mephala написав:тут на гілці хтось писав про черги до ВЛК. думаю то черга була із "броньовиків" а не з тих хто буде до армії йти.
Так я день почекав, а на другий написав відповідь на ту загадку. Про МЧС, пенітеціарна тощо. Добре, що доповнили - цивільними броньовиками. Чомусь на гадку не спало. Реально довгі черги. І, як сказав один з них, деякі займають з шостої ранку. Деякі по 3-4 дні ходять, щоб попасти до одного лікаря. А ЗСУ чекає...
Востаннє редагувалось detroytred в Нед 17 гру, 2023 18:08, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik написав:Хороші мають право на обговорення - це підтримує бойовий дух і наближає перемогу Погані - мають право на реакцію...але не можуть поширюватись в ЗМІ.
Це шлях москалів, а не наш. Погані рішення мають максимально роздуватись в ЗМІ, щоб їх більше ніхто не приймав.
1 Шлях москалів це на інформацію скільки буде два плюс два - відповісти 100 або 200.... Після чого навіть відповідь 50 - їм стає вигідно. 2 Моя ж пропозиція взагалі інша Не створювати додатковий білий шум в інформаційному полі, особливо коли відсутня якась конкретна мета 3 При цьому є море проблем освітлення яких ДОПОМОЖЕ а не ДЕМОТИВУЄ Тому Те що ДОПОМОЖЕ - освітлюємо максимально ( навіть якщо це інформація про те що мало дронів) Те що може ДЕМОТИВУВАТИ - не виносимо на загал, але доводимо до відома тих хто може це змінити на краще.
Прості панічні викрики нічим не допоможуть НАМ , але дозволять москаликам і далі просувати тезу що 2+2=100
detroytred написав:Негатив від загальної результующої повідомлень? Да нема його. Бо нема агітації, пропаганди ні того, ні сього. Навпаки -- людина зі всебічними знаннями більш готова до будь-чого.
А скільки тут всебічно підготовлених? і скільки емоційно залежних від забарвлення повідомлень? От і виходить - 5% підготовлених і 95% які мавпують. То навіщо ризикувати розповсюджуючи негатив? якщо мавпуючі більш схильні вірити негативу ніж позитиву?
Простий приклад
Частковий Факт Депутат сільради кинув три світлошумові гранати .
Інтерпритація ломів ЄС Депутат від СН кинув три ГРАНАТИ на засіданні , 26 людей постраждало , 6 в реанімації, один загинув
Повна інформація Демобілізований 128 бригади(тобто людина яка знає шкоду від світлошумових і чим вони відрізняються від бойових) , він же депутат сільради,( щоб привести до тями зажравшихся депутатів) , кинув три світлошумових в знак протесту проти збільшення доходів голови сільради до 150000 грн, постраждалі обіс..лись
budivelnik написав:Прості панічні викрики нічим не допоможуть НАМ , але дозволять москаликам і далі просувати тезу що 2+2=100
Ну не так.
Нічим не допоможуть! -- цей вигук може бути панічним (викликати паніку), тому що базується на помилковому визначенні -- нічим. Бо правильно -- (можливо) менше буде допомоги! І що в ньому панічного? Навпаки виникає питання -- наскільки менше і що робити?
Панічне -- це узагальнення накшалт *усьо пропало!* або гіперболізація явища, дії, проблеми: всі загинуть, їсти буде нічого, і т.д.
Тим паче, що якщо на цих сторінках не зможуть адекватно заперечити-спростувати можливі якісь перебільшення, то що ж вже тоді казати про реал? Там і перебільшення на порядки більше та і тих, хто може спокійно обґрунтовано спростувати, на порядки менше (по концентрації).
Перетворювати гілку в нереальний оптимізм ---- да так і сам повіриш в це. А потім друзі реготітити будуть ... як з мене. Я вже це пройшов. Невдобно досі)))
detroytred написав:Негатив від загальної результующої повідомлень? Да нема його. Бо нема агітації, пропаганди ні того, ні сього. Навпаки -- людина зі всебічними знаннями більш готова до будь-чого.
А скільки тут всебічно підготовлених? і скільки емоційно залежних від забарвлення повідомлень? От і виходить - 5% підготовлених і 95% які мавпують. То навіщо ризикувати розповсюджуючи негатив? якщо мавпуючі більш схильні вірити негативу ніж позитиву?
Простий приклад
Частковий Факт Депутат сільради кинув три світлошумові гранати .
Інтерпритація ломів ЄС Депутат від СН кинув три ГРАНАТИ на засіданні , 26 людей постраждало , 6 в реанімації, один загинув
Повна інформація Демобілізований 128 бригади(тобто людина яка знає шкоду від світлошумових і чим вони відрізняються від бойових) , він же депутат сільради,( щоб привести до тями зажравшихся депутатів) , кинув три світлошумових в знак протесту проти збільшення доходів голови сільради до 150000 грн, постраждалі обіс..лись
Достатньо навіть одного! Підготовленого. От ви взяли і пояснили, як воно насправді. Всім іншим хоч 99,999% непідготовлених.
Для того і форум. Хтось знає краще, виправить, розтлумаче. Або дасть поштовх для пошуку істини.
detroytred написав:Достатньо навіть одного! Підготовленого. От ви взяли і пояснили, як воно насправді.
Так я про це ж і говорю 1 Ви КРАЩЕ підготовлений ніж 95% тут присутніх( по питаннях функціонування армії) 2 Не вкидайте тут нічого додаткового ( особливо з негативним варіантом) 3 Вам вистарчить інформації , яку Ви краще ніж вкидувачі зможете розтлумачити.
На виході - отримаєм трошки позитивніший(ніж міг би бути) результат Замість ПОСТІЙНОГО ПРОЦЕСУ який нікуди не веде...а ресурси палить.
Президент Російської Федерації Володимир Путін наказав своїй армії захопити Авдіївку у Донецькій області до кінця 2023 року. "Завдання - не просто взяти Авдіївку до 1 січня, а взяти її якомога швидше. Я так розумію, Володимир Володимирович хоче згадати цю перемогу у своєму новорічному зверненні. , - пише Telegram-канал "Кремлівська табакерка".
Ммм, яка сумна новина, десь я шось таке вже чула. Ааа, ось воно: "Російський президент Володимир Путін наказав своїм військам захопити всю територію Донецької та Луганської областей України до березня 2023." https://suspilne.media/372917-putin-vid ... astej-gur/
detroytred написав:Достатньо навіть одного! Підготовленого. От ви взяли і пояснили, як воно насправді.
Так я про це ж і говорю 1 Ви КРАЩЕ підготовлений ніж 95% тут присутніх 2 Не вкидайте тут нічого додаткового ( особливо з негативним варіантом) 3 Вам вистарчить інформації , яку Ви краще ніж вкидувачі зможете розтлумачити.
На виході - отримаєм трошки позитивніший(ніж міг би бути) результат Замість ПОСТІЙНОГО ПРОЦЕСУ який нікуди не веде...а ресурси палить.
Є в цьому сенс. Якщо величина отого "трошки позитивніше" має хоч якесь значення (в чому я сумніваюся; вважаю, що не має).
Але. Мені просто нецікаво не копати глибше при розгляді питань. Що цікавого в очевидному та безспірному?!
Да і знов повторюсь: де отой правильний баланс на гілці? Хто визначить?? Так й сам собі зсуну його...на посміховисько. Як на мене, цей баланс в мене поки в нормі. Так що я пас.
І!!! Я ніколи не ставив і не збираюсь ставити себе вище присутньої спільноти. По окремим якимось питанням може знаю більше, але щоб отак взагалі "краще підготовлений", да ще й "95% присутніх". Ви мене знов з кимось сплутали.
detroytred написав:По окремим якимось питанням може знаю більше, але щоб отак взагалі "краще підготовлений", да ще й "95% присутніх". Ви мене знов з кимось сплутали.
Я окремо уточнив ці окремі пункти- ще раз гляньте на повідомлення.