|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 01 січ, 2024 11:27
vitaliiangel написав:prodigy в кадор на каманина я в 2018 смотрел там помещение под коммерцию.
І шо, не дали?
-
Water
-
-
- Подякував: 66 раз.
- Подякували: 224 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 01 січ, 2024 11:44
candle645 написав:Всіх з Новим Роком. Сподіваюсь це буде рік нашої перемоги та успішного заиершення війни. @freeze та @холява - ви справжні герої які роблять все (і навіть більше) для нашої перемоги. @Долярчик - я теж за 22 місяці стомився, але розумію що шанси на демобілізацію навіть після 24х місяців з яких 12+ УБД малоймовірні @bobua - при всій повазі зараз ви жертва Стокгольмського Синдрому, всі ваші питаня повинні бути спрямовані до держави(і без ідей в стилі Шарикова), а не до тих кого ви вважаєте "ухилянтами". Хотаб, будівельник, детроєд - радий що вам вдалося "домовитися", але я платив податки в т.ч. для того щоб ви захищали мене, а в результаті сам захищаю ваше життя та нерухомість.
Так, державу, і держ.владу багато в чому можна звинуватити. Інша влада можливо не припустилась би стількох помилок... Але. Навіть наявна влада залежить (передусім) від тиску тих “кого я вважаю ухилянтами”. І тому питання у мене будуть до всіх тих “пересічних”, що вже 22міс хочуть кордонів 91р (але не від себе, а від того 1% населення який вже на фронті) і хочуть новобудів у тилу (замість укріплень на фронті). Поки вони не думають про максимально можливу безпеку на фронті (хоч би і для себе, коли прийде час замінювати), я не думатиму про їхні зручності чи незручності...
-
Bobua
-
-
- Подякував: 120 раз.
- Подякували: 177 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 01 січ, 2024 12:07
prodigy написав:"Фактично у всіх регіонах працювала протиповітряна оборона. Повітряний напад відбивали мобільні вогневі групи Сил оборони, винищувальна авіація та зенітні ракетні підрозділи Повітряних Сил. У новорічну ніч захисникам неба вдалось знищити рекордну кількість ворожих ударних БпЛА – 87 із 90 Shahed-136/131", - повідомили Повітряні сили.
У свою чергу командувач Повітряних сил ЗСУ генерал-лейтенанта Микола Олещук подякував захисникам неба за роботу. "Усім велика подяка за бойову роботу! Рік тому у новорічну ніч захисники неба знищили 45 "шахедів". Сьогодні – 87! Тримаймо небо!", - прокоментував Олещук.
Через 2..4 года это станет скучной обыденностью. Моя 3 летняя дочь уже понимает разницу в воздушных целях. Мудрое общество решило, что люди 3 сорта не достойны на тихую жизнь за границей.
-
Бетон
-
-
- Подякував: 192 раз.
- Подякували: 409 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Пон 01 січ, 2024 12:12
Hotab написав:«Маємо жити за правилом: або працюєш, або воюєш» . Зеленський.
Ну працювати можна й неофіційно, тому тут треба уточнювати) Й то не факт, що при наявності працевлаштування тебе не заберуть воювати...
-
Howl
-
-
- Подякував: 581 раз.
- Подякували: 1140 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Пон 01 січ, 2024 13:03
Повістки вручають адресно, на роботі, на блокпостах та в публічних місцях. Володимир Фітьо пояснив, що вручати повістки можуть: представники ТЦК; представники органів місцевого влади; представники ЖЕКів; представники ОСББ; керівники підприємств будь-якої форми власності; ---------------------------------------------------------- 
-
unicdima
-
-
- Подякував: 107 раз.
- Подякували: 193 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 01 січ, 2024 13:12
detroytred Реєстр військовозобов’язаних "Оберіг" збільшився на 750 тисяч записів: персональні дані українців віком від 18 до 60 років верифіковані на 88%, - заявила заступниця міністра оборони Катерина Черногоренко. 👉Як стверджується, реєстр "Оберіг" потрібен для ведення військового обліку. 👉Його мета - зменшити корупцію, маніпуляції з даними, і дубльовані повістки ⚫️ З електронних реєстрів до "Оберегу" автоматично потрапляють, зокрема: Персональні дані: ПІБ, місце проживання, дата народження, сімейний стан, дані про членів сім’ї, місце роботи, освіту, реєстраційний номер облікової картки платника податків, стан здоров’я, судимість тощо ▪️Службові дані: про проходження служби, участь у бойових діях, військове звання, військова спеціальність, ступінь придатності до військової служби за станом здоров’я та інше. detroytred я там є, а ти? 
-
Василь-Рівне
-
-
- Подякував: 7017 раз.
- Подякували: 3172 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
2
Додано: Пон 01 січ, 2024 13:25
detroytred написав:Або як деякі мої колеги зараз просто лускаються від сміху, коли отих цивільних (які сміялися з військовослужбовців раніше, до війни. Що дурні служать, коли вони бабло загребають) тепер гребуть, як ... А вони стогнуть. Тобто розплата.
вот именно, за них вам и влетает, что кадровые тыловики теперь меняют тачки как перчатки, а людей не имевших к армии отношения, как мясо кидают в окопы. Жили бедно хватит. Пришла война - пора купить крутую тачку. detroytred написав:Я гарний учень, перейму вміння генерити претензії зі стелі та вигадки, мовчати у відповідь, і далі, як нічого не бувало, -- запросто.
здесь есть и получше примеры. Не обязательно лаять на собаку в ответ. Можно ж креативнее ответить.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Пон 01 січ, 2024 13:28, всього редагувалось 3 разів.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Пон 01 січ, 2024 13:26
detroytred написав:перейму вміння генерити претензії зі стелі та вигадки
А може щось корисне почнеш генерити? Ну наприклад згенерь похід в ТЦК добровольцем як професійний військовий офіцер честі, чи честь це не про тебе? Га? 
-
Василь-Рівне
-
-
- Подякував: 7017 раз.
- Подякували: 3172 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
2
Додано: Пон 01 січ, 2024 13:28
Василь-Рівне написав:detroytred Реєстр військовозобов’язаних "Оберіг" збільшився на 750 тисяч записів: персональні дані українців віком від 18 до 60 років верифіковані на 88%, - заявила заступниця міністра оборони Катерина Черногоренко. 👉Як стверджується, реєстр "Оберіг" потрібен для ведення військового обліку. 👉Його мета - зменшити корупцію, маніпуляції з даними, і дубльовані повістки ⚫️ З електронних реєстрів до "Оберегу" автоматично потрапляють, зокрема: Персональні дані: ПІБ, місце проживання, дата народження, сімейний стан, дані про членів сім’ї, місце роботи, освіту, реєстраційний номер облікової картки платника податків, стан здоров’я, судимість тощо ▪️Службові дані: про проходження служби, участь у бойових діях, військове звання, військова спеціальність, ступінь придатності до військової служби за станом здоров’я та інше. detroytred я там є, а ти? 
І що тут дивного-то? Я там не можу не бути апріорі. Ти питання-то моє до тебе пам'ятаєш, коли своє нове задаєш? Вдесяте нагадую: які в тебе проблеми, що досі не дійшов до фронту-то? Форумчани допоможуть. Не генерь нового, спочатку про себе надай відповідь. Чи ти два роки тут вихвалявся, як сидів у військоматі на першій неділі, тепер будеш ще два роки співати всім, що в реєстрі? Питання в тому, чому до фронту досі не дійшов? Ти ж це питав і отримав від мене відповідь. А те, що я, як і ти, на обліку і мене також само, як тебе, поки! не призвали --- тут нічого нового. Тому питання до тебе залишається. Зрозумів?
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 01 січ, 2024 13:29
vitaliiangel написав: detroytred написав:Або як деякі мої колеги зараз просто лускаються від сміху, коли отих цивільних (які сміялися з військовослужбовців раніше, до війни. Що дурні служать, коли вони бабло загребають) тепер гребуть, як ... А вони стогнуть. Тобто розплата.
вот именно, за них вам и влетает, что кадровые тыловики теперь меняют тачки как перчатки, а людей не имевших к армии отношения, как мясо кидают в окопы. Жили бедно хватит. Пришла война - пора купить крутую тачку. detroytred написав:Я гарний учень, перейму вміння генерити претензії зі стелі та вигадки, мовчати у відповідь, і далі, як нічого не бувало, -- запросто.
здесь есть и получше примеры. Не обязательно лаять на собаку в ответ. Можно ж креативнее ответить.
згідно законів Мерфі, оптимум настає, коли всі компетентні досягають межі компетентності, тобто кухарка стає Президентом, сінйор програміст штурбанфюрером, пілот кавалеристом
Востаннє редагувалось flyman в Пон 01 січ, 2024 13:31, всього редагувалось 1 раз.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2851 раз.
-
-
Профіль
-
-
1