|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Сер 15 лис, 2023 15:06
vitaliiangel написав: Успіх написав:трьох аватарів, заледве, недавно позбулись/перевели
тогда лови лайфхак. Становишься аватаром и тебе вручают билет домой. Пить не обязательно, достаточно копировать их движения и речь. Для запаха можно чем то полоскать рот.
Хех, ми тут нераз кажемо - то вже краще твердо забухати і тебе робота/бойове завдання омене Але є нюанси 1. Впарють протокол - а це "прощай" вся премія і ще частина з/п! 2. Можуть перевести, як оцих трьох в піхоту!(а не додому, як ти подумав) 
-
Успіх
-
-
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Сер 15 лис, 2023 15:12
холява написав:Если бы кто то попал под обстрел в радиусе 20-30 метров то с порванными ушными перепонками валялся бы в ближайшей микрохирургии .Ну на крайний случай с акубаротравмой в терапии .
Плять! Ми ж всі були на той час в укритті/глибоко під землею! А по нас пуляли, наче з 122-152мм Але не переймайтесь! Я все фантазую! Розказую сни, що мені наснились))
-
Успіх
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Сер 15 лис, 2023 15:14
Banderlog написав:) глибина Вашого стратегічного мишлєнія поражає
вы что шуток не понимаете? Я не комментирую ничего что происходит в ВСУ или Генштабе. Поскольку мало чего понимаю в вопросах обороны и полномочий к счастью, таких нет. Даже Буданова не критикую за его оптимизм. Неизвестно, что я бы говорил на его месте или на месте долярчика. Успіх написав:фантазую! Розказую сни, що мені наснились))
Почему тебе так чешется разместить фото? Это было бы интересно в марте 2022 сейчас этих фото и видосов столько, что я их пролистываю не открывая. А вот настроения своего окружения он передаёт ярко и точно. Тарас Шевченко как минимум. Какая разница правду он пишет или нет. Что это меняет? Я ему верю, врать он не умеет. Но любую правдивую информацию тоже можно подать по разному
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3504 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Сер 15 лис, 2023 15:43
Успіх написав: холява написав:Если бы кто то попал под обстрел в радиусе 20-30 метров то с порванными ушными перепонками валялся бы в ближайшей микрохирургии .Ну на крайний случай с акубаротравмой в терапии .
Плять! Ми ж всі були на той час в укритті/глибоко під землею! А по нас пуляли, наче з 122-152мм Але не переймайтесь! Я все фантазую! Розказую сни, що мені наснились))
Во время "СНОВ" ВЫ спокойно писали на форум и время я вам указывал . Можете сами посмотреть . Поверьте старому медику влюбленного в психиатрию , любое событие сразу вызывает реакцию . Пусть это не акубаротравма , а обычное обсырание в штаны от близкого прихода , но именно вы об этом сразу написали , а не выдавливали бы из себя ужасные заметки на сапоге убитого запахом сослуживца .
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4142 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Сер 15 лис, 2023 15:46
vitaliiangel написав:Почему тебе так чешется разместить фото? Это было бы интересно в марте 2022 сейчас этих фото и видосов столько, что я их пролистываю не открывая
Щоб тут деякі побачили, який я фантазер!  vitaliiangel написав:А вот настроения своего окружения он передаёт ярко и точно. Тарас Шевченко как минимум. Какая разница правду он пишет или нет. Что это меняет? Я ему верю, врать он не умеет. Но любую правдивую информацию тоже можно подать по разному 1. Минулої зими я носив відносно довгу бороду(см 10-12), а от недавно - запустив лише вуса)) - ще з тиждень і будуть такі, як у Шевченка 2. "Яка різниця правда, чи ні?" - так різниця є)) - я НЕ хочу, як Шевченко багато років провести у неволі, чи у найжорстокіших умовах заслання)) За правду... З Вікі: Тарас Григорович Шевченко прожив дуже мало - лише 47 років. З них 34 роки провів у неволі: 24 роки - під ярмом кріпацтва і понад 10 років - у найжорсткіших умовах заслання. А решту - 13 "вільних" років перебував під невсипущим наглядом жандармів.
-
Успіх
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Сер 15 лис, 2023 15:49
Letusrock написав:боюсь що з плином часу, нестачею мобресурсу та різким ростом кількості трьохдітних цю норму "ухилення" можуть прибрати
підняти до 4-ьох.)))
-
Denik
-
-
- Подякував: 694 раз.
- Подякували: 1172 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Сер 15 лис, 2023 15:51
Успіх написав: vitaliiangel написав:Почему тебе так чешется разместить фото? Это было бы интересно в марте 2022 сейчас этих фото и видосов столько, что я их пролистываю не открывая
Щоб тут деякі побачили, який я фантазер!  vitaliiangel написав:А вот настроения своего окружения он передаёт ярко и точно. Тарас Шевченко как минимум. Какая разница правду он пишет или нет. Что это меняет? Я ему верю, врать он не умеет. Но любую правдивую информацию тоже можно подать по разному 1. Минулої зими я носив відносно довгу бороду(см 10-12), а от недавно - запустив лише вуса)) - ще з тиждень і будуть такі, як у Шевченка 2. "Яка різниця правда, чи ні?" - так різниця є)) - я НЕ хочу, як Шевченко багато років провести у неволі, чи у найжорстокіших умовах заслання)) За правду... З Вікі: Тарас Григорович Шевченко прожив дуже мало - лише 47 років. З них 34 роки провів у неволі: 24 роки - під ярмом кріпацтва і понад 10 років - у найжорсткіших умовах заслання. А решту - 13 "вільних" років перебував під невсипущим наглядом жандармів.
Ну , пропало дело ! Вы и Шевченко ! КУда там этому Тарасу Григорьевичу ........
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4142 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Сер 15 лис, 2023 15:58
холява написав:Во время "СНОВ" ВЫ спокойно писали на форум
А я і в переривах "до бою" можу писати тут  Хлопці відшмаляли, команда "в укриття!" Успіх разом з ними прибіг і за телефон)) Ну не мишей в укритті рахувати ж!!! Але це все фантастика!!! ЗабудьТЕ! ЗапийТЕ холодною водою! 
Востаннє редагувалось Успіх в Сер 15 лис, 2023 20:54, всього редагувалось 1 раз.
-
Успіх
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Сер 15 лис, 2023 16:39
Дюрі-бачі написав: budivelnik написав: Успіх написав:✓Наполягати на припинені вогню ✓Наполягати на контрактній армії ✓Тиснути на колективний Захід ✓Тиснути на вступ в ЄС і Нато ✓І т.п.
1 Припинити вогонь -можна Питання до Пуйла - як він на це зреагує Також припинить - чи дасть наказ бурятам тебе згвалтувати ?Квартирки відібрати і тебе з дітьми на поселення Сибір розвивати Як думаєш? 2 Армія у нас і так контрактна...Чи ти за харчі воюєш? Друге питання що розірвання контракту до закінчення бойових дій - не передбачено 3 Що таке тиснути на колективний Захід Нам дають по 50 млрд доларів в рік тиснути щоб давали 100? Чи ти думаєш що в Заходу є чарівна паличка яка пуйлу мізки виправить
Ні, треба тиснути, щоб давали 200-300. Але тиснути має наша діаспора, хоча б так, як "жовті жилети". За маленьку Палестину збираються сотні тисяч мітингарів, а за нас мали бути мільйони.
Тиснути треба От тільки нюанс Захід дає нам практично копійка в копійку в порівнянні з тим що МИ САМІ ВИПЛАЧУЄМО В БЮДЖЕТ Ніяких запитань не виникає чому? А в мене є своя версія Навіщо чужому давати на війну на чужій території більше ніж спромоглись дати самі громадяни країни? Сидить якийсь американський сенатор чи німецький канцлер і дивиться Як сильно напрягся Дюра-Бачі....і рівно на стільки на скільки напрягся Дюра-Бачі з Летсуорком - рівно стільки Захід і добавляє... І за це треба дякувати а не розповідати що нам всі винні.... Питання на засипку - як збільшились зусилля Дюра-Бачі і Летсуорка після 22-02-2022 у розрізі сплати податків... Ну добре - податки то таке, економіка падає не всі можуть втриматись на попередньому рівні.. Тоді уточнення - але тоді питання - а скільки маскувальних сіток сплів..чи вареників зліпив...чи дронів зібрав??? Це ж треба просто хотіти... І чомусь в мене підозра що ніскільки. От і виходить Ті хто найменше напрягаються - хочуть щоб ХТОСЬ ЗА НИХ напрягся сильніше щоб вони й далі могли халявити.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 15 лис, 2023 16:58
budivelnik написав:Дюра-Бачі і Летсуорка
згідно правил форуму (і правил хорошого тону) заборонено перекручувати нікнейми, але зроблю поправку на ваше незнання іноземних мов (підказка rock це не орк)
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 14 раз.
-
-
Профіль
-
-
|