Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 1151011511115121151311514 ... 12532>
Повідомлення Додано: П'ят 05 січ, 2024 20:01

Феодал написав:
  Sidus написав:
Ну саме так, я ще до війни зрозумів, шо нерухомість то є добре, але є купа мінусів, наприклад неліквідність і те, шо іі не можна спакувати і перевезти на Захід десь.
Хто знає, шо зараз з цінами реальних угод? Мені складно сказати, хто зараз купує на вторинному ринку, бо з тими обмеженнями, шо банки ввели, скирдувати валюту трохи накладно

що там за обмежання такі що аж скирдувати валюту трохи накладно?

Видача з каси вроді 2500 в день чи скільки якщо наприклад купити овдп?
cherchiltank

Подякував: 0 раз.
Подякували: 251 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 05 січ, 2024 22:49

Frant написав:
  Sidus написав:
  Investor_K написав:А если серьезно - надоело сдавать жилую. Хочу купить под сдачу коммерцию. Но это если глобально. Учитывая фактор войны -все идеи на паузе.

на початку війні коммерція просіла дуже сильно, всі просили знижки і ім давали, зараз трохи все повернулось, АЛЕ доллар вже не той, в долларах все одно дуже далеко до довоєнного рівня, а ціни не просіли майже, тому рентабельність сильно впала (в долларі).
Якшо коротко: не раджу зараз туда лізти, є більш надійні і рентабельні інвестиціі, ніж нерухомість. Нерухомість завжди була надійною і безризиковою, але зараз не ті часи, шахедів ше багато в них

Нерухомість можно купляти зараз на 75% дешевше від нинішньої ціни. Для компенсації ризиків.
Продавці поки що неготові до таких знижок.

Отож, якшо буде 50% і більше знижка, тоді можна, перекриває ризики, але поки мало хто готовий до такого із продавців
Sidus

Подякував: 57 раз.
Подякували: 253 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 05 січ, 2024 22:53

Феодал написав:
  Sidus написав:
Ну саме так, я ще до війни зрозумів, шо нерухомість то є добре, але є купа мінусів, наприклад неліквідність і те, шо іі не можна спакувати і перевезти на Захід десь.
Хто знає, шо зараз з цінами реальних угод? Мені складно сказати, хто зараз купує на вторинному ринку, бо з тими обмеженнями, шо банки ввели, скирдувати валюту трохи накладно

100к грн в день максимум в кассі, постанова НБУ
Щось більш-менш коштовне брати те ціла морока зібрати суму, хіба що домовлятись якось за безнал купляти
Sidus

Подякував: 57 раз.
Подякували: 253 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 05 січ, 2024 23:02

Sidus написав:
  Феодал написав:
  Sidus написав:

Щось більш-менш коштовне брати те ціла морока зібрати суму, хіба що домовлятись якось за безнал купляти

Вторинка і так безнал ("покупець попередньо оплатив дрібними сумами по 49999 грн."), а первинку можна і в рострочку. А можна і налом, хто як вміє.
flyman

Подякував: 1615 раз.
Подякували: 2861 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Суб 06 січ, 2024 00:30

Sidus написав:
  Феодал написав:
  Sidus написав:

Особливо коли видадуть чи синіми чи зеленими чи новими чи старими або влуплять постанову про конвертацію в гривню)
cherchiltank

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 06 січ, 2024 00:35

Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

Sidus написав:
  Феодал написав:
  Sidus написав:

100к в день з одного рахунку. Це дає простір для маневру,якщо треба
Faceless
Модератор

Подякував: 1499 раз.
Подякували: 8256 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Суб 06 січ, 2024 01:26

Faceless написав:100к в день з одного рахунку. Це дає простір для маневру,якщо треба

З одного банку на 1 ІПН, а не рахунку.
100кує синіми, маневруй.

Ще про тривоги забули.
flyman

Подякував: 1615 раз.
Подякували: 2861 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Суб 06 січ, 2024 01:51

flyman написав:
  Faceless написав:100к в день з одного рахунку. Це дає простір для маневру,якщо треба

З одного банку на 1 ІПН, а не рахунку.
100кує синіми, маневруй.

Ще про тривоги забули.
Ні, саме з одного рахунку. Перевірено.
Faceless
Модератор

Подякував: 1499 раз.
Подякували: 8256 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Суб 06 січ, 2024 02:09

Sidus написав:
  Frant написав:
  Sidus написав:
на початку війні коммерція просіла дуже сильно, всі просили знижки і ім давали, зараз трохи все повернулось, АЛЕ доллар вже не той, в долларах все одно дуже далеко до довоєнного рівня, а ціни не просіли майже, тому рентабельність сильно впала (в долларі).
Якшо коротко: не раджу зараз туда лізти, є більш надійні і рентабельні інвестиціі, ніж нерухомість. Нерухомість завжди була надійною і безризиковою, але зараз не ті часи, шахедів ше багато в них

Нерухомість можно купляти зараз на 75% дешевше від нинішньої ціни. Для компенсації ризиків.
Продавці поки що неготові до таких знижок.

Отож, якшо буде 50% і більше знижка, тоді можна, перекриває ризики, але поки мало хто готовий до такого із продавців

Так вы задайте непонятливым жлобам почин - сами распродайтесь с таким дисконтом
Потом добавите крохи(или "кирпичи") - и у огорошенных такими реалиями рынка иных жлобов купите на шару действительно жемчужины или кристаллы рынка(с плинтусАми и Милле везде)
А там смотришь - и весь рынок до уровней Горловки и Авдеевки просядет вашими трудами, люди ж как благодарны то будут вам, покупая Липки и Банковую по цене ремонта на ПОХе!
барабашов

Подякував: 295 раз.
Подякували: 363 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 06 січ, 2024 02:12

Не переживайте, з прийняттям закону про мобілізацію - все буде)
cherchiltank

Профіль

#<1 ... 1151011511115121151311514 ... 12532>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: akurt, Google Adsense [Bot] і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор