fox767676 написав:.............. срср був в якому положені восени 1941 коли окупував північний Іран?
Ми ведемо війну з 2-3 армією світу, та розраховуєм на успіх, але є сумніви у випадку з фактично оточеним 10 тисячним угруповуванням?
Більш не буду піднімати цю тему тут, сподіваюсь вона розглядається в генштабах Києва, Кишиніва та Бухареста і великі справи люблять тишу
колективний Захід вимагає від України війну за правилами (це не міжнародні конвенції, це умови нав'язані нам в обмін на військову і фінансову допомогу), тому відкривати другий фронт у Придністров'ї не на часі і не доречно з багатьох питань (тобто не вистачає зброї і людей на східному фронті, а ми розпочнемо там БД?), навіть після офіційного запиту від Молдови ( ратифікованим парламентом Молдови) "Зеленський, просимо ввести війська"-ВР України має дати на це згоди і ще має бути проголосованою резолюцією ООН)
Колективний захід вимагає це саме від Ізраїля, і що?
Пока что не очень вимагає. Так, просят (не требуют) поаккуратнее с "гражданским населением" и признают право Израиля "навести порядок" в Газе. После вторжения террористов ХАМАСа. Приднестровье хоть раз хоть в чём-то выступило против Украины?
freeze написав:Мне кажется наше политическое руководство оторвалось от реальности и неадекватно оценивает ситуацию. Это мое личное мнение, правильность которого безусловно можно оценить через несколько месяцев.
В нас притихло з кабами. І по втратах чуть легше. Погода не льотна. Тому арта, часто без картинки . Зара стрілецькі бої, місиво в болоті в рознесених посадках. Закидають десантом на броні зеків на убой. Регулярно й одинаковими партіями. Схоже взагалі не пояснюють обстановку.
холява написав: Это ваш последний аргумент , про "пидгазом " ? А вам разве в голову не приходило , что ввозя беспошлинно товар , обмануют государство и подвергают себя опасности попасть под арест ? Кроме того попасть под конфискацию и товара и транспорта на каком перевозился товар .
можно якщо на границі не в долі) і ви з високою ймовірністю б попали. Все приблизно так як би я здуру купив помпу й поїхав мити бурштин. щодо газу то мож я не прав і це якийсь інфантилізм , або ви просто лукавите... Тут люди дорослі й знають що в нас можно де можно і кому можно... мова була про те що якось не вчасно рішили лізти в чужий монастир з своїм уставом. Тим більше в збудований за останні десятиліття. Хочете окрему церкву ? Збудуйте. А те що поодбирали монастирі мало шо змінить. Тому що церква це громада а не будівлі. А там переводити румунів з мп в константинопольський просто смішно, там люди на Україну мало шо завязані, поголовно з румунськими паспортами, серед українського населення теж румунське громадянство не рідкість мож також НЕМОЖНО?
Ми вийшли на серійне виробництво «українських шахедів», в місяць виробляємо десятки БПЛА, — Міністр з питань стратегічних галузей промисловості Камишин.
Мммда навіть не знаю як прокоментувати таке "серйозне" виробництво від цілого міністерства
холява написав: Это ваш последний аргумент , про "пидгазом " ? А вам разве в голову не приходило , что ввозя беспошлинно товар , обмануют государство и подвергают себя опасности попасть под арест ? Кроме того попасть под конфискацию и товара и транспорта на каком перевозился товар .
можно якщо на границі не в долі) і ви з високою ймовірністю б попали. Все приблизно так як би я здуру купив помпу й поїхав мити бурштин. щодо газу то мож я не прав і це якийсь інфантилізм , або ви просто лукавите... Тут люди дорослі й знають що в нас можно де можно і кому можно... мова була про те що якось не вчасно рішили лізти в чужий монастир з своїм уставом. Тим більше в збудований за останні десятиліття. Хочете окрему церкву ? Збудуйте. А те що поодбирали монастирі мало шо змінить. Тому що церква це громада а не будівлі. А там переводити румунів з мп в константинопольський просто смішно, там люди на Україну мало шо завязані, поголовно з румунськими паспортами, серед українського населення теж румунське громадянство не рідкість мож також НЕМОЖНО?
Я постараюсь коротко изложить вами написанное .
Те ,кто занимаются контрабандой и не дают взяток тем кто должен собирать налоги для государства , будут задержаны .
Ты после инфаркта не бухаешь ? Как то странно ,что не хочешь быстрее сдохнуть !(інфантилізм , або ви просто лукавите... )
Взрослые люди понимают .(что понимают ???) Вопросов веры и отбора монастырей я тут еще не встречал . Румыны в Украине двойное гражданство .Интересно а у украинцев в Румынии есть двойное гражданство ?
Успіх написав:А внас НЕ нитіки, і НЕ скиглики, а хлопці, які просто хочуть додому
От ті, з ким я спілкуюсь не стільки додому хочуть, як хочуть "справедливості", зокрема схеми в дусі "місяць в окопах - місяць в ТЦК в рідній області чи на полігоні". Ну і щоб мобілізували всіх...
Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в П'ят 17 лис, 2023 09:35, всього редагувалось 2 разів.
Mimohod написав:Зараз відпустять тих хто може заплатити. Потім і до Успіха дійде черга. США нас прокинуло, то вертаємось під руку московії. Просто ще не знають як це народу піднести.
Успіх написав:Тобто, лежить собі такий ухуйлянт на дивані, попиває пивко і каже: "щось ті солдати в сирих окопах/бліндаж з мишами під постійними обстрілами, щось ниють і скиглять? Чого б це?" Не є.панати ж?
Mimohod написав:Зараз відпустять тих хто може заплатити. Потім і до Успіха дійде черга. США нас прокинуло, то вертаємось під руку московії. Просто ще не знають як це народу піднести.
з самого початку вторгнення "патріоти росії" так і не знайшли питання. що будуть робити з антиросією в своєму складі. ніякої руки московії не буде , просто гіпотеза про чорну дірку.