Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 56095610561156125613 ... 14624>
Повідомлення Додано: Сер 22 лис, 2023 12:54

lapay написав:"Ізраїль програє і цей етап столітньої війни. Не буде заявленої повної окупації Гази, а буде припинення вогню і обмін заручниками, як цього хоче хамас. Такий мій прогноз."

це особистий прогноз? :)

та не потрібна Ізраїлю окупація того сектору. піклуйся потім про 2-3 млн населення.

але проблема в тому, що палестинці не можуть утворити керівні структури, які б намагалася хоч якось розвивати Газу, а не займатися тероризмом. щоб з цим робити - питання з *. можливо протекторат великої арабської країни, але таке щастя нікому не потрібне
Shaman

Подякував: 770 раз.
Подякували: 1631 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Сер 22 лис, 2023 12:55

lapay написав:
  flyman написав:А якщо "хамасівський" Сектор Газа стане на третину (половину) менше, то це перемога чи поразка?

А якщо Київ за три дні? Депортацію палестинців з сектора Гази Ізраїлю не дозволять зробити. Як зайшли в сектор Гази, так і вийдуть, не вперше, і не в останнє.

хамасівців трошки менше стало, но то таке :)
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Сер 22 лис, 2023 13:32

jump написав:звичний буденний вечір у Львові

https://t.me/tplviv/23713

////

П.С.
На початок 2023-го, за оцінкою Інституту демографії та соціальних досліджень НАН України, в країні налічувалося від 28 до 34 мільйонів осіб (у межах країни на 1 січня 2022 року)

останні дані - менше 27 млн... :cry:

Странно... -- наверное нужно еще больше бусиков для отлова "добровольцев" -- тогда нарид и тикать за бугор перестанет и те, кто повтикалы -- назад толпой ломанутся :D
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 488 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Сер 22 лис, 2023 13:49

Адміністрація США оприлюднила нові факти, які вказують на посилення військової співпраці між Іраном та Росією, а також на можливу підготовку до передачі в РФ іранських балістичних ракет для їх застосування проти України.
Про це заявив у вівторок під час онлайн-брифінгу координатор Ради Нацбезпеки США Джон Кірбі, передає власний кореспондент Укрінформу.
Детальніше тут: https://www.ukrinform.ua/rubric-world/3 ... osieu.html

Сьогодні відбувається черговий Рамштайн. Цікаво, що вони там вирішать.
ЗМІ публікують проект довгострокових гарантій безпеки, який підготував ЄС для України.
https://www.bloomberg.com/news/articles ... ommitments
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 22 лис, 2023 13:58

Re: Напад росії і білорусі на Україну

_hunter написав:Странно... -- наверное нужно еще больше бусиков для отлова "добровольцев" -- тогда нарид и тикать за бугор перестанет и те, кто повтикалы -- назад толпой ломанутся

я Вас перепрошую, то пацани "добивали" план на день.
можливо десь грілися вдень, чи свої справи рішали...., а на ніч вирішили добити план по мобілізації. Таких рвучких до роботи не більше десятка - план зробили і все.

Придумано не нами и задолго до нас:

" Чувства в кулак, волю в узду! Рабочий, работай! Не охай! Не ахай! Выполнил план — посылай всех в п№;%ду! А не выполнил — Сам иди н*?:й!
Goodman

Подякував: 769 раз.
Подякували: 576 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 22 лис, 2023 15:02

Bobua
1 Оплачувана відпустка після якої повертаєшся назад точно не дорівнює звільненню
  Долярчик написав:Будівельник-калькуляторний НЕ розуміє, що він оцими своїми підрахуями нікого не налякав!
Що там кажуть про
дурня який якщо не розуміє - то обовязково збреше?
1 Де і чим я когось лякав?
Не лякав, це просто спочатку один обмежений з 9класами освіти придумав, потім мене в цій своїй маячні і звинуватив?
Труси-хрестик
2 Для НеДурнів
Якщо пропозицію сформувати
Давайте зробимо всіх щасливими - то ясно що за неї проголосують УСІ..але при цьому ніхто щасливішим не стане
Тому грамотна постановка питання повинна враховувати як вигоди так і втрати
При чому
Зверніть увагу - фінансові втрати які я описав -мізерні ,навіть в порівнянні з хабарами які пропонують воєнкомам...
Тобто я особисто переконаний що долярчиків у нас мізер, а раз мізер страхопудів переляканих - то навіщо через 0,01% дурників- нормальних залякувати?
Нормальні москаля лупашать в першу чергу тому що це їх ВНУТРІШНІЙ обовязок
і тільки в другу чергу - за гроші.
А дурників -нитиків-страхопудів - легше звільнити , щоб атмосферу не псували , нехай їдуть в тил і там починають нити як вони мають вижити на базарі якщо ніхто велозапчастини в них не купує...
Востаннє редагувалось budivelnik в Сер 22 лис, 2023 15:08, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 22 лис, 2023 15:03

Президента РФ Володимира Путіна поєднує з колишнім генсеком СРСР Йосипом Сталіним ненависть до України та українців. Сталін свого часу влаштував Голодомор в Україні, вбивши мільйони цивільних. Тепер Путін має таку ж мету, розв'язавши війну проти мирної держави в 21 столітті. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву зробила глава американської делегації при ООН посол Лінда Томас-Грінфілд, пише "Укрінформ".
Bobua

Подякував: 120 раз.
Подякували: 175 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 22 лис, 2023 15:32

Re: Напад росії і білорусі на Україну

не лише я так думаю 8)

«Поразка у війні — найкраще, що може статися з Росією». Розмова з Ярославом Грицаком про путінську ідею агресії
для доступу для статті треба ввести email
Я маю скепсис щодо можливості перевиховання росіян, принаймні цих поколінь. Тому що я вважаю, що вони вже ціннісно сформовані. Можливі якісь відхилення, але рівень токсичності Росії, затоксикованість історії настільки велика, що, я вважаю, це вже майже неможливо.

Є шанси (про це пишуть соціологи), що можливо це буде з молодшим поколінням. Насамперед [йдеться про] школярів, підлітків, для яких Путін не якоюсь великою перевагою, а перешкодою. З ними можна працювати.

Але ключове, що має статися — Росія має програти. Колись Вайцзеккер, німецький президент, сказав, що найкраще, що сталося з Німеччиною — це те, що вона програла Другу світову війну.

Я думаю, найкраще, що може статися з Росією, — це вона програє війну. І лише тоді може початися перевиховання. Але перевиховання обов’язково за участі зовнішнього фактору. Обов’язково. Тому що сама Росія себе перевиховати не може.

Є різні варіанти перемоги України. На жаль, не один. Я не знаю, яким буде реальним кінець цієї війни. Хотілося б, щоб ми вийшли на кордони 1991 року. Хоча я знаю, що це проблематично. Не тому, що це неможливо, тому що це і величезні втрати серед українців, серед військового складу. Я не знаю, чи ми на це погодимося. Це інше питання.

Чи варто ці території, скажімо, Донбасу, який зараз повністю спустошений, відвойовувати… Це моя особиста думка. Прошу не вважати, що це думка більшості. Але я собі уявляю цю перемогу як 1991 рік. Це максимальна перемога. Очевидно, є інші варіанти мінімальнішої перемоги.

Я вважаю, що ключовою умовою перемоги є вступ України в НАТО і в Європейський Союз. І радикальні реформи, які зможуть з України зробити те, що зробилося з Фінляндією після радянської війни. Фіни зараз одна з найкращих, найбільш потужних, найбільш гуманітарних держав у Європі. І це так само під силу Україні.

Але є інша концепція: має бути сталий мир. Тому що ми розуміємо, що навіть після цього миру, який ми здобудемо, не зникає загроза Росії. Коли ми переможемо в цій війні, це не означає, що не треба буде воювати знову нашим внукам чи правнукам.

Тому для нас ключова ідея є сталого миру — зробити Росію такою, щоб вона більше не могла воювати, щоб Україна зникла як об'єкт для агресії і як «братній народ», який треба підкоряти, підчинити і внести в свої надра.
Востаннє редагувалось Shaman в Сер 22 лис, 2023 15:37, всього редагувалось 3 разів.
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Сер 22 лис, 2023 15:33

Успіх написав:
  Bobua написав:60000 -- то “втрати” передової премії, якщо відпустка рівна 0.6міс.
А люди йдуть у відпустку... Чомусь...
Так отож!))
Будівельник-калькуляторний НЕ розуміє, що він оцими своїми підрахуями нікого не налякав!
Тут згідні сплатити/втратити і більше грошей(і я також)

А в нас тільки 5 і 2 на дорогу. (
по сімейних тож хєр смахаєш. Поводи тільки народження дитини, смерть рідних, і власне весілля.
Мій отпуск вже 2 місяці переноситься. ще зуби за рік вже надо підлатати і так справ назбиралоси... короч напрягає вже ця хєрь.
Banderlog

Подякував: 114 раз.
Подякували: 89 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 22 лис, 2023 15:54

Shaman написав:
  lapay написав:
  flyman написав:А якщо "хамасівський" Сектор Газа стане на третину (половину) менше, то це перемога чи поразка?

А якщо Київ за три дні? Депортацію палестинців з сектора Гази Ізраїлю не дозволять зробити. Як зайшли в сектор Гази, так і вийдуть, не вперше, і не в останнє.

хамасівців трошки менше стало, но то таке :)

Так вони ж плодяться як таргани-а чому б ні, коли ООН з голоду не дасть померти.
drevlyanin

Подякував: 514 раз.
Подякували: 519 раз.

Профіль

#<1 ... 56095610561156125613 ... 14624>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: _hunter і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор