fler написав:Не бачу нічого поганого в тому, щоб покарати
Це може вам подобатись, чи не подобатись, але верховенство права це не емоційна категорія.
Незаконний виїзд за кордон ухилянта під час війни - це про верховенство права?
Верховенство права - це коли по закону, а не як вам сьогодні забажалося. Типу "Ахметову нема 60, чого це він не в окопі? А давайте в нього усе конфіскуєм. І роздамо "правильним пацанам"
За порушення правил перетину кордону є відповідальність що встановлена законом. А недоторканість приватної власності гарантується іншими законами.
fler написав:
sergey_sryvkin написав:Крім вашої точки зору існують і інші.
Нехай існують, я свою висловила. Що ви пропонуєте робити з ухилянтами, які незаконно виїхали за кордон? Чому хлопці, які на фронті, мають почуватися як цаби-відбувайли, дивлячись на те, як хитродупі виїжджають?
А чому я маю "щось робити з ухилянтами, які незаконно виїхали за кордон", інших справ нема в країні?.. І перейматися як хто де почувається дивлячись на когось хитродупого?.. Я щодня бачу на вулицях "хитродупих" на крутих тачках, вас не цікавить як я при цьому почуваюся?.. І що ми будемо із цим робити? Коли вже можна буде націоналізувати їхні тачки просто на вулиці?.. Хочете змінити відповідальність за перетин кордону аж до конфіскації майна - це теоретично можливо. Але ж не забувайте, що закон зворотної сили не має, тобто конфісковувати можна буде тільки в тих, хто спробує незаконно виїхати в майбутньому.
безкутова жгьот. наступне опитування - про експопріацію майна, спочатку "ухилянтів", а потім кого партія накаже
але до речі мета абсолютна зрозуміла. треба створити зовнішнього ворога, перенаправити гнів народу з крадіїв у владі до когось. "ухилянти" зараз мішень номер раз. дуже зручні. хто треба, на них вже заробив, тепер треба ще іншим дати заробити
Причем тут машины ? Мало ли кто на чем ездит . У налоговой же не было вопросов , после покупки авто ....и других товаров , лодок , яхт , домов , да всего что хотите . Так что давайте перейдем к людям , которые должны исполнять свой долг перед Украиной . А то у меня переселенцы с соседнего дома , которые уже год сидят на лавочке возле подъезда спрашивают кто я такой и почему езжу на внедорожнике ? Им даже не в домек , что я был на службе .
Причем тут машины ? Мало ли кто на чем ездит . У налоговой же не было вопросов , после покупки авто ....и других товаров , лодок , яхт , домов , да всего что хотите . Так что давайте перейдем к людям , которые должны исполнять свой долг перед Украиной . А то у меня переселенцы с соседнего дома , которые уже год сидят на лавочке возле подъезда спрашивают кто я такой и почему езжу на внедорожнике ? Им даже не в домек , что я был на службе .
ну как это причём тут машины? Все кто ездит на большой машине по цене квартиры в Киеве - воры, а деньги у нас украли(простой 73% народ и Безкутова на чолi натовпу)! А если джип ещё и чёрный - то владелец точно бандит и его к стенке! А машину забрать и нам отдать(кому лично - реввоенсовет определит маузером) Вы на каком джипе ездите(марка,год,цвет)?