|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: П'ят 05 січ, 2024 18:56
"Є цікава пропозиція для нашого гостя. У нас є полонені, яких ми забрали в Донецьку, Луганську. ... Якщо вони знімуть санкції з моєї мами, з дочок і в ні в чому не винних людей, коней. ... Крім мене. Ще додадуть трохи санкції проти мене, то ми цих людей віддамо", - сказав Кадиров.
Зазначається, що свою пропозицію глава Чечні озвучив у ході шикування силових підрозділів республіки у Грозному. Там же показали відеозвернення полонених, які просять зняти "абсурдні санкції, які ні на що не впливають" проти родичів Кадирова, його коней та літака.
"Якщо ви виконаєте ці умови, то 20 українських солдатів повернуться у свої рідні будинки", - каже один із наших військових.
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3329 раз.
- Подякували: 3342 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: П'ят 05 січ, 2024 18:58
unicdima написав:Поверніть нам Петра! Справа в тому, що поляки такі само імперці як і русскіє і завжди зневажали українців, як і всі імперці вони розуміють лише силу. З Росією поляки успішно торгують і плювати їм на війну.
Я все чекав на це unicdima, ти хочешь, щоб ми ще більше розсварились з нашими союзниками А потім що буде ? Ти ж у нас такий розумний, можешь зрозуміти, що Україна залишиться без допомоги А без допомоги нам - кабзда. Ти цього хочешь, так чи ні ? ВідповідайТому так, треба щоб хтось дорослий поїхав і розрулив ситуацію, бо тут діти з сірниками граються
Востаннє редагувалось pesikot в П'ят 05 січ, 2024 19:31, всього редагувалось 1 раз.
-
pesikot
-
-
- Подякував: 543 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: П'ят 05 січ, 2024 19:07
unicdima написав: beee написав:Згідно конституції України ніхто не повинен виконувати злочинні накази. Мы всрупим в ЕС. Я знаю что такое закон в ЕС. Несколько раз сотрудничал и с прокуратурой Польши и с правоохранительными органами, разных городов. Этого не понимают пограничники. Закон в ЕС безжалостно ко всем без исключения. А все те, кто по своей дремучести нарушает свободы граждан, ОООООЛ я вам так не завидую. Это ж нужно быть настолько инфантильными. Зарубите себе на носу! В ЕС никогда средства не оправдывают цели. Вас будут судить и до конца своих дней вы будете нести ответственность. Время ликования закончится
І по якому закону поляки блокують нам кордон?
А по якому закону не випускають з України ? Як ти там казав "можете подати в суд"
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: П'ят 05 січ, 2024 19:39
pesikot написав:Я все чекав на це unicdima, ти хочешь, щоб ми ще більше розсварились з нашими союзниками А потім що буде ? Ти ж у нас такий розумний, можешь зрозуміти, що Україна залишиться без допомоги А без допомоги нам - кабзда. Ти цього хочешь, так чи ні ? ВідповідайТому так, треба щоб хтось дорослий поїхав і розрулив ситуацію, бо тут діти з сірниками граються
Знову брешеш, якраз ми ні з ким не сварилися. Те, що роблять поляки це таке саме скотство як було раніше зі сторони Росії з торговими війнами. Є СОТ, є структури ЄС які займаються такими проблемами. Наші магазини забиті польською продукцією, хай думають.
-
unicdima
-
-
- Заблокований
- Подякував: 107 раз.
- Подякували: 193 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 05 січ, 2024 19:52
unicdima написав: pesikot написав:Я все чекав на це unicdima, ти хочешь, щоб ми ще більше розсварились з нашими союзниками А потім що буде ? Ти ж у нас такий розумний, можешь зрозуміти, що Україна залишиться без допомоги А без допомоги нам - кабзда. Ти цього хочешь, так чи ні ? ВідповідайТому так, треба щоб хтось дорослий поїхав і розрулив ситуацію, бо тут діти з сірниками граються
Знову брешеш, якраз ми ні з ким не сварилися. Те, що роблять поляки це таке саме скотство як було раніше зі сторони Росії з торговими війнами. Є СОТ, є структури ЄС які займаються такими проблемами. Наші магазини забиті польською продукцією, хай думають.
Ти жопою не крути Відповідай, ти хочешь щоб Україна залишилась без допомоги чи ні ? Ти хочешь розв"язати сусідські торгові війни на радість рашистам ? Так чи ні ?І ти про закони згадав. Тож згадай, як ти виправдовував затримання при перетині кордонів. Згадав ? чи ні ? То ж, або ти за виконання законів всюди, або стули пельку Бо як в Україні порушують закони, так ти перший, хто це підтримує А як проти України порушують закони, так ти волаєшь, а де закони ? чому не по закону ? Або труси, або хрестик Посєрєдінє нє получіться
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: П'ят 05 січ, 2024 19:59
О... А ви всі смієтесь над нами, котрі вже 22міс на фронті. І у яких щодня додається часточка ймовірності смерті. А ви радуєтесь, що нема закону про демобілізацію після 24міс. Радуєтесь що може бути 36міс або нескінченність... І будуєте з нуля багатоповерхівки в тилах, замість укріплень на фронті... То хто ви кажете є? Фашисти?[/quote] Не розумію, як можна писати такі дурниці. До вас що не доходить, що демобілізація після 24міс - це миттєва поразка. Вам вже не буде куди повертатись, хіба одразу в Польщу.[/quote] Згоден. Не розумію як можна писати такі дурниці. До вас не доходить, що якщо панькатись з мільйонами ухилянтів, і позбавляти фронт права на заміну, то цей “жах без кінця для фронту” -- зрештою вильється у “жахливий кінець” для вас всіх? барабашов написав:Боба тебе к психиатру надо и срочно Кто и где с тех, кто тебя тут прочитает, строит многоэтажки вместо линий маннергейма?
“дякую, дуже дякую”. От той чувак, що волав про фашистів -- якраз, здається, будівельник. Фотки викладав як санвузли робить. Поки ми вже 22міс як не в ямах, то в хлівах живемо, зі “зручностями на вулиці”.[/quote] Боба - то есть если я в профильной теме, в той которой ты писал как хорошо ты "не впотиваешь" якщо совсем не топить в квартире(при плюс 13) и как ты любишь по горам лазить и в палатке месяцами жить, выложу фото ремонта сортира после затопления там, или замены унитаза на новый, ну или раковину коцнул и поменял - то у тебя я сразу становлюсь девелопером микрорайонов монолита, который(бетон) украли у военных с линии маннергейма???
-
барабашов
-
-
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 361 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 05 січ, 2024 20:06
unicdima написав: beee написав:Згідно конституції України ніхто не повинен виконувати злочинні накази. Мы всрупим в ЕС. Я знаю что такое закон в ЕС. Несколько раз сотрудничал и с прокуратурой Польши и с правоохранительными органами, разных городов. Этого не понимают пограничники. Закон в ЕС безжалостно ко всем без исключения. А все те, кто по своей дремучести нарушает свободы граждан, ОООООЛ я вам так не завидую. Это ж нужно быть настолько инфантильными. Зарубите себе на носу! В ЕС никогда средства не оправдывают цели. Вас будут судить и до конца своих дней вы будете нести ответственность. Время ликования закончится
І по якому закону поляки блокують нам кордон?
Зрозуміло, що поляки порушують законодавство ЄС. Потрібно спробувати домовитись або вирішувати суперечку у судах - вимагати мільярдні компенсації збитків. Щось про позови від наших транспортних компаній поки не чути.
-
Schmit
-
-
- Подякував: 82 раз.
- Подякували: 277 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 05 січ, 2024 20:17
flyman написав: холява написав: Дюрі-бачі написав:Хтось хоч як герой загинув, а от один наш студент дуже хотів воювати, нарешті потрапив на фронт і в перше ж чергування зловив снаряд, після якого його залишки тільки по ДНК впізнали.
Це війна а не відбірковий матч . Дуже ЗЛЕ що гинуть наші люди . На жаль, я с тим , не дуже рідко стикався .
щодо обіцяних державою 15М: "я нікому нічого не должена"
Держава виконує своі зобов,язання . Я вам пропоную поспілкуватись з сімьями похованих . Як залишитесь живим і здоровим , то і нам розповісте . Як ні , залиште Приватну пошту на форумі для родичів .Нехай звертаются до мене . Я вас з будь чого складу , з чого запропонують ваши ріднесеньки .[/quote] С пропавшими без вести как дела обстоят? И как обстоят дела с погибшими на глазах свидетелей, но не доставленнх как тело в медсанчасть? Ведь при отсутствии броника никаких выплат не светит($-чик подтвердит), а кто подпишет в доках что он был и человек, тела которого физически нет - погиб?
-
барабашов
-
-
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 361 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 05 січ, 2024 20:22
unicdima написав:З Росією поляки успішно торгують і плювати їм на війну.
а Угорщина?)) І в ЄС, і отримує кеш з РФ) Як тобі такий формат?
-
Andrey2512
-
-
- Подякував: 79 раз.
- Подякували: 85 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 05 січ, 2024 20:23
Andrey2512 написав: pesikot написав:А без допомоги нам - кабзда.
А заварювати цю кашу, розуміючи, що без допомоги - кабзда, розумно було?)))
А ти кого зараз запитував ? Чи ти контекст розмови зовсім не віддупляєшь ?
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2