Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
[quote="5666734:moveton" А ещё можно вспомнить постановление, что паспорт в Дие должен быть для банка эквивалентен бумажному/карточному. Постановление-то есть, но где-то действительно принимают, где-то даже только из Дии, а, например, в Востоке в кассе мне недавно заявили: "Не верю я вашей Дие! А вдруг вы тот загран уже потеряли? Несите книжечку!" [/quote]
Тут складніше, ідентифікація через Дію проводиться технічними засобами, сканується код і так далі. Якщо банк наразі не має технічної можливості, то і не зможе провести ідентифікацію. Якщо касирка подивилася на Дію через віконечно, то не є ідентифікацією клієнта.
Востаннє редагувалось riwalir в П'ят 29 гру, 2023 21:12, всього редагувалось 1 раз.
riwalir написав:Якщо банк наразі немає технічної можливості, то і не зможе провести ідентифікацію
Сьогодні достатньо СВОЇМ смартом зісканувати КуАр з Дії клієнта і на 2хв Дія надасть підтвердження дійсності відображаємого док-та. Якщо Банк вимагає від клієНта наявність смарта, то у співробітника цієї банки смарт повинен бути обов'язково! Ото хай і цілуються др. з др. смартами
Підкажіть будь ласка чи є ліміт поповнення власної грн картки в кешін банкоматі Сенса в добу? Чи є можливість на вихідних відкрити конвертаційний депозит?
alex lem написав:Підкажіть будь ласка чи є ліміт поповнення власної грн картки в кешін банкоматі Сенса в добу? Чи є можливість на вихідних відкрити конвертаційний депозит?
На конвертаційний ліміта вистачить. Можливо відкриття депо на вихідних.
Інформуємо вас, що з 01.01.2024 по 29.02.2024 р. буде продовжено оформлення програми «Моментальна розстрочка» на акціних умовах з річною ставкою 0,01% і без щомісячної комісії на строк 3 місяці. ........ Звертаємо увагу, що для розстрочки на термін 3 місяці мінімальна сума для оформлення становить 1000 грн.
Amethyst написав:Інформуємо вас, що з 01.01.2024 по 29.02.2024 р. буде продовжено оформлення програми «Моментальна розстрочка» на акціних умовах з річною ставкою 0,01% і без щомісячної комісії на строк 3 місяці. ........ Звертаємо увагу, що для розстрочки на термін 3 місяці мінімальна сума для оформлення становить 1000 грн.
Може отак: Моментальна розстрочка на карту -- Акційна 3.0 ..... хоча -- пофіг, 3 міс нашару, ну хоча б так, хоч якійсь цимес проти отих жлобських РКО 100
novichok написав:дяка, але (претензія не Вам) Трохи не зрозуміло з назви, чи то Розстрочка 3.0, чи то карта 3.0 якщо розстрочка, то супер, а карти 3.0 я не маю.
Мається на увазі не картка 3.0, а саме моментальна розстрочка на карту Акційна 3.0
novichok написав:дяка, але (претензія не Вам) Трохи не зрозуміло з назви, чи то Розстрочка 3.0, чи то карта 3.0 якщо розстрочка, то супер, а карти 3.0 я не маю.
Мається на увазі не картка 3.0, а саме моментальна розстрочка на карту Акційна 3.0
Зоряний лорд Підтримки, Ярослав ⭐️
О! До повної картини не достає коми. Я скористуюсь. Дайте ще розстрочку на обліжки під новий рік, а ми про 100 грн абонки забудемо.