|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 01 січ, 2024 13:31
flyman написав:оптимум настає, коли всі компетентні досягають межі компетентності,
некомпетентность границ не имеет, поэтому непобедима.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Пон 01 січ, 2024 13:33
Василь-Рівне написав: detroytred написав:перейму вміння генерити претензії зі стелі та вигадки
А може щось корисне почнеш генерити? Ну наприклад згенерь похід в ТЦК добровольцем як професійний військовий офіцер честі, чи честь це не про тебе? Га? 
Честь це про тебе. Який вже он скільки часу на особисту адресу іншого бреше і бреше. А тепер вже дійшов до того, що про честь йому розповідати почав. Ти в розумі? Доброволець -- це вже розряд героїв. Для честі ж цілком достатньо дотримуватися визначених законами правил. Ти знов свої хатєлки генериш. Давай про свій похід до фронту. Про свою честь, в твоїй логіці. В одинадцяте: не генерь нового в мій бік, спочатку надай відповідь на питання стосовно себе. Зрозумій: справа не в доброльному моєму призові у військо. Справа в тому, чи згоден я добровільно на оті посади....... На ф-16 згоден, можу і доплатити за це. А брати на себе відповідальність, щоб не по спеціальності накосячити на рівні стрілецького батальйону... Або десь у глибокому тилу навісити на себе купу майна, яке роками чекало чергового цапа відбувайла... Ці варіанти тільки за потребою саме в мені. Це тобі, кулеметнику, легше робити вибір: просто йти або не йти.
Востаннє редагувалось detroytred в Пон 01 січ, 2024 13:46, всього редагувалось 1 раз.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 01 січ, 2024 13:40
detroytred написав:Я там не можу не бути апріорі.
А ти спробуй, впевнений в тебе все вийде ти ж, на відміну від мене, професійний військовий, просто прийди в ТЦК і скажи, що я переживаю, ще мене немає в системі Оберіг, знайдіть мою особову справу і внесіть мене туди.  Там чуйні, доброзичливі люди, вони обов'язкову підуть тобі на зустріч, все зроблять і навіть позачергою повістку випишуть. detroytred я в тебе вірю, згенерь нарешті те, що від тебе вимагає офіцерська честь, війна на дворі як не як 
-
Василь-Рівне
-
-
- Подякував: 7017 раз.
- Подякували: 3172 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
2
Додано: Пон 01 січ, 2024 13:51
Василь-Рівне написав: detroytred написав:Я там не можу не бути апріорі.
А ти спробуй, впевнений в тебе все вийде ти ж, на відміну від мене, професійний військовий, просто прийди в ТЦК і скажи, що я переживаю, ще мене немає в системі Оберіг, знайдіть мою особову справу і внесіть мене туди.  Там чуйні, доброзичливі люди, вони обов'язкову підуть тобі на зустріч, все зроблять і навіть позачергою повістку випишуть. detroytred я в тебе вірю, згенерь нарешті те, що від тебе вимагає офіцерська честь, війна на дворі як не як 
Ти будуєш на брехні. Що моїх особових справ нема, що мене можуть забути внести. Мені і повістка не потрібна. Дзвінок по телефону. До речі, дзвонили і дзвонять без проблем. Так що там по тобі? В дванадцяте нагадую. Чому не дійшов досі? Розкажи, що там вимагає від мене офчесть? Діяти згідно законодавства. Розкажи свої хатєлки. Тільки яким боком ти з ними до мене, не забудь вказати.
Востаннє редагувалось detroytred в Пон 01 січ, 2024 13:53, всього редагувалось 1 раз.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 01 січ, 2024 13:53
detroytred написав:Мені і повістка не потрібна. Дзвінок по телефону. До речі, дзвонили і дзвонять без проблем.
и что говорят?
-
Wirująświatła
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Пон 01 січ, 2024 13:56
flyman написав: Hotab написав:Коли кодер муха йде на пенсію але набирають двірників в цю ж компанію, Муха хапає метлу? А сітківка в окопі може попрацювати трохи..
Після пепсі із спірітусом словогенератор хотаба працює як заглючений чатЖПТ. Що хотів сказати?
Спробую перекласти: "Коли 8 років відвоюєте, як Хотаб, тоді будете йому вказувати, що робити". 
-
fler
-
-
- Подякував: 1213 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 01 січ, 2024 13:58
vitaliiangel написав: detroytred написав:Мені і повістка не потрібна. Дзвінок по телефону. До речі, дзвонили і дзвонять без проблем.
и что говорят?
На місці? І добре. Зміни є? Нема. Галочку поставили в себе. Одне з завдань в них - періодично перевіряти. Частіше, ніж в мирний час. Особливо актуальність тлф зв'язку. Чому я не затребуваний досі, я цілком розумію ... мої посади зайняті... Чому кулеметник Василь досі не може дійти до фронту? Він мовчить, акі партизан на допиті. Тільки про мій рівень фантазує))
Востаннє редагувалось detroytred в Пон 01 січ, 2024 14:03, всього редагувалось 1 раз.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 01 січ, 2024 14:02
detroytred написав: vitaliiangel написав: detroytred написав:Мені і повістка не потрібна. Дзвінок по телефону. До речі, дзвонили і дзвонять без проблем.
и что говорят?
На місці? І добре. Зміни є? Нема. Галочку поставили в себе. Одне з завдань в них - періодично перевіряти. Частіше, ніж в мирний час. Особливо актуальність тлф зв'язку.
серьёзная кадровая работа в тылу.
-
Wirująświatła
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Пон 01 січ, 2024 14:04
vitaliiangel написав: detroytred написав:Мені і повістка не потрібна. Дзвінок по телефону. До речі, дзвонили і дзвонять без проблем.
и что говорят?
Я відповів «він в інтернеті. Облікові дані без змін: інтернет-залежність не вилікована, служити згідний лише з особистим старлінком та ірпінським диваном» Автомат можна не видавати
Востаннє редагувалось Hotab в Пон 01 січ, 2024 14:10, всього редагувалось 2 разів.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 404 раз.
- Подякували: 2473 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
2
Додано: Пон 01 січ, 2024 14:05
vitaliiangel написав:серьёзная кадровая работа в тылу.
Ну це лише одна з переліку їх задач. Робочі конячки пашуть всюди.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
|