Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 59135914591559165917 ... 14778>
Повідомлення Додано: Нед 17 гру, 2023 16:55

Letusrock написав:
  yama написав:Квиток не дали бо не було бланків

в багатьох знаю така проблема

Яка тут «проблема»? 😀
З дому не виходять в АТБ в Береговому? В чому суть проблеми? :mrgreen:
Hotab

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2472 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Нед 17 гру, 2023 16:56

unicdima написав:Нардепка від Слуги народу і заступниця голови Комітету Ради з нацбезпеки, оборони та розвідки Мар’яна Безугла пропонує позбавляти громадянства військовозобов'язаних, які не повертаються в Україну, а їхні активи віддавати сім'ям загиблих захисників.

І чим це відрізняється від рашистів ? га ?
pesikot

Подякував: 543 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Нед 17 гру, 2023 16:58

prodigy написав:3 роки Сбер працював після початку війни 2014р, а ми тикаємо пальцем в США

В мене мова не стільки про косяки партнерів, а про принципи. Точніше про те, що це цілком нормальне явище. І так було, є і буде завжди і всюди.

Мене більш вразило у Пристайко про короткозорість. Фактично він спонукає бути невіруючим нікому і ні у що.
Дивіться: фахівцем у всьому і вся, а також мати всю і вся інфо людина апріорі не може. Тому хоч не хоч, а в багатьох випадках приходиться довіряти словам політиків, посадових осіб.
А потім коли це вже по факту виявиться не так, тобі скажуть: вірити-повірити-так вважати --- це бути короткозорим. Тобто --- да сам ти лох, що довіряв-повірив у те (той інфі), що хтось (відповідальна!посадова! особа, фахівець) офіційно (а не в сортирі комусь) заявляла-інформувала-запевняла.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 17 гру, 2023 17:00

detroytred написав:Prodigy
Дякую за роз'яснення! Тепер буду знати, що цей разючий приклад недоречний (виявляється це помилка).
Тому залишаються менш "вопіющі")) прямі покупки добрив, ядерпалива, платини. Хоч і несанкційні.
Якщо перегляните свої попередні повідомлення то у вас вийде
30% - всьо пропало
30% -фіг його знає
30% - ми найкращі
10%- невідомо до якої категорії належать
Математично якщо сплюсувати вийде 0 користі.

Так це дозволяє отримати постійну прихильність то від одного табору(всьопропалістів) то від другого( патріотів)...
Але в мене питання - а вам особисто нафіга НУЛЬОВИЙ вихлоп.
Просто зайшли по3,14здіти?
То може краще окопні свічки робіть , чи сітку плетіть - все користі для ЗСУ і Перемоги - більше
Адже ви в Перемозі зацікавлені найбільше...Це ж після перемоги пенсія військових зросте.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1

yama написав:
  mephala написав:
  yama написав:Та це не має значення адже Старі військові квитки до створення ТЦК не дійсні.

це хто вам таке сказав і де таке написано?

Вони не дійсні для отримання броні, треба все одно уточнювати дані. Спробуйте з таким отримати бронь

Почали, що без воювати - нєма квитка. Нєма квитка - нєма броні

Теперь бронь, через уточнення данних

А по факту отримують бронь, навіть без уточнення данних. Звісно, якщо ВОС підлягає бронюванню
pesikot

Подякував: 543 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2

Re: Напад росії і білорусі на Україну

yama написав:Та це не має значення адже Старі військові квитки до створення ТЦК не дійсні.

Я коли попер на другий день війни у військову частину, взяв військовий квиток СРСР і його разом з паспортом взяли без проблем у відділі кадрів.
Василь-Рівне

Подякував: 7016 раз.
Подякували: 3172 раз.

Профіль

3
2
Повідомлення Додано: Нед 17 гру, 2023 17:04

Forbes: Штурмовой беспилотник «Коса»- ответ Украины на российские «Шахиды».

Запас хода «Косы» (Scythe – прим ред.) составляет около 750-900 км,
Крейсерская скорость Scythe составляет около 140 км/ч, а максимальная конечная скорость - 200 км/ч. Scythe несет 42-килограммовую боеголовку, аналогичную «Шахид». стандартным боезарядом является украинская термобарическая боеголовка массового производства или пара 122-мм артиллерийских снарядов

компания уже поставляет беспилотники Scythe - в настоящее время их количество составляет 50 штук в месяц, но быстро увеличивается до 500 штук в месяц ко второму кварталу 2024 года. Цель - производить 1000 единиц ежемесячно.
https://t.me/briefsmi/15853
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Нед 17 гру, 2023 17:08

budivelnik написав:
  detroytred написав:Prodigy
Дякую за роз'яснення! Тепер буду знати, що цей разючий приклад недоречний (виявляється це помилка).
Тому залишаються менш "вопіющі")) прямі покупки добрив, ядерпалива, платини. Хоч і несанкційні.
Якщо перегляните свої попередні повідомлення то у вас вийде
30% - всьо пропало
30% -фіг його знає
30% - ми найкращі
10%- невідомо до якої категорії належать
Математично якщо сплюсувати вийде 0 користі.

Так це дозволяє отримати постійну прихильність то від одного табору(всьопропалістів) то від другого( патріотів)...
Але в мене питання - а вам особисто нафіга НУЛЬОВИЙ вихлоп.
Просто зайшли по3,14здіти?
То може краще окопні свічки робіть , чи сітку плетіть - все користі для ЗСУ і Перемоги - більше
Адже ви в Перемозі зацікавлені найбільше...Це ж після перемоги пенсія військових зросте.

Вкотре -- в мене тут не місія або принесення користі, отримання вихлопу. Не плутай з собою...

Я викладаю тут на розгляд різні свої думки. Сирі думки, а не а-ля відшліфовані дисертаційні. Якась з них може бути абсолютно помилковою, з якоюсь помилкою.
І саме виправлення можливих моїх помилок, підказок -- для корекції свого бачення я і очікую!!! Я вдячний за це. Для цього і обмін думками, дискусії.
Розумієш ти?

Тобі ж вкажеш на помилку з наведенням об'єктивних джерел, але ти й будеш далі торочити свої незиблемі постулати. Без виправлень, без корекції, без урахування того, що тобі підказали.

Зрозумів? Не натягуй на мене свій кафтан...
Востаннє редагувалось detroytred в Нед 17 гру, 2023 17:10, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 17 гру, 2023 17:10

mephala написав:
  yama написав:
  mephala написав:це хто вам таке сказав і де таке написано?

Вони не дійсні для отримання броні, треба все одно уточнювати дані. Спробуйте з таким отримати бронь

почали за здравіє, закінчили за упокой. ви стверджували що документ не дійсний.
ви зберіть думки до купи. те що немає відміток ТЦК не робить документ не дійсним.
а от на бронь ставлять тільки після уточнення даних та ВЛК. що заважає найнятися на роботу за 10К на держслужбу і вже потім пройти уточнення даних з ВЛК та отримати бронь?

якщо так, як ви описали, то заважає те, що на роботу не візьмуть, а попросять спочатку до ТЦК - а туди ви потрапите ще без броні. тобто якщо ви вже працюєте, то так можливо - а на нову роботу питання.

хто знає, можуть зараз брати на роботу з документами старого зразка? тимчасові посвідчення вважаються недійсними, а от військові квитки - не знаю
Shaman

Подякував: 775 раз.
Подякували: 1634 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Нед 17 гру, 2023 17:14

https://www.youtube.com/watch?v=snCZpuYfz7o4
половина сидельцы и условия в госпитале лучше чем я видел
Vadim_

Подякував: 622 раз.