А скільки буде "достатньо"?
5 тис? 10 тис?
А у Вас?
Насколько помню, перед войной проблема была не как устроить приезжающих мигрантов, а как справиться с миграцией украинцев на заработки за границу. Не слышали о таком?
|
|
![]()
Це не військова служба, це війна. На ліцо 100% повторення історії 100 річної давності - майже один в один з 2019 року. У 1918 вояки також дуже хотіли додому. Врешті їх відпустили. А потім були Крути... І не стало дому. Востаннє редагувалось Schmit в Пон 25 гру, 2023 13:12, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуПримітивна маніпуляція, ноги якої ще з совка... 1 Я 30 років пахав як папа карло і тепер для мене 1000 - це не помітно 2 Десяток таких як я ( з аналогічними стартовими позиціями , освітою,здоровьям ) сиділи на лавочках і забивали козла під пивко... Тепер для них 10 доларів - це все що в них є... 3 Так є й такі хто отримав від батьків чи накрав чи бабка з марса передала... - але їх мізерна кількість навіть в порівнянні з такими як я...а якщо порівнювати з забиваючими козла під пивко - так та кількість взагалі менша статистично значимої похибки. І де в цій історії щось про те що вони герої? бо віддали все що в них було а я барига ?
![]() 5-10 це у якій валюті? У гривні потрібно хоча б у два рази підвищувати. Тоді і нові бажаючі з'являться, і долярчики частково передумають йти на дємбєль. Не так. У нас була (давно вже) проблема не з безробіттям, а з низьким рівнем оплати праці. Зараз взагалі на підприємствах брак працівників на будь-які посади: від вантажника до технолога і бухгалтера. Брак і чоловіків-працівників, і жінок. Востаннє редагувалось whois2010 в Пон 25 гру, 2023 13:20, всього редагувалось 1 раз.
![]() Накипіло!©Так мова не йде про " все - кіно закінчилось, всі розходьтесь по домах..."© Мова йде про ЗАМІНУ! Заміну втомлених/виснажених(у всіх значеннях чих слів), на НЕ втомлених/на нових! І це треба було починати робити зразу після 6міс. повномасштабної! Робити заміну поступово... - так, щоб за рік замінити всіх, чи майже всіх(залишати фронтовиків лише за власним бажанням) Я ще розумію - перших три місяці думали, що швидко все закінчиться.... Але далі - потрібно було вмикати мозок!!! Невже, серед 450 депутатів ніхто ще тоді не зміг подумати про це?! Ніхто стратегічно не вміє думати з них? Ніхто не думав тоді і не складав плани А, Б, В, Г, Д і т.п.?! Ніхто головнокомандуючому не міг підказати, якщо він сам не додумався до цього? А всіма хвалений За, чи той самий Буданов-ец, чи навіть Марченко і інші "воєводи" - невже тоді не могли про це подумати?!!! Що, не було і немає мізків? Кажу тут і їм би ВСІМ в очі сказав - длбйПи вони! Як так НЕ подумати за свій народ?! За своїх захисників?! Ну як? Як так?! ![]()
А хто їх привів до влади? Обираючи абсолютних аматорів, на який результат ви чекали? Зробив себе разом, пан Успіх. Питання риторичне. Ви досі не усвідомлюєте, що питати треба у вами обраної влади ![]()
Згоден, що це потрібно було робити через 6 місяців повномасштабної, коли під військоматами ще стояли черги охочих і їх відправляли "почекати" на телефоні. Як це зробити зараз, коли 73% хочуть кордони 91, при цьому мобілізуються лише через бусик незламності? Рішення не бачу крім якогось дуже непопулярного. ![]() Не так. У нас була (давно вже) проблема не з безробіттям, а з низьким рівнем оплати праці. Зараз взагалі на підприємствах брак працівників на будь-які посади: від вантажника до технолога і бухгалтера. Брак і чоловіків-працівників, і жінок.[/quote] Приезжайте в Запорожье . Вы в морге работы не найдете . На любую должность 4-7 человек конкурс . Вы вообще когда пишите , не берите за мерило вашу фантазию . Она у вас не богатая . Особенно когда вы про выборы пишите , мол "бачылы що выбрали ,кушайте хай хоч очи повылазять ". Я тоже за нынешних не голосовал , но люди хотели перемен ! Будут следующие выборы , опять люди сделают свой выбор и опять будет кто то не доволен . Всех С РОЖДЕСТВОМ ! ВСЕМ ЗДОРОВЬЯ И УДАЧИ ! ВСЕМ НАМ ПОБЕДЫ ! ![]() Успіх
Когда вы спрашиваете, почему депутаты чего-то там не приняли - это попахивает наивностью. Рада всегда живет в своей собственной реальности, которая с вашей чуть пересекается лишь в краткий момент выборов. Депутаты всех уровней должны были быть распущены еще в первый месяц войны. Их содержание - это миллиарды из бюджета, а их внебюджетная корпупционная деятельность - это сотни миллиардов на карман связанных лиц ежегодно. Опять же мобрезерв расширяется за счет них и всех с ними связанных лиц, которых сейчас не смей трогать. Вот где реальные и финансовые и мобрезервы. Если сказано А - выборов не будет, то нужно говорить и Б - рады упраздняются до конца войны. Это бы разрушило одномоментно гигантскую коррупционную вертикаль, вызвало бы одобрение подавляющего большинства населения и расширило возможности мобилизации. Но эту бестолковую, сосущую ресурсы, раздражающую население и путающуюся под ногами надстройку никто трогать не собирается. Призывы к остальной части населения на этом фоне звучат как минимум цинично. А надеяться,что они что-то примут разумное да еще и своевременно - это вообще смешно. Люди живут в своем мире, у них другие заботы и проблем особых нет. ![]()
який масштаб порад, й відповідно масштаб чого там? ![]() звісно місцеві ради - марні структури. це так у Німеччині кажуть? чи може роблять? ![]()
|
|