кто девушку спонсирует тот её и танцует. Сколько людей кормятся с бюджетной сиськи, чем не ресурс для мобилизации? Как кормиться с бюджета так конкурс 20 человек на место, а рыть окопы сразу почему то некому.
|
|
![]() кто девушку спонсирует тот её и танцует. Сколько людей кормятся с бюджетной сиськи, чем не ресурс для мобилизации? Как кормиться с бюджета так конкурс 20 человек на место, а рыть окопы сразу почему то некому.
![]() Снова фантомные боли.. не взяли виталю к сиське )))vitaliiangel , можно подумать ты в ту бюджетную сиську что-то положил
![]() Когда начнешь спонсировать своих и своей недвижки защитников? ![]() ![]() Ну якщо півступні відірвало чи птср, то мабуть не все одно ?. Буде тут дира з копійчаною пенсіею\пільгами (бо "воювали усі"), чи розвинена інфраструктура і піклування? Навіть з т.з. дозованої західної військової допомоги. "Захід все дасть, ви тільки воюйте" - не спрацювало. Потрібно якось власними силами реанімувати власний ОПК, хоча б щось нехитре що можемо виробляти - бпла, бмп, міномети, птрк, "вільхи", снаряди ![]() Ще раз лікбез 1 Я записую тільки ті податки які створюються в результаті моєї діяльності 2 Я не записую собі податки які створені в результаті діяльності інших , а саме а - ЄСВ і ПДФО з заробітної плати найнятих б - ПДВ на яке мені виписана податкова накладна( тобто ПДВ на сумму покупки 3 Так як а - ЄСВ і ПДФО з своїх доходів створив я - то цей податок я собі записую б - так як акциз 5% з роздрібного продажу підакцизних товарів створив я ( офіційно показав продаж , якби продав з під-поли то його б не було) тому це моя заслуга в - ПДВ на сумму націнки (націнку створив я, отже і будь який податок який з цього випливає - є моєю заслугою) Все розяснив? Чи потребуєте додаткових пояснень? От Ви купуєте з під поли самогон чи пляшку горілки , касовий чек не отримуєте - Ви ПДВ сплатили? чи хто його сплатив? -ніхто , ба більше Держава не отримає наступні податки акциз з роздрібного продажу акциз з виготовлення пдв з суми продажу Але ж Ви пляшку купили? І чому Держава не отримала нічого? Ви заплатили тих самих 100 грн як і в мене. Тільки от незадача Якщо купили в мене то акциз з продажу - 5 грн отримав місцевий бюджет- записано на мене ПДВ з виготовлення - 16 грн отримав Держбюджет - записано на горілчаний завод акциз з виготовлення - 20 грн отримав Бюджет - записано на горілчаний ПДВ з націнки - 5 грн - отримав Бюджет - записано на мене ЄСВ і ПДФО найняті - 4 грн - записано на них ЄСВ і ПДФО мої - 4 грн - записано на мене От і виходить Якщо я продав пляшку я заплатив -14 грн ті в кого я купив заплатили ще 36 грн мої продавці заплатили 4 Якщо купили на базарі - то 0. Так є моя заслуга з точки зору Бюджету? чи тільки ваша заслуга бо ви в мене купили А якщо Ви купили в мене то тільки тому що там а - гарантія що товар з заводу а не з підвалу б - є якесь приміщення куди можна зайти і подивитись не тільки на пляшку
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуТой хто загинув вже не переймається... Але його родина переймається ХТО ЇЙ ЗАПЛАТИТЬ 15 млн грн - і цей ХТО - працює на економічному фронті і зобовязаний заробити щоб заплатити Так само каліка - я не можу повернути йому здоровья...але зобовязаний сплатити йому страховку... І якщо тих хто може це зробити відправити на фронт То ні кількість загинувших не зміниться ні кількість калік... Але зміняться умови життя в родин загиблих і в самих калік в сторону погіршення. То як Погоджуєтесь що дурні пропозиції і бажання виглядати розумним - деколи приводить до непередбачуваних наслідків?
![]()
чомусь я думаю що ті що вважають себе економічно важливими після війни будуть тільки собі на ікорку заробляти. а от в тих у кого як ви сказали "якщо півступні відірвало чи птср" буде копійчана пенсія якщо ще її й дадуть. чи ви думаєте такі як вітальян після війни візьме на довічне утримання інваліда і буде його забезпечувати як самого себе? та будуть ходити мимо і сурло відвертати. і казати що в них самих грошей немає - хай держава дбає. а як держава в нас дбає то ми знаємо. ![]()
Облиште, не буде такого, по крайній мірі не при цій владі а може й взагалі ніколи. Зараз у всіх відносно цивілізованих країнах ІМХО майже всім керує політична доцільність=рейтингу правлячих партій. А вводити таку схему, як ви пропонуєте, це для влади означатиме вибішувати не дуже економічно активних громадян, а таких більшість.
|
|