sergey_sryvkin написав:Хз я ось думаю а в чому власне різниця?.. Ми вбиваємо корів та свиней тисячами й мільйонами, бо вони не люди та їх можна. Русня теж, вочевидь, не люди, бо частиною людської спільноти вони не являються. То в чому ж полягає різниця? В їх зовнішній схожості на людей?..
beee написав:На границе сегодня уже не выпускают инвалидов 3 группы, многодетных. Граница встала. Досмотр часами делают.
Шоб вы поняли - 3я группа это когда нет кисти руки, причём основной(левшам-левой,правшам-правой), за ступню не в курсе. Окуенные из них штурмовики. За многодетных порадовали. "НАДО ПРОСРО ПЕРЕСТАТЬ КОРМИТЬ..."
а ще 3 група - це купа діагнозів, які на око не видно, й підтверджуються вони лише довідкою чи чим там ще. й кількість таких довідок з 2022 року гадаю значно зросла. починаючи з тих, хто свого часу цим не заморочувався й закінчуючи тими, хто зрозуміло як...
mephala написав:потому или воюют все (М18-60) без всех этих отмазок у меня бизнес, я плачу много налогов, я ахеренно важный спец (в т.ч. и депутаты всех уровней). или вообще не нужно было начинать а просто выкинуть белый флаг как это сделала Франция во 2М.
Це совок всі президенти-кожна кухарка може.... А не совок - це коли враховується ефективність використання. Тому якщо я ефективно веду бізнес - а долярчик ефективно веде себе на фронті То заміна місцями я-долярчик приведе мені не будуть платити на фронті бо долярчик не ефективний на моєму місці...тоді дійсно білий прапор.
холява написав:Отношение к нам , служившим не самое лучшее . Отхватить в кабину , значительно проще чем благодарность . Так что УСПИХ , будете в ТЦК ,не забудьте бронеплиты сзади и спереди положить , кто его знает что может прилететь неожиданно от опрашиваемых
Ну, я, та і ми всі тут переважно жартуємо)) і тільки маленькі відсотки проскакують правди)) (це я так для всіх, щоб не думали, що я повністю контужений)
Так от, якщо буду влаштовуватись в ТЦК, спочатку уточню/прочитаю, які в мене права/повноваження? Якщо НЕ буду мати права про самозахист і застосування хоч одного з цих засобів: - застосувати газбалочик - електрошокер - стрільнути в ногу То я махав за 20Кгн портити собі нерви))
Успіх, вибачте, але поки що вам таку владу давати не можна
Переговоров не будет, будут ультимативные требования к России сразу на самом высоком уровне и Россия их примет, — советник главы Офиса президента Украины Подоляк
Цікаво, що ще має зробити кацапстан, щоб таке сталося?
ПС. У Мико військові жаліються, що їх перестали обслуговувати продавці М18-60. Як тільки підходять до кіоска чи ролету на ринку, продавець М18-60 одразу зачиняє віконце і кудись тікає.
Якщо темпи втрат Росії на війні в Україні збережуться, загальна цифра перетне позначку у 500 тисяч чоловік особового складу до 2025 року, пише ЕП з посиланням на розвідувальний огляд Міністерства оборони Великої Британії про російсько-українську війну від 30 грудня.
У розвідці відзначили зростання щоденних втрат в особовому складі сил Росії у війні проти України в 2023 році, на підставі чого і зробили свій прогноз.
Зазначається, що у 2023 році середні щоденні втрати росіян в особовому складі, убитими та пораненими, зросли до майже 300 на день, що більше, ніж у 2022 рік.
mephala написав:потому или воюют все (М18-60) без всех этих отмазок у меня бизнес, я плачу много налогов, я ахеренно важный спец (в т.ч. и депутаты всех уровней). или вообще не нужно было начинать а просто выкинуть белый флаг как это сделала Франция во 2М. так как решили белый флаг не выкидывать - то остался только первый вариант. что бы все на собственной шкуре поняли где это сойтись по средине и посмотреть в глаза. и что такое страна без армии.
Питання не в тому, воювати чи не воювати, питання в алгоритмі приймання рішень нашою владою. Як так вийшло, що після сойтісь посрєдінє і шашликів, дуже швидко перейшли до війни до кордонів 91? А я можу доступно пояснити. Так як наша поточна влада, дуже часто, не може передбачити довгострокові наслідки своїх тупорилих рішень, то правильна корекція відбувається вже під дією життєвих підсрачників. Вище згаданий перехід відбувся під дією ракет і кацапів під Києвом. От тому, аналогічним алгоритмом підсрачників, відбудеться перехід від кордонів 91, до режима припинення вогню. Навіть не зважаючи на бажання Верховного.
Переговоров не будет, будут ультимативные требования к России сразу на самом высоком уровне и Россия их примет, — советник главы Офиса президента Украины Подоляк
Цікаво, що ще має зробити кацапстан, щоб таке сталося?
ПС. У Мико військові жаліються, що їх перестали обслуговувати продавці М18-60. Як тільки підходять до кіоска чи ролету на ринку, продавець М18-60 одразу зачиняє віконце і кудись тікає.