Успіх Головне, що Ви повинні розуміти -- нема якоїсь однієї, двох, трьох рішень-дій, які можуть змінити ситуацію. Потрібен цілий комплекс заходів. Навіть для найгіршого сценарію (капітуляції) потрібен цілий комплекс заходів, а не просто заявити і піти на неї.
І хто його (будь-який комплекс) потягне-проштовхне в існуючих умовах та розкладах? Питання риторичне.
Тому система, яка є, працює і добре. І буде працювати ... до ... чогось. Бо все може статися. Портніков так і сказав - А раптом Залужний розгромить рашовійсько... Я ж не знаю.
Ви виграєте час... Поважна героїчна місія випала вам. Призвуть іншого, місія ляже на нього. З повагою та героїзмом.
Так побудований цей довбаний світ -- колія; і зійти з неї ніяк.
Востаннє редагувалось detroytred в Пон 11 гру, 2023 18:14, всього редагувалось 2 разів.
холява написав:Чего это вы так на нашего Президента ? Его выбрали люди и теперь остается только жать следующих выборов . Вы бы лучше потерли не хорошие слова ...... Я что то не помню ваше выступления против почти не судимого " голубого волка с Донецка ".
А "Успих" , как и многие, просто психологически устали от войны .
Вітаю. Терти нічого не буду. Мої слова не (лише) про президента, а про все шапіто, що узурпувало владу у країні і, вважаю, ослабило Україну, що стало тригером нападу у 2022 році. Ну і про насєлєніє, яке в цьому приймало участь. За шапокрада з Донецька я не голосував на жодних виборах. Моїх виступів проти нього Ви не пам'ятаєте, бо я в ті часи не був зареєстрований на цьому ресурсі. В нашого піддослідного ще не самі погані умови, а скиглення лише його чутно.
Успіх написав:detroytred Це все балачки, типу бла-бла-бла. До людей не дійде!(як мінімум, найближчі роки) Тому, варіантів є тільки 2: 1. Приймуть ті, чи інші закони, з якими і далі далеко не всім буде солодко!(типу закручування гайок ухилянтам)
І зараз є купа законів, якщо їх виконувати, то далеко не всім буде солодко Але їх не виконують, проте влаштовують маскі-шоу по санаторіям
Це ж яка чудова картинка для раше-пропаганди - дивіться, забирають на війну під дулами автоматів
Успіх написав:2. Припинення вогню.(в який спосіб це зроблять - то вже потім можна дискутувати)
Долярчик, запам"ятай - НІ-Я-КО-ГО ПРИ-ПИ-НЕ-ННЯ ВО-ГНЮ НЕ БУ-ДЕ
detroytred написав:Успіх Головне, що Ви повинні розуміти -- нема якоїсь однієї, двох, трьох рішень-дій, які можуть змінити ситуацію. Потрібен цілий комплекс заходів. Навіть для найгіршого сценарію (капітуляції) потрібен цілий комплекс заходів, а не просто заявити і піти на неї.
І хто його (будь-який комплекс) потягне-проштовхне в існуючих умовах та розкладах? Питання риторичне.
Тому система, яка є, працює і добре. І буде працювати ... до ... чогось. Бо все може статися. Портніков так і сказав - А раптом Залужний розгромить рашовійсько... Я ж не знаю.
Ви виграєте час... Поважна героїчна місія випала вам. Призвуть іншого, місія ляже на нього. З повагою та героїзмом.
Так побудований цей довбаний світ -- колія; і зійти з неї ніяк.
Рішення приймаються "на вчора". "Бовтаємся в надії, може припливем до якого твердого берега", напр. ЄС/НАТО.
Успіх написав:detroytred Це все балачки, типу бла-бла-бла. До людей не дійде!(як мінімум, найближчі роки) Тому, варіантів є тільки 2: 1. Приймуть ті, чи інші закони, з якими і далі далеко не всім буде солодко!(типу закручування гайок ухилянтам)
І зараз є купа законів, якщо їх виконувати, то далеко не всім буде солодко Але їх не виконують, проте влаштовують маскі-шоу по санаторіям
Це ж яка чудова картинка для раше-пропаганди - дивіться, забирають на війну під дулами автоматів
Успіх написав:2. Припинення вогню.(в який спосіб це зроблять - то вже потім можна дискутувати)
Долярчик, запам"ятай - НІ-Я-КО-ГО ПРИ-ПИ-НЕ-ННЯ ВО-ГНЮ НЕ БУ-ДЕ
дисклеймер: при теперішніх керманичах, але вони #НЕ-ПЕРОБИРАЮТЬСЯ-БО-ВС
Опять из за вас на форуме развели треплю языками .
Вы или не умный (очень мягко ) или человек которому нечего делать на войне , кроме как обсуждать собственное настроение с другими . При этом, имея доступ к интернету , пище , к отпускам домой и многому другому , вы жалуетесь на негаразды . Я прошел ту же участь что и вы . Вот сейчас прямо пишу , очень жалею что меня уволили .
flyman написав:Рішення приймаються "на вчора". "Бовтаємся в надії, може припливем до якого твердого берега", напр. ЄС/НАТО.
Рішення приймають посадові особи. В посадових осіб, а не в когось іншого в суспільстві, важелі керування та впливу на процеси в країні та суспільстві. Саме в них.
Тобто: В мене це формулюється -- виконують обов'язки по мінімуму. А ніхто за них їх функції не виконає, бо посади (інструменти в них). Волонтери ... Тільки допомогти можуть. А якщо це сфера суду, МЗС, поліції і т.д.? Хоча волонтери в поліції є)) - варти (дружинники))
Навіть нормальних профсоюзів та інших суспільних організацій не зробили...
І мабуть ми не бовтаємося, а твердо стоїмо в колії (між Європою та Азією). Періодично намагаючись прибитись ... нехай)) до Європи.
flyman написав:Рішення приймаються "на вчора". "Бовтаємся в надії, може припливем до якого твердого берега", напр. ЄС/НАТО.
Рішення приймають посадові особи. В посадових осіб, а не в когось іншого в суспільстві, важелі керування та впливу на процеси в країні та суспільстві. Саме в них. ... І мабуть ми не бовтаємося, а твердо стоїмо в колії (між Європою та Азією). Періодично намагаючись прибитись ... нехай)) до Європи.
Так в том-то и дело: нет в посадових осіб никакого Плана Пэрэмогы (секрет Полишенеля). Поэтому да -- тянется время в надежде "или ишак или падишах" -- при этом рисуется максимально красивая картинка для зомбоящика. Про корупционную составляющую "рулим потоками" -- не будем.