|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Сер 13 гру, 2023 14:30
Schmit написав:Так, у 2019 році
Ні. Бо вибір був лише між котом в мішку і кудлатим сивим пуделем)) - що той, а що той - НЕ гарантували, що інший пудель НЕ нападе!
-
Успіх
-
-
- Подякував: 284 раз.
- Подякували: 1010 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Сер 13 гру, 2023 14:33
Віталійан Згоден, що некоректно висловився про *стає місцем загального користування*. Звісно ж ні.
Мова була про допуск та ін. права споживачів. Так от з цієї точки зору в споживачів-відвідувачів є купа прав в оцій приватній власності під час роботи закладу. Фактично місце загального користування. А не як власник безпідставно забажав.
Що споживач-відвідувач прийшов у державний заклад, муніципальний, що у приватний.
Про це була мова. (Навіть є отаке - коли я взяв з полиці товар, він вже мій. Можу його з'їсти, зламати і т.д. Але з обов'язком розрахуватися за нього. Тобто виникає зобов'язання розрахуватися за нього. Або повернути неушкодженим одразу на касі).
Але і те, що власник може зачинити або відмовити на грунтовних підставах - це те ж є. Правда, хочу-не хочу надавати, впускати до них не відноситься.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 13 гру, 2023 14:36
detroytred написав:Віталійан Згоден, що некоректно висловився про *стає місцем загального користування*. Звісно ж ні. Мова була про допуск та ін. права споживачів. Так от з цієї точки зору в споживачів-відвідувачів є купа прав в оцій приватній власності під час роботи закладу. А не як власник розсудив. Що споживач-відвідувач прийшов у державний заклад, муніципальний, що у приватний. Про це була мова. (Навіть є отаке - коли я взяв з полиці товар, він вже мій. Можу його з'їсти, зламати і т.д. Але з обов'язком розрахуватися за нього. Тобто виникає зобов'язання розрахуватися за нього. Або повернути неушкодженим одразу на касі). Але і те, що власник може зачинити або відмовити на грунтовних підставах - це те ж є. Правда, хочу-не хочу надавати, впускати до них не відноситься.
Не може відмовити по причині: раси, кольору очей, мови, релігії, відсутності органів і т.п.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1608 раз.
- Подякували: 2854 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Сер 13 гру, 2023 14:41
freeze написав:Основная сложность для офицеров это армейский д*****, уже говорил об этом армию за два года не смогли реформировать, не смогли реформировать процессы, логистику принятия решения, отчётность, доповиди, движения армейского имущества, это все какой-то грёбаный стыд 19 века.
Це у дійсно нормальній частині та на дійсно нормальній посаді. Частини різні, посади різні. Основні складнощі різні.
Востаннє редагувалось detroytred в Сер 13 гру, 2023 15:15, всього редагувалось 2 разів.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 13 гру, 2023 14:43
flyman написав:Не може відмовити по причині: раси, кольору очей, мови, релігії і т.п.
Це само собою. Мова була про підставу -- просто не хочу тобі продати або надати послугу, впустити.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 13 гру, 2023 14:51
-
Успіх
-
-
- Подякував: 284 раз.
- Подякували: 1010 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Сер 13 гру, 2023 14:54
Letusrock написав: Успіх написав:Тому я спокійно міг ухилитись! Але я - пішов!!! НЕ ухилився!
тут є вплив шоку перших тижнів війни: а) багато хто з тих що пішов тоді, тепер би спробував ухилитись б) багато з тих що тепер ухиляються, тоді цілком могли піти Відповідальні та мотивовані хлопці стали якби заручниками обставин, а ті хто тоді був 50/50 тепер став 1/99 (бо страх, корупція, несправедливість і т.д.)
Кто вам дал такую статистику ? Обидно , что проведя 18 месяцев на войне, плавая в океане крови каждый день , спасая ребят ,которые даже не задумывались идти или не идти на войну читать от какого то невидимого писателя результат его субъективного мнения . Вы про войну не пишите , это не ваше . Пишите про торговлю жаренными семечками .
Востаннє редагувалось холява в Сер 13 гру, 2023 16:58, всього редагувалось 1 раз.
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4144 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Сер 13 гру, 2023 14:55
Якщо ви вирішили побути адвокатом пана Хотаба, то питання до вас: yanyura написав:Во-первых, Hotab уже отвоевал 9 лет, с апреля 2014 по весну 2023 ( Hotab, спасибо за уточнение) в отличие от подавляющего большинства пишущих здесь!
Це все ми знаємо лише з слів самого пана Хотаба, так? yanyura написав:Во-вторых, он ушел временно, из-за малого количества вертолетов - молодые пилоты должны набираться опыта бд, или просто сидеть на земле в ожидании поступления техники?
Тобто, якщо вертольотів не буде в достатній кількості, Хотаб буде сидіти в Африках до перемоги. Зручно. yanyura написав:В-третьих, он ни разу не написал, что он свое отвоевал, пусть теперь воюют другие, наоборот, писал, что готов в любой момент вернуться на службу.
Але йому заважає що? yanyura написав:В-четвертых, пилот легко может заменить пехотинца в окопе, а Успіх'а в подвозке снарядов, а сможет ли пехотинец так же легко заменить пилота когда поступит техника?
Успіху все одно , хто його замінить - Хотаб чи я. До самого пана Хотаба в мене геть нема ніяких питань. Це просто якась незнайома людина з інтернетів і швидше за все - достойна. Але не розумію маніакального переслідування деяких форумчан з питанням "чого не в окопі?", коли сам там не знаходиться.
-
whois2010
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 83 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: Сер 13 гру, 2023 14:59
vitaliiangel написав: Успіх написав:І зараз ми знову можемо піти по колу дискусії
холява вы эту критичность хотели увидеть? у пациента бывают помутнения, но критичность присутствует и исцеляет.
Первый раз от него это читаю .
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4144 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Сер 13 гру, 2023 15:14
Успіх написав: Schmit написав:Так, у 2019 році
Ні. Бо вибір був лише між котом в мішку і кудлатим сивим пуделем)) - що той, а що той - НЕ гарантували, що інший пудель НЕ нападе!
Вибір був набагато більшим, а ви і багато інших побачили тільки цих два. Тому такий результат.
-
Schmit
-
-
- Подякував: 82 раз.
- Подякували: 277 раз.
-
-
Профіль
-
-
|