Цікаво, що вони вважають дронами..?
|
|
![]() А він не спорожниться, бо це класика з "Однажди орел..." -- америк.генерал з сумом спостерігав, як з Нью-Йорка йшли баржі японцям, завантажені металобрухтом; і чудово розумів, що з цього металобрухту японці виплавлять кулі, які будуть вбивати його. І до дупи, що він це намагався втлумачити сенаторам, бізнесменам, політикам. Баржі йшли,його було вбито кулями з отого металобрухту... А стосовно зупинки так це друга класична ситуація: від Гегеля, але в художньому описі Товстого)) *Війна та мир* -- коли вже всі до останнього пекаря переформатувалися (тобто розраховані на хліб для великої битви, походу на мацкву), тобто вся махіна перебудована та заточена під війну, то хто ж зупиниться-то? Тобто рашики зараз будують воєнзаводи, створюють нові корпуси, співають про перемогу, перелаштовують системи управління в державі під війну (коли інші в світі удосконалюють авто, мийки і т!д.) --- і тут рашики скажуть стоп-машина; мирно торгуємо-живемо; і отримають совок перед розпадом ... навіть нафта не спасе... Тому, якщо вони остаточно вирішили перейти межу (а бюджет 70% на війну, чи скільки там, саме на це вказує), то фіг вони зупиняться... Ще питання навіть при наших танках під кремлем. Бо Напольйона в мацкві згадають. А партнери... Штати коли роздуплилися у 2 СВ при нападі на бритів, французів і т.д.? Тому Європа готується сама вирішувати свої проблеми: *Як відзначив міністр оборони ФРН, Росія значно збільшує виробництво зброї для підтримки свого вторгнення в Україну, а також загрожує країнам Балтії, Грузії та Молдові. «Ми можемо зіткнутися із небезпеками наприкінці цього десятиліття. Але на той час ми будемо до них готові», – твердить Пісторіус. Міністр також зазначив, що Європа має усвідомлення того, що можливо, доведеться компенсувати американську допомогу Україні, якщо у Вашингтоні не зможуть погодити нове фінансування.* Тільки маленьке уточнення - не готується, а збирається))) готуватися. Розуміє-знає, але мало робить. Точно так, як і в нас було...
![]()
Вони навіть приймають танкер з роснафтою в своїй амервійськбазі. Тобто не напружуються хоч обгортку зробити. *Військово-морська база Норфолк – головна військово-морська база Військово-морських сил США на східному узбережжі країни, 7 грудня в обхід ембарго прийняла танкер, який прямим рейсом з Новоросійська доставив на об'єкт 50 тис. тонн російських нафтопродуктів. Про це заявляють моніторингова група «Інституту Чорноморських стратегічних досліджень» та BlackSeaNews. Це класика...
![]() Дуже потужне інтерв'юМіжнародне право і так вже зруйноване, хіба ні?
– Воно зруйноване, але є межі. – Межі руйнацій. – Я розумію, що для українців, які гинуть і перебувають під бомбардуванням, важко зрозуміти, яка може бути ще межа. Я вибачаюсь за те, що я зараз кажу, але допомагають переможцю. Ми – жертва. Інвестують у переможця. Те, що ми б'ємось, ми продемонстрували, що ми дуже серйозний претендент на перемогу в цій війні. Нам повірили, в нас почали інвестувати. Чим більше, чим потужніше ми будемо, чим більше будемо воювати, то такій армії і такому народу будуть допомагати. Короткозорість кого? України? – Того, хто вважає, що не з'явиться ще однієї трагедії у світі, яка затьмарить проблему в Україні. Це могло бути виверження вулкану, наприклад, а не війна в Ізраїлі, але щось все рівно б сталося. Якщо хтось не розумів, як діють закони медіа про те, що рано чи пізно популярність України впаде і нам треба буде шукати новий варіант, щоб підтримку цього знайти, це теж недалекоглядно. Тобто, це все передбачено. Зокрема, падіння допомоги. Нам треба очевидно інвестувати в себе і демонструвати всім нашим партнерам, що з вами або без вас ми будемо воювати. Ви або приєднуйтеся до нас і ми воюємо разом, або ми воюємо самі. І ця позиція завжди викликає не тільки повагу, а й і всі розуміють, окей, ці шалені українці все рівно будуть воювати, давайте вкладатися. Вони це знають, розуміють. Все передбачено. Але! Хрін хто з народом (населенням?) розмовляє, як Рузвельт. Тобто чесно. І після цього чогось хоче від нього? Якесь дурне шоу...
![]()
я вам більше скажу. недавно (у травні 2023) обласна держадміністрація шукала спеціаліста з інформаційної безпеки з зарплатнею аж 10К. при тому що в цей же час ДТЕК також шукав такого самого спеціаліста і не могли знайти за 35К. Шукали десь місяців з чотири. то я прикидую кого обласна адміністрація взяла на роботу та що він в стані захистити. ![]()
як кого, якось родича або родича кума, ніби ти не в темі, як проходять "конкурси на вакансії", там ще і броня як бонус, і що туда ходять не роботу робити і гроші заробляти, максимум, як форумна обліківка Болт, штани протирати, "роль кібербезпеки трохи перебільшена" (с) ![]() эта должность гуляла по сайтам работы. так что даже "якось родича або родича кума" не хотели идти. я к тому что кого нанимают - так они и работают. ждать от должности за 10К что бы он работал? а то некоторые рассказывают как держслужба работать должна. как платят так и работает. сам рассказывал даже зад не почешет за такие деньги. ![]() должности за 10К что бы он работал?
[/quote] Я теж знаю про таке. Ті клерки бідні як церковні криси. Може «топи», яких одиниці, щось там собі і мають, але не офісний планктон. Я думаю прикольні з/п в ДАСУ (авіаслужба). Там вони на двох поверхах в мінінфраструктури сидять. Але теж далеко не у всіх, а у рєшал.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|