Успіх написав:Мабуть, настав вже час розказати казочку про далекий космос))
Тож, на планеті Марс якось почали трубіти у всі труби, що юПітерці бояться/кричать, що до них через річку хочуть напасти марсіани і погнати юПітерців аж до двох морів)) І справді, до річки нагнали раз, другий, третій... різні Венерські і Меркурійські катапульти, а також ще всякого різного... І всі очікували, що "ух, як зараз поженемо до двох морів юПітерців!" Але пройшов тиждень... потім другий... третій... Вже щось і тих катапульт майже не видно і, взагалі, того всього поменшало... - може кудись перемістили?
Так, на разі НЕ все ще закінчено і може ще буде "Ух, поженемо..." Але то треба було робити раптово/зненацька/неочікувано! А не тягнути кота за хвоста, поки тільки лінивий не протрубить в трубу про це - накшталт: "дивіться у всіх кінотеатрах!"))
stm написав:РИА новости пишет что юПітерцы сделали жест доброй воли и отступили на более выгодные позиции. Поздравляю, Успих, Ваша заслуга тоже.
Брехня. Але ви продовжуєте там харчуватись.
Зенітно-ракетні комплекси Бук-М1 на озброєнні України вдалося переобладнати під американські ракети. Про це заявив речник командування Повітряних сил Збройних сил України Юрій Ігнат https://flot2017.com/potuzhnyj-udar-zrk ... ki-rakety/
stm написав:РИА новости пишет что юПітерцы сделали жест доброй воли и отступили на более выгодные позиции. Поздравляю, Успих, Ваша заслуга тоже.
Брехня. Але ви продовжуєте там харчуватись.
Зенітно-ракетні комплекси Бук-М1 на озброєнні України вдалося переобладнати під американські ракети. Про це заявив речник командування Повітряних сил Збройних сил України Юрій Ігнат https://flot2017.com/potuzhnyj-udar-zrk ... ki-rakety/
Там прям не могу, все интернетпровайдеры Украины соответствуют решениям РНБО. Но прикольно было, сейчас они новость быстро потерли, говорят, а вот факт вытереть не удастся.
fler написав:Раптово/зненацька/неочікувано дали звіздюлей. Але на іншому напрямку. А тут відволікли увагу ворога. Але забули тобі про все це доповісти заздалегідь
Я щось пропустив? За останній місяць наші десь добряче просунулись? Серйозно?
Краще не пиши дурниць, щоб тобі тут не писали, якою ціною нам дістались невеликі закріплення на лівому березі.(додупи такою ціною відволікання уваги)
Востаннє редагувалось Успіх в Пон 13 лис, 2023 13:07, всього редагувалось 1 раз.
Ок, они отошли восточнее - это факт, но скажут позже. Я не спешу. Это действительно маленькая тактическая победа. Если не скажут, я перед Вами извинюсь и заберу поздравления от Успиха.
Hotab написав:fler , Якби вибори були завтра, і свої кандидатури виставили Успіх і Залужний, я б вибрав Успіха. ...мій герой - Успіх!!
Ну, якщо так, то я обиратиму пса Патрона чи кота Сирського (в залежності від їх передвиборчих виступів та дебатів) Ти там обережніше в Африці, тримайся подалі від кацапських колег по цеху)).
Успіх написав:Так, на разі НЕ все ще закінчено і може ще буде "Ух, поженемо..." Але то треба було робити раптово/зненацька/неочікувано! А не тягнути кота за хвоста, поки тільки лінивий не протрубить в трубу про це - накшталт: "дивіться у всіх кінотеатрах!"))
Раптово/зненацька/неочікувано дали звіздюлей. Але на іншому напрямку. А тут відволікли увагу ворога. Але забули тобі про все це доповісти заздалегідь
Нам дали чи ми дали? якщо ми ,то доповідайте Бо я тиждень тому вже грішним ділом в телеграмі удалився з групи адепти контрнаступу взагалі щось не густо останнім часом з утєшитєльними новинами. Хіба що пво нарешті дадуть, мож щось й до фронту дійде а не тіки київ прикриє
Погибший помощник Залужного Частяков был фигурантом антикоррупционных расследований и имел совместный бизнес с белорусами и россиянами Больше информации на портале Антикор: https://antikor.com.ua/ru/articles/6652 ... iznes_s_be