akurt писал(а): Питання до світу є у безхатнього ув"язненого у Відні.

Це дуже влучно! Саме так: у безхатнього ув'язненого. Краще і не скажеш :cry: .
airmax78

С нами с: 25.10.12
Благодарил (а): 992 раз.

2
Сообщение Добавлено: Чт 09 ноя, 2023 21:18

Bolt писал(а):Справа за малим, щоб ОП разом з ВР кудись виїхали, ось тоді заживём.

І що тоді? Встановите ліцензійний офіс та припините лічильники відмотувати?
Gastarbaiter

С нами с: 26.02.18
Благодарил (а): 713 раз.

Сообщение Добавлено: Чт 09 ноя, 2023 21:34

airmax78 писал(а):
  BIGor писал(а):
  airmax78 писал(а):А прєлесть їсти/пити не просить, сама себе обслуговує, утримує і навіть апгрейдить. Сумую за нею дуже та сподіваюсь що вона на мене дочекається, бо штори. Справа не завершена. А повинна бути завершена.

Невже здали в оренду?

Звісно що ні. Машиномісця сумлінно працюють. Симбіоз машиномісць з квартирою виявився дуже плідним.

Тобто оренда машиномісць відбиває комунальні і амортизацію квартири?
BIGor

С нами с: 19.09.10
Благодарил (а): 1554 раз.

2
2
Сообщение Добавлено: Чт 09 ноя, 2023 21:41

BIGor писал(а):
  airmax78 писал(а):
  BIGor писал(а):Невже здали в оренду?

Звісно що ні. Машиномісця сумлінно працюють. Симбіоз машиномісць з квартирою виявився дуже плідним.

Тобто оренда машиномісць відбиває комунальні і амортизацію квартири?

Оренда двох машиномісць в рази перекриває вартість утримання квартир і самих машиномісць. А яка амортизація у квартири в якій ніхто не живе? Міфічний моральний знос від UA? "Кожні 5 років ми віддираємо плинтус скритого монтажу щоб замінити його на тіньовий шов"(с)
airmax78

С нами с: 25.10.12
Благодарил (а): 992 раз.

2
Сообщение Добавлено: Чт 09 ноя, 2023 21:45

Re: Еміграція, заробітчанство

А тим часом ще 1 мій друг емігрував з родиною. Тимчасово в Абу-Дабі відпочиває, а потім буде шукати роботу десь в Європі. Звісно в університеті будуть дуже не раді заяві на звільнення.
Із дивного: при перельоті не зрозуміло як загубили дитячий візок
Дюрі-бачі

С нами с: 29.07.22
Благодарил (а): 989 раз.

1
Сообщение Добавлено: Чт 09 ноя, 2023 21:53

Gastarbaiter писал(а):
  Bolt писал(а):Справа за малим, щоб ОП разом з ВР кудись виїхали, ось тоді заживём.

І що тоді? Встановите ліцензійний офіс та припините лічильники відмотувати?

Я щось пропустив, які лічильники я відмотував?!
Bolt

С нами с: 09.11.17
Благодарил (а): 24 раз.

1
Сообщение Добавлено: Чт 09 ноя, 2023 22:04

akurt писал(а):
  ЛАД писал(а):Чим зганьбили?
І в якому відношенні виявилися покидьками Ваші співбесідники?

Ну пан Лад - інколи 15 хвилин поговорити з людиною достатньо, щоби зрозуміти: адекват чи покидьок.
Ось в мене висновок був саме такий - і маю підстави/аргументи - я обережно, але послідовно/потихеньку дізнався звідки, хто, що вміють, ким працювали...які плани... і так далі.
Один з них - чоловік років 50 - попрацював "ніким" і в Польші, і в Ірландії - на кухні посуд мив (нічому іншорму в свої 50 не навчився) - розказував, як він Ірландію подоїв непогано, і як вона його підвела - не надала палац для проживання - і що було.
Зранку, сідаючи в орендований мною Ford Edge, щоби від"їхати в гості до справжнього канадського фермера - реально цікаво - я такого раніше не бачив - бачив як той "мужчина" йшов, огинаючись, на пошук роботи. Я розумів, що і сьогодні він іншого не знайде: мозок НЕ так влаштований.

...............
Останній мною бачений: орендодавець довозив нашому проводити час - крім квартири - в його гаражі, де можна посидіти почитати інтернет-новини зручно на канапі. З пивом.
Наш дав оголошення та продав ту канапу за 50 доларів на очах у орендодавця...

Чего я должен лаятися?
Я спросил - Вы ответили. Правда не представляю себе, как можно продать чужую вещь на глазах у владельца?
То, что за 15 мин. можно увидеть, что человек подонок, вполне верю. Иногда и быстрее. Но из Вашего рассказа не понятно.
ЛАД
2

С нами с: 31.08.10
Благодарил (а): 5391 раз.

2
2
6
Сообщение Добавлено: Чт 09 ноя, 2023 22:17

Bolt писал(а):Я щось пропустив, які лічильники я відмотував?!

Недопрацьовуєте!
Gastarbaiter

С нами с: 26.02.18
Благодарил (а): 713 раз.

Сообщение Добавлено: Чт 09 ноя, 2023 23:54

airmax78 писал(а):
  BIGor писал(а):
  airmax78 писал(а):А прєлесть їсти/пити не просить, сама себе обслуговує, утримує і навіть апгрейдить. Сумую за нею дуже та сподіваюсь що вона на мене дочекається, бо штори. Справа не завершена. А повинна бути завершена.

Невже здали в оренду?

Пан Реус,плача над "кирпичами" валюты образца 1996года, не звонит больше, предлагая купить прелесть хоть по какой "вашей" цене?
барабашов

С нами с: 16.06.15
Благодарил (а): 296 раз.

Сообщение Добавлено: Пт 10 ноя, 2023 08:14

Дюрі-бачі писал(а):А тим часом ще 1 мій друг емігрував з родиною. Тимчасово в Абу-Дабі відпочиває, а потім буде шукати роботу десь в Європі. Звісно в університеті будуть дуже не раді заяві на звільнення.
Із дивного: при перельоті не зрозуміло як загубили дитячий візок

Цікавий шлях в Європу з України - через Абу-Дабі :D
BIGor

С нами с: 19.09.10
Благодарил (а): 1554 раз.

2
2
  #<1 ... 14991500150115021503 ... 3435>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор
Топ
ответов
Топ
пользователей
реклама
Реклама