|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Чет 09 лис, 2023 22:14
akurt написав: Питання до світу є у безхатнього ув"язненого у Відні.
Це дуже влучно! Саме так: у безхатнього ув'язненого. Краще і не скажеш  .
-
airmax78
-
-
- Подякував: 987 раз.
- Подякували: 5352 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 09 лис, 2023 22:18
Bolt написав:Справа за малим, щоб ОП разом з ВР кудись виїхали, ось тоді заживём.
І що тоді? Встановите ліцензійний офіс та припините лічильники відмотувати?
-
Gastarbaiter
-
-
- Подякував: 702 раз.
- Подякували: 617 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 09 лис, 2023 22:34
airmax78 написав: BIGor написав: airmax78 написав:А прєлесть їсти/пити не просить, сама себе обслуговує, утримує і навіть апгрейдить. Сумую за нею дуже та сподіваюсь що вона на мене дочекається, бо штори. Справа не завершена. А повинна бути завершена.
Невже здали в оренду?
Звісно що ні. Машиномісця сумлінно працюють. Симбіоз машиномісць з квартирою виявився дуже плідним.
Тобто оренда машиномісць відбиває комунальні і амортизацію квартири?
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1461 раз.
- Подякували: 1866 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 09 лис, 2023 22:41
BIGor написав: airmax78 написав: BIGor написав:Невже здали в оренду?
Звісно що ні. Машиномісця сумлінно працюють. Симбіоз машиномісць з квартирою виявився дуже плідним.
Тобто оренда машиномісць відбиває комунальні і амортизацію квартири?
Оренда двох машиномісць в рази перекриває вартість утримання квартир і самих машиномісць. А яка амортизація у квартири в якій ніхто не живе? Міфічний моральний знос від UA? "Кожні 5 років ми віддираємо плинтус скритого монтажу щоб замінити його на тіньовий шов"(с)
-
airmax78
-
-
- Подякував: 987 раз.
- Подякували: 5352 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 09 лис, 2023 22:45
А тим часом ще 1 мій друг емігрував з родиною. Тимчасово в Абу-Дабі відпочиває, а потім буде шукати роботу десь в Європі. Звісно в університеті будуть дуже не раді заяві на звільнення. Із дивного: при перельоті не зрозуміло як загубили дитячий візок
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 891 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 09 лис, 2023 22:53
Gastarbaiter написав: Bolt написав:Справа за малим, щоб ОП разом з ВР кудись виїхали, ось тоді заживём.
І що тоді? Встановите ліцензійний офіс та припините лічильники відмотувати?
Я щось пропустив, які лічильники я відмотував?!
-
Bolt
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 277 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 09 лис, 2023 23:04
akurt написав: ЛАД написав:Чим зганьбили? І в якому відношенні виявилися покидьками Ваші співбесідники?
Ну пан Лад - інколи 15 хвилин поговорити з людиною достатньо, щоби зрозуміти: адекват чи покидьок. Ось в мене висновок був саме такий - і маю підстави/аргументи - я обережно, але послідовно/потихеньку дізнався звідки, хто, що вміють, ким працювали...які плани... і так далі. Один з них - чоловік років 50 - попрацював "ніким" і в Польші, і в Ірландії - на кухні посуд мив (нічому іншорму в свої 50 не навчився) - розказував, як він Ірландію подоїв непогано, і як вона його підвела - не надала палац для проживання - і що було. Зранку, сідаючи в орендований мною Ford Edge, щоби від"їхати в гості до справжнього канадського фермера - реально цікаво - я такого раніше не бачив - бачив як той "мужчина" йшов, огинаючись, на пошук роботи. Я розумів, що і сьогодні він іншого не знайде: мозок НЕ так влаштований. ............... Останній мною бачений: орендодавець довозив нашому проводити час - крім квартири - в його гаражі, де можна посидіти почитати інтернет-новини зручно на канапі. З пивом. Наш дав оголошення та продав ту канапу за 50 доларів на очах у орендодавця...
Чего я должен лаятися? Я спросил - Вы ответили. Правда не представляю себе, как можно продать чужую вещь на глазах у владельца? То, что за 15 мин. можно увидеть, что человек подонок, вполне верю. Иногда и быстрее. Но из Вашего рассказа не понятно.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Чет 09 лис, 2023 23:17
Bolt написав:Я щось пропустив, які лічильники я відмотував?!
Недопрацьовуєте!
-
Gastarbaiter
-
-
- Подякував: 702 раз.
- Подякували: 617 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 10 лис, 2023 00:54
airmax78 написав: BIGor написав: airmax78 написав:А прєлесть їсти/пити не просить, сама себе обслуговує, утримує і навіть апгрейдить. Сумую за нею дуже та сподіваюсь що вона на мене дочекається, бо штори. Справа не завершена. А повинна бути завершена.
Невже здали в оренду?
Пан Реус,плача над "кирпичами" валюты образца 1996года, не звонит больше, предлагая купить прелесть хоть по какой "вашей" цене?
-
барабашов
-
-
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 361 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 10 лис, 2023 09:14
Дюрі-бачі написав:А тим часом ще 1 мій друг емігрував з родиною. Тимчасово в Абу-Дабі відпочиває, а потім буде шукати роботу десь в Європі. Звісно в університеті будуть дуже не раді заяві на звільнення. Із дивного: при перельоті не зрозуміло як загубили дитячий візок
Цікавий шлях в Європу з України - через Абу-Дабі 
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1461 раз.
- Подякували: 1866 раз.
-
-
Профіль
-
-