vitaliiangel написав:Гранати на Закарпатті підірвав депутат сільської ради від партії "Слуга Народу" Сергій Батрин.
барабашов написав:наркоман или контуженный жизнью?
поки що нічого не зрозуміло, то він раніше служив у 128-й і його ігнорували з питань соц.забезпечення, то він взагалі не служив і є перевізником а це якась особисна неприязнь до одного з депутатів, то вже "акт справедливості" бо бюджет вирішили пиляти на бруківку а не оборону.
Bobua написав:.............. Натомість у тилах панує дикий сюр.
Муніципал.траспорт викидає людей при тривозі і лишає чекати під відкритим небом (і це замість хоч якогось захистку всередині і виручки в міськ.бюджет). Приват.маршрутки на це вже плюнули, як я зрозумів...
В Харькове такого уже очень давно нет, да и было очень недолго. А общественный транспорт, в т.ч. и метро, бесплатный.
adeges написав:Я досліджував. За лютого 2022 по липень 2023 євросоюз нам дав та пообіцяв 77 млрд євро, США - еквівалент 35 (враховуючи 11.2 млрд яке застрягло в Конгресі), Велика Британія 7, Японія 6, Норвегія 4, Канада 3.5, Німеччина менше 2, всі інші - менше 5. З них фактично видали 46, ще не видано 93. Що звичайно доводить, що всі країни рівні, але є рівніше у сенсі допомоги, і коли великий донор відпадає, нехай на час, його не замінять і десять інших.
Приблизно згідний з вашими цифрами. Зауважу тільки що "ще не видано 93" не означає що будуть видані, а головне КОЛИ.
Також зауважу що Афганістану за 20 років видано(з США) 2 трильйони доларів!!! І це при тому що Афганістан ні з ким не воював фактично. Але дивлячись відео про Афганістан і дивлячись на цю суму я можу зробити тільки один логічний висновок - Афганістан цих грошей(>90%) навіть не бачив, гроші виділяла влада США, а отримували "конкретні люди/організації США". Іншими словами це просто корупція і гроші "для Афганістану" просто були вкрадені(це по-українськи), а по-американськи - такого в США бути не може тому що не може бути, в США корупції немає, в США все чесно-прозоро, в США чесні суди, чесні президенти і т.п.
adeges написав:Я досліджував. За лютого 2022 по липень 2023 євросоюз нам дав та пообіцяв 77 млрд євро, США - еквівалент 35 (враховуючи 11.2 млрд яке застрягло в Конгресі), Велика Британія 7, Японія 6, Норвегія 4, Канада 3.5, Німеччина менше 2, всі інші - менше 5. З них фактично видали 46, ще не видано 93. Що звичайно доводить, що всі країни рівні, але є рівніше у сенсі допомоги, і коли великий донор відпадає, нехай на час, його не замінять і десять інших.
Приблизно згідний з вашими цифрами. Зауважу тільки що "ще не видано 93" не означає що будуть видані, а головне КОЛИ.
Також зауважу що Афганістану за 20 років видано(з США) 2 трильйони доларів!!! І це при тому що Афганістан ні з ким не воював фактично. Але дивлячись відео про Афганістан і дивлячись на цю суму я можу зробити тільки один логічний висновок - Афганістан цих грошей(>90%) навіть не бачив, гроші виділяла влада США, а отримували "конкретні люди/організації США". Іншими словами це просто корупція і гроші "для Афганістану" просто були вкрадені(це по-українськи), а по-американськи - такого в США бути не може тому що не може бути, в США корупції немає, в США все чесно-прозоро, в США чесні суди, чесні президенти і т.п.
buratinyo написав:Какие еще есть версии на фоне того, что фото с места убийства так и не было опубликовано, хотя новость распространили быстро и организованно?
По этим фото можно установить личность? Ну а "Кива был одной из приоритетных целей" для СБУ звучит несколько несерьёзно. У СБУ нет более срочных и важных задач, чем устранение Кивы ("спецоперация СБУ готовилась длительное время", " его "вели" давно, изучая детали маршрутов передвижения, распорядок его дня и привычки. Несмотря на серьезную охрану, его удалось ликвидировать.")??? Он сегодня представлял хоть какую-то опасность?
flyman написав:хто буде наповнювати бюджетну сіську, партнери будуть накрапувати піпеткою для підтримання соц.сфери, але ніяк сил оборони.
Вважаю, що партнери, якщо зацікавлені у нашій підтримці, то наповнюватимуть і сили оборони. Нікуди не дінуться...
А поки сили оборони та тил (тобто ми й так справляємося), то начебто наповнюють тіко соцсферу. Як тут хтось зазначав - нема різниці в який карман кладуть, якщо вони обидва твої.
Не будуть зацікавлені партнери, так тим паче нам вискакувати тільки своїми ресурсами. І зрозуміло, що за рахунок тилу, а не фронту.
Флай, якщо б хтось думав за кінцевий результат для країни, а не для себе, то це було б видно з самого початку кожної чергової каденції можновладців. А на рівні пересічних у складні часи ще наявніше: або когось примушуєш ти, або тебе. Чи Ви гадаєте, що вояки безкінечно будуть тільки вмовляти, просити, жалітися, взивати до совісті? Якщо так не вважаєте, то спрогнозуйте наступну фазу.
Це величезна потужна махіна, яка вимагає ресурсів... Посипатися, звісно, може, якщо керувальники заб'ють, або вирішать, що цей варіант краще.
Але в будь-якому разі хоч якісь намагання спробувати отримати необхідне будуть. Поки наче ставка, що забезпеченням мобресурсом все ж таки займуться всі разом: всл (тцк), влада та поліція. Все ж таки хочуть пропітляти між крапельками. А це актуально, необхідно було на самому початку. Тепер же це вже запізно. Постійне запізнення...