asti написав:И вот спрашивается, зачем это было нужно - опускать курс до 36 в октябре-ноябре?! Чтобы теперь он опять вернулся на 37, с чего и начинали?? М-дя... Я бы на месте Шмыгаля (Зеленского) уже задумался об увольнении пана Пышного - из-за сего пана бюджет на ровном месте потерял почти 2 ярда гривен на курсах))
Вы это сейчас за свой бюджет так распереживались ? Вы ж по-моему известный карусельщик. Вы хоть просто уволить предлагаете, на соседнем форуме ему уже и мужеложество приписали. И это все из-за того, что поставили не на красное, а на чёрное ? Ну кто ж вам доктор ?
Да не переживайте вы за меня, я всё правильно поставил. Просто когда в октябре курс начал падать я недоумевал - как можно сливать по 500 - 700 млн баксов в неделю(!) коли з усіх усюд вже волали, що допомога під питанням, допомоги може й не бути, або буде, але значно менша. А пан Пишний як нівчому не бувало ллє доляр на міжбанку і просаджує курс майже на гривню! У мене тоді й тепер було одне питання: Навіщо??!
Ostv написав: уважніше читайте пана Сибарита (прийшов час виходу своїх людей з ОВДП та перехід в валюту, спроба залучення нових інвесторів та збереження старих, для подальшого нарощування продажу ОВДП, тобто рішення питання забезпечення подальшого фінансування держави та інше).
Я его читаю, но такого бреда он не писал. Пардон
Дійсно він про такий "бред" не пише. Але є час заходу в ОВДП і час виходу по солодкому курсу. Але головне треба наповнювати бюджет. Тому НБУ і льє. Ссори, якщо щось не так.
asti написав:И вот спрашивается, зачем это было нужно - опускать курс до 36 в октябре-ноябре?! Чтобы теперь он опять вернулся на 37, с чего и начинали?? М-дя... Я бы на месте Шмыгаля (Зеленского) уже задумался об увольнении пана Пышного - из-за сего пана бюджет на ровном месте потерял почти 2 ярда гривен на курсах))
Вы это сейчас за свой бюджет так распереживались ? Вы ж по-моему известный карусельщик. Вы хоть просто уволить предлагаете, на соседнем форуме ему уже и мужеложество приписали. И это все из-за того, что поставили не на красное, а на чёрное ? Ну кто ж вам доктор ?
Да не переживайте вы за меня, я всё правильно поставил. Просто когда в октябре курс начал падать я недоумевал - как можно сливать по 500 - 700 млн баксов в неделю(!) коли з усіх усюд вже волали, що допомога під питанням, допомоги може й не бути, або буде, але значно менша. А пан Пишний як нівчому не бувало ллє доляр на міжбанку і просаджує курс майже на гривню! У мене тоді й тепер було одне питання: Навіщо??!
Бо статті бюджету потребують грошей. А безкінечно накопичувати валюту очевидно теж ризиковано, бо західні патнери це можуть бачити і задавати питання - якщо у вас накопичилося стільки валюти - значить нової вам не потрібно.
Тут є такі, що декларацію про доходи заповнювали? Бо таке питання: треба ж вказувати, скільки готівки вдома знаходиться. Кожний зможе це прочитати і вкрасти потім. (знайомі, які знають, де та людина, яка заповнювала декларацію. Зараз реєстри закриті, але вони були відкриті до 2022 року. Як відкриють вільний доступ до ознайомлення з деклараціями, так родичі чи знайомі побачать, що зберігається у цієї людини вдома і грабануть або дадуть наводку (умисно чи невмисно). Хто з цим стикався?
Востаннє редагувалось Yuri_61 в Вів 05 гру, 2023 23:06, всього редагувалось 1 раз.
це називається <del>"сцяти проти вітру" </del> "іти проти ринку"
Yuri_61 написав:Тут є такі, що декларацію про доходи заповнювали? Бо таке питання: треба ж вказувати, скільки готівки вдома знаходиться. Кожний зможе це прочитати і грабанути потім. (знайомі, які знають, де та людина, яка заповнювала декларацію. Зараз реєстри закриті, але вони були відкриті до 2022 року. Як відкриють вільний доступ до ознайомлення з деклараціями, так родичі чи знайомі побачать, що зберігається у цієї людини вдома і грабануть або дадуть наводку (умисно чи невмисно). Хто з цим стикався?
для чого її вказувати? яка мета? фінмону не проконає, їм цікаве легальне походження (тобто підтвердження сплати податків).
Yuri_61 написав:Тут є такі, що декларацію про доходи заповнювали? Бо таке питання: треба ж вказувати, скільки готівки вдома знаходиться. Кожний зможе це прочитати і грабанути потім. (знайомі, які знають, де та людина, яка заповнювала декларацію.
Раз такие глубокие познания, то есть и ответ в какое место этой самой декларации о доходах (кстати, мы вообще про декларацию физика или кого?) сумму налички вписывать? Любопытно. Я не нашёл.