Хех, ми тут нераз кажемо - то вже краще твердо забухати і тебе робота/бойове завдання омене

Але є нюанси

1. Впарють протокол - а це "прощай" вся премія і ще частина з/п!
2. Можуть перевести, як оцих трьох в піхоту!(а не додому, як ти подумав)

| 
 | 
 | 
| 

Додано: Сер 15 лис, 2023 15:06 У в'язницю "відкритого типу" можна лише увійти!)))Хех, ми тут нераз кажемо - то вже краще твердо забухати і тебе робота/бойове завдання омене   Але є нюанси   1. Впарють протокол - а це "прощай" вся премія і ще частина з/п! 2. Можуть перевести, як оцих трьох в піхоту!(а не додому, як ти подумав)   Додано: Сер 15 лис, 2023 15:12 Казочки діда Опанаса))Плять! Ми ж всі були на той час в укритті/глибоко під землею! А по нас пуляли, наче з 122-152мм Але не переймайтесь! Я все фантазую! Розказую сни, що мені наснились))  Додано: Сер 15 лис, 2023 15:14 вы что шуток не понимаете? Я не комментирую ничего что происходит в ВСУ или Генштабе. Поскольку мало чего понимаю в вопросах обороны и полномочий к счастью, таких нет. Даже Буданова не критикую за его оптимизм. Неизвестно, что я бы говорил на его месте или на месте долярчика. Почему тебе так чешется разместить фото? Это было бы интересно в марте 2022 сейчас этих фото и видосов столько, что я их пролистываю не открывая. А вот настроения своего окружения он передаёт ярко и точно. Тарас Шевченко как минимум. Какая разница правду он пишет или нет. Что это меняет? Я ему верю, врать он не умеет. Но любую правдивую информацию тоже можно подать по разному 
  Додано: Сер 15 лис, 2023 15:43 Во время "СНОВ" ВЫ спокойно писали на форум и время я вам указывал . Можете сами посмотреть . Поверьте старому медику влюбленного в психиатрию , любое событие сразу вызывает реакцию . Пусть это не акубаротравма , а обычное обсырание в штаны от близкого прихода , но именно вы об этом сразу написали , а не выдавливали бы из себя ужасные заметки на сапоге убитого запахом сослуживца .  Додано: Сер 15 лис, 2023 15:46 За крок до перевороту думок©Щоб тут деякі побачили, який я фантазер!      1. Минулої зими я носив відносно довгу бороду(см 10-12), а от недавно - запустив лише вуса)) - ще з тиждень і будуть такі, як у Шевченка   2. "Яка різниця правда, чи ні?" - так різниця є)) - я НЕ хочу, як Шевченко багато років провести у неволі, чи у найжорстокіших умовах заслання)) За правду... З Вікі: Тарас Григорович Шевченко прожив дуже мало - лише 47 років. З них 34 роки провів у неволі: 24 роки - під ярмом кріпацтва і понад 10 років - у найжорсткіших умовах заслання. А решту - 13 "вільних" років перебував під невсипущим наглядом жандармів.  Додано: Сер 15 лис, 2023 15:51 
 Ну , пропало дело ! Вы и Шевченко ! КУда там этому Тарасу Григорьевичу ........  Додано: Сер 15 лис, 2023 15:58 Попереду - найцікавіше! Не перемикайтесь!©)))А я і в переривах "до бою" можу писати тут  Хлопці відшмаляли, команда "в укриття!" Успіх разом з ними прибіг і за телефон)) Ну не мишей в укритті рахувати ж!!! Але це все фантастика!!! ЗабудьТЕ! ЗапийТЕ холодною водою!  Востаннє редагувалось Успіх в Сер 15 лис, 2023 20:54, всього редагувалось 1 раз.

Додано: Сер 15 лис, 2023 16:39 Тиснути треба От тільки нюанс Захід дає нам практично копійка в копійку в порівнянні з тим що МИ САМІ ВИПЛАЧУЄМО В БЮДЖЕТ Ніяких запитань не виникає чому? А в мене є своя версія Навіщо чужому давати на війну на чужій території більше ніж спромоглись дати самі громадяни країни? Сидить якийсь американський сенатор чи німецький канцлер і дивиться Як сильно напрягся Дюра-Бачі....і рівно на стільки на скільки напрягся Дюра-Бачі з Летсуорком - рівно стільки Захід і добавляє... І за це треба дякувати а не розповідати що нам всі винні.... Питання на засипку - як збільшились зусилля Дюра-Бачі і Летсуорка після 22-02-2022 у розрізі сплати податків... Ну добре - податки то таке, економіка падає не всі можуть втриматись на попередньому рівні.. Тоді уточнення - але тоді питання - а скільки маскувальних сіток сплів..чи вареників зліпив...чи дронів зібрав??? Це ж треба просто хотіти... І чомусь в мене підозра що ніскільки. От і виходить Ті хто найменше напрягаються - хочуть щоб ХТОСЬ ЗА НИХ напрягся сильніше щоб вони й далі могли халявити. 

| 
 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||