Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Ни фига не понял?! Пацаненок слишком громко клацал при хреново звукоизоояции? Так в Дрлярчиковом смарт вообще ни какие перегородки(даже хреновые как в хруще) не предусмотрены. 😏
Slon_Nosov написав: Так що там можна робити? Стояти в корках, шукати місце для авто? Важаю центр Києва непридатним для життя, виключення для пенсіонерів без авто і потреби їздити на роботу.
Сподіваюсь ви з висоти великого досвіду пишите? Мешкаю у центрі, як тільки з'явилась така можливість, жалкую що раніше це не зробив
А я сбежал из центра (начало Саксаганского) на Оболонь. Причины: проблемы с парковкой 2 авто и вечные пробки до спорткомплекса. В центр теперь езжу только на метро. Благо до него 50 м. Да, потолки почти в 2 раза ниже, зато панорама из окна лучше))
kingkongovets написав:до речі штамп «кияни на Хрещатику не гуляють» - перша ознака «корінного киянина» зі спального масиву
Ну... не знаю. Меня туда не очень тянет))) Если и гуляю - то Подол или парк КПИ. Там народу на порядок меньше. Кстати, спросил у своего друга, у которого детство прошло в треугольнике: Шота Руставели -- 57 школа -- бассейн Динамо, когда он последний раз "гулял" по Крещатику"? Получил ответ: "Наверно лет 25 назад" )))
kingkongovets написав:до речі штамп «кияни на Хрещатику не гуляють» - перша ознака «корінного киянина» зі спального масиву
Ну... не знаю. Меня туда не очень тянет))) Если и гуляю - то Подол или парк КПИ. Там народу на порядок меньше. Кстати, спросил у своего друга, у которого детство прошло в треугольнике: Шота Руставели -- 57 школа -- бассейн Динамо, когда он последний раз "гулял" по Крещатику"? Получил ответ: "Наверно лет 25 назад" )))
kingkongovets написав:офісна на штучному диханні ще з початку карантинів, але комерція - це ж не тільки офісна я мав на увазі якраз не комерцію, а житлову, де «креакли та інтелектуали» зі своїми прибутками роблять неабиякий вітер і в оренді і в продажах
сколько времени ойтишнеги делают "ветер"? а кто был до них? не будет их будут другие) Я лично философски к этому вопросу отношусь)
как говорил О.Бендер "если в стране ходят деньги значит у кого то их много")))
Цілий Київ креаклів і інтелектуалів) а тим часом українське айті вже півроку як кризі - кількість креаклів зменшується, по нерухомості повний застій - крім можливо є оселі - в області ціни знижуються з вересня, що цікаво і на оренду також
барабашов написав:Frant ТТ и Джеки с Даймонд Хиллами будут через полгода в пределах 1,5куе за метр?
Навряд чи. Через 2-3 роки такої ситуації, як зараз - запросто.
Стосовно преміального сегменту - я ніколи не цікавився. У мене реперні точки - 1к хрущовки (жилий стан) біля м.Святошино, Академмістечко і Лісова. Масовий загальнодоступний сегмент. На преміальнум нерухомість - попит вужчий.
В 2018 ці реперні квартири коштували 28 000-32000. В 2021 - 42 000 - 45 000. Зараз від 36 000. Тенденція абсолютна чітка По іншому й не може бути. За пройопи зе- команди платять всі. Хто життям і кров'ю, хто зменшенням прибутків
У % самі порахуєте, якщо треба. І ще не кінець війни.
барабашов написав:Frant ТТ и Джеки с Даймонд Хиллами будут через полгода в пределах 1,5куе за метр?
Навряд чи. Через 2-3 роки такої ситуації, як зараз - запросто.
Стосовно преміального сегменту - я ніколи не цікавився. У мене реперні точки - 1к хрущовки (жилий стан) біля м.Святошино, Академмістечко і Лісова. Масовий загальнодоступний сегмент. На преміальнум нерухомість - попит вужчий.
В 2018 ці реперні квартири коштували 28 000-32000. В 2021 - 42 000 - 45 000. Зараз від 36 000. Тенденція абсолютна чітка По іншому й не може бути. За пройопи зе- команди платять всі. Хто життям і кров'ю, хто зменшенням прибутків
У % самі порахуєте, якщо треба. І ще не кінець війни.
А сколько может стоить однокомнатная 29кв.м на втором этаже пятиэтажной хрущебы в 2 минутах от метро "Дружбы народов"?