|
Sense Bank |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Вів 12 гру, 2023 14:26
ГеннадийUA написав: Sense Bank написав: flysoulfly написав:а отменилм два бесплатных снятия в месяц ? (с каждой карты пакета или всего? )
ДД, ні, все так і залишається. 2 рази на місяць - зняття без комісії. 3й раз і наступний - 3% мін 25 грн (1 долар, 1 євро) комісія. Якщо це депозит, відсотки по депозиту - без комісії, попередньо потрібно менеджеру уточнити, що зняття відбувається депозиту. Рахується по пакету зняття, не по кожній картці окремо. Зоряний лорд Підтримки, Ярослав ⭐️
Дивно, в мене досить Ультра, й пару місяців тому я уточнював у відділенні - зняття рахується по кожній картці окремо, тобто в мене безкоштовно два рази грн. та два рази долар на місяць.
Депозитні кошти безкоштовно
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 950 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Вів 12 гру, 2023 14:36
ГеннадийUA написав:Дивно, в мене досить Ультра, й пару місяців тому я уточнював у відділенні - зняття рахується по кожній картці окремо, тобто в мене безкоштовно два рази грн. та два рази долар на місяць.
Ви праві, рахується по кожній окремо на зняття без комісії у касі. Щось я в трубу вистрелив, вибачаюся 😔 Зоряний лорд Підтримки, Ярослав ⭐️
-
Sense Bank
-
- Представник банку
-
- Подякував: 184 раз.
- Подякували: 1417 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
2
Додано: Вів 12 гру, 2023 15:11
Sense Bank написав: novichok написав:Хм. Сплатив комуналку одним кліком, але в історії все розсипалося на окремі оплати і в розрочку можна перевести тільки опалення, решта оплат, ясна річ, меньша 500 грн кожна. Розрахункова дата 5 число. Опалення переведу в розрочку (100 грн коміса не плачу}, а щоб не платити 100 грн за оту решту оптат, потрібно погаситися до 5 січня?
Вітаю! Я так розумію ви обрали були відразу всі компанії? Бо якщо так, воно так і має буде, як раз по кожній окремо проходить оплата. Щодо РКО в 100 грн, то на розрахункову дату у вас заборгованість не має бути 20 грн або більше. Тобто, якщо опалення ви переводите в розстрочку, тоді тут все добре, за розстрочку РКО немає. А от щодо інших платежів, то так, краще погасити заборгованість до РД (розрахункової дати), щоб не вийти на -100 грн. Зоряний лорд Підтримки, Ярослав ⭐️
Це вже в січні гасити, так?
-
novichok
-
-
- Подякував: 36 раз.
- Подякували: 313 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 12 гру, 2023 15:18
novichok написав:Це вже в січні гасити, так?
Якщо ви питаєте про розстрочку, то перший платіж по розстрочці списується через одну розрахункову дату, а всі інші будуть списуватися кожного місяця в розрахункову дату. Тобто, якщо у вас розрахункова дата 5.12, а ви перевели у розстрочку умовно 7.12, то вам потрібно буде вносити перший платіж до 5.02.24. А якщо ви про ті оплати, які не у розстрочку, то так, краще погасити заборгованість до розрахункової дати, щоб не було заборгованості та РКО. Зоряний лорд Підтримки, Ярослав ⭐️
-
Sense Bank
-
- Представник банку
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
2
Додано: Вів 12 гру, 2023 16:16
Sense Bank , підкажіть будь ласка, по пакету Вайт тепер сума обов'язкових залишків(щоб не було знято комісії за обслуговування) на рахунку становить 50000,замість 70000 як було раніше?
-
JanIs
-
-
- Подякував: 44 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 12 гру, 2023 16:20
Sense Bank написав: ГеннадийUA написав:Дивно, в мене досить Ультра, й пару місяців тому я уточнював у відділенні - зняття рахується по кожній картці окремо, тобто в мене безкоштовно два рази грн. та два рази долар на місяць.
Ви праві, рахується по кожній окремо на зняття без комісії у касі. Щось я в трубу вистрелив, вибачаюся 😔 Зоряний лорд Підтримки, Ярослав ⭐️
за-ши-бис-ь косалтинґ 
-
flysoulfly
-
-
- Подякував: 1892 раз.
- Подякували: 330 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 12 гру, 2023 16:25
JanIs написав:Sense Bank , підкажіть будь ласка, по пакету Вайт тепер сума обов'язкових залишків(щоб не було знято комісії за обслуговування) на рахунку становить 50000,замість 70000 як було раніше?
Все так, 50 000 грн. Або: - за всіма рахунками в рамках пакета буде виконуватися 10 і більше покупок в місяць; - або загальна сума покупок за картками з пакета перевищить 2 500 грн.; Ну або дієвий лайфхак, це коли ви робите 10 поповнень (з пакетної картки) мобільного номера у застосунку на суму від 5 грн і виконуєте першу умову  Зоряний лорд Підтримки, Ярослав ⭐️
-
Sense Bank
-
- Представник банку
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
2
Додано: Вів 12 гру, 2023 17:49
Sense Bank написав: ГеннадийUA написав:Дивно, в мене досить Ультра, й пару місяців тому я уточнював у відділенні - зняття рахується по кожній картці окремо, тобто в мене безкоштовно два рази грн. та два рази долар на місяць.
По кожній карті чи по кожному рахунку в пакеті? Якщо зробити доп. карту, то буде 4 зняття з одного рахунку ?
-
Kalgan
-
-
- Подякував: 47 раз.
- Подякували: 128 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 12 гру, 2023 17:56
JanIs написав:Sense Bank , підкажіть будь ласка, по пакету Вайт тепер сума обов'язкових залишків(щоб не було знято комісії за обслуговування) на рахунку становить 50000,замість 70000 як було раніше?
Это ж в каком году-то было 70к? Как минимум, со времён введения конвертов уже было 50к (точно помню, что одного конверта хватало, чтобы не беспокоиться). Да и, вроде, и пару лет до того тоже.
-
moveton
-
-
- Подякував: 68 раз.
- Подякували: 717 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
6
Додано: Вів 12 гру, 2023 18:52
Kalgan написав:По кожній карті чи по кожному рахунку в пакеті? Якщо зробити доп. карту, то буде 4 зняття з одного рахунку ?
Схоже всі трошки заплутались, але не проблема, зараз розберемось😊 По карткам White, Black, Graphite ви можете зняти кошти без комісії, двічі в місяць в касі банку саме з рахунку. Якщо в пакеті послуг є рахунок в гривні та в валюті долар/євро, то по кожному з цих рахунків ви можете зняти кошти двічі в місяць без комісії. Якщо у вас є картка в гривні, і ви відкриєте до цього рахунку ще одну додаткову картку, без комісії зможете зняти кошти в касі двічі в місяць, не 4 рази) Якщо це зняття депозиту, чи відсотків по депозиту -зняття буде без комісії навіть на 3 чи 4 раз, але обов'язково потрібно звернутись до менеджера у відділенні перед зняттям. Ваша фея-помічниця, Оля🧚♀️
-
Sense Bank
-
- Представник банку
-
-
-
Профіль
-
-